Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Ovo je u stvari cover,nema zastitu za gornju i donju stranu,nego se ubacuje u leziste pa zato kazem da mocno izgleda,ne izgleda glomazno. ;)

Sent via Xperia Z2

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo silikonsku masku u mts, i stvarno sam prezadovoljan. Providna je, tanka, i savršeno naleže. Plus tempered glass na ekran, za mene odlično...

Sent via Xperia Z3

Stigne mi telefon i podjem da ubacim karticu i shvatim da mi treba Nano SIM :p A ne da me mrzi da idem sad do Telenora :p Inace, telefon je brz, double tap to wake radi brze nego onaj na G3 samo treba da kasnije ubacim Nova Launcher Prime i podesim double tap za zakljucavanje i rutina se vraca na staro.

@ Lanikor

Mozda ovako nesto?

http://www.mobilefun.co.uk/rearth-ringke-fusion-sony-xperia-z3-bumper-case-clear-p50377.htm

Ne verujem da ih ima na kod nas, morao bi da narucis sa ali-a/amazona.

Imas kraci review na xda: http://forum.xda-developers.com/z3-...ase-review-ringke-fusion-smoke-black-t2993724

Sent from my D6503
@ hsv.stoned
Ringke fusion mi je prvi izbor i to bas u toj smoke black boji . Izgleda preterano dobro.

@ fain2daniel
casemate Tough case nemam pojma gde da kupim ali mi se i ona svidja jako.

i slucajno naleteh na ovo:
http://www.ebay.com/itm/For-Sony-Xperia-...117e5f4&pid=100005&rk=3&rkt=6&sd=262416963938
Ali ni to nema u Srbiji :cuss:

Poslednja izmena:
Stigne mi telefon i podjem da ubacim karticu i shvatim da mi treba Nano SIM [emoji14] A ne da me mrzi da idem sad do Telenora [emoji14] Inace, telefon je brz, double tap to wake radi brze nego onaj na G3 samo treba da kasnije ubacim Nova Launcher Prime i podesim double tap za zakljucavanje i rutina se vraca na staro.
Imaš na netu ja sam moju isekao i radi perfektno...

Sent from my D6603 using Tapatalk

Menjaju besplatno to u Telenoru i aktivna je odmah, mrzi me da seckam i da slucajno zeznem, ionako posle moram da prodjem u blizini poslovnice.

Otprilike sa ovim SOT imam 20% na G3, a jos nije ni rekalibrisana baterija... Zadovoljan sam nevidjeno.

b9c5142458253dbad3979a387a546dfa.jpg.png

Edit: Au ovaj TT ne radi resize :p

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Zivotinja, posle prvog punog punjenja presisa G3 a da se ne isprazni ni pola baterije...

uploadfromtaptalk1469028011062.png

Inace uzeo sam neku Teracell silikonsku masku i nije nesto, ali mi je bila frka da mi ne ispadne iz ruke jer mi se klizao i klizao iz ruku samo tako, kao i na bilo kojoj povrsini sa blagim nagibom, nisam smeo da cekam puno :d

EDIT: Mod moze da objedini sva tri posta, ili da spoji prvi i treci posto je drugi irelevantan sad.

Poslednja izmena:
Ma jok, bitniji su minimal bezeli od krstene baterije, kvalitetnih zvucnika, softvera i izrade [emoji23]

Mada ne ocekuj bas neka cuda od te baterije uz 3G i jako osvetljenje ali ipak ce biti sasvim solidna u toku veceg dela upotrebe.

Koji teracell si uz'o? Daj link..

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Ocekujem da ce na 3G da traje krace, juce je sa kombinovanom upotrebom i drndanjem izdrzao preko 6h, 3G/WiFi otprilike 50:50, osvetljenje na 50%. Ovo sad je i vise nego sto sam ocekivao, bas me zanima koliko ce da izgura.

Uzeo sam ovu, nije neka ali drugu nisam mogao da nadjem, ostala jedna samo i naravno skuplja skoro duplo nego na linku.

https://www.kupujemprodajem.com/Giulietta-futrola-za-Sony-Xperia-Z3-16049298-oglas.htm

Poslednja izmena:
E i ja imam slican Teracell samo u grafitno crnoj boji, nije toliko los silikon, bar ne zuti :D
A i ne koristim previse cesto, style cover ima prednost mada smara to otvaranje covera.

Bedak sto za dvojku ne postoji onaj Ringke Fusion.. za Z3/5 ima.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Moja je providno bela, ok je. Nije losa toliko, samo sto su lose isekli tu kod dela za kameru, desno od kamerice ima malo vise mesta :d

Ni meni se ne svidja ta cover fora, glomazno mi je to bas, vise je za ljude koji drze telefon u nekoj torbici ili tako nesto.

Sony cover nije glomazan , ali što kaže kolega nekad je cimanje stalno da otvaras. Mislim da ti silikoni budu širi nego cover. Bar je moj takav bio zato je i odneo komunalac

Sent from my D6503 using Tapatalk

Cover je meni zakon.Uzeo bih za Z2 kad bih ga nasao ovde kod nas,ali ga odavno nema na KP.

Hoce li Z3 dobiti taj AOSP 7.0 posle previewa? Inace ja sam se vratio na 5.1, bolje radi i ne ospada mi chrome iz RAMa...

Hoce li Z3 dobiti taj AOSP 7.0 posle previewa? Inace ja sam se vratio na 5.1, bolje radi i ne ospada mi chrome iz RAMa...

Moguce da ce biti 7.0 Aosp ja mislim posle konacne verzije Preview-a.

Sent via Xperia Z2

Posalji slike da vidimo kakva je, mene interesuje. :)

@Lanikor

Ne razumem kako na prva 3-4 punjenja, ajde molim te, malo detaljnije....

Jos jedno pitanje za sve: da li vam je stamina uključena svo vreme ili kada značajno padne procenat baterije?

Poslednja izmena:
Nikad [emoji23]

Ne koristim staminu.. nema potrebe jednostavno.

Mada moze da bude korisna na letovanju, nekom putu i u jos nekim situacijama gde nije moguce dopuniti fon u toku 24h a koristi se maksimalno.

Sent from my D6503

@Lanikor

Ne razumem kako na prva 3-4 punjenja, ajde molim te, malo detaljnije....

Jos jedno pitanje za sve: da li vam je stamina uključena svo vreme ili kada značajno padne procenat baterije?

Svaki put kad se na telefonu odradi factory reset, obrise se i batterystats.bin fajl gde stoje podaci o bateriji pa se posle prvog punjenja taj fajl ponovo kreira sa novim podacima. Posle 3-4 punjena se telefon u potpunosti vrati u normalu na osnovu tog novog fajla.

Ni ja ne koristim staminu.

Stamina sto kaze Hsv moze da bude korisna ako si na nekom mestu napolju,a nije ti blizu punjac ili si na putu.Onda aktiviras i onda moze da drzi dosta ako se ukljuci vec na 15% preostale baterije.

Sent via Xperia Z2

Kod mene je skoro stalno upaljena ali nimalo to ne osjecam u radu telefona. Sa nekim normalnim koristenjem koje podrazumjeva bas dosta interneta, pola wi-fi pola mobilni net, izvlacim 5-6 sati SOT-a, a ako vise upraznjavam igrice (uglavnom neke racing sto su zahtjevnije pa se tel i solidno ugrije) onda mi SOT bude oko 4-4 ipo sata.

Cime cistite ove mrezice kod zvucnika, mislim da su zapusene kod mene [emoji14]

Nazad
Vrh Dno