Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Taj Z3c, koliko sam ispratio, ima daleko najvise problema od svih Z telefona.

Sent from my iPhone using Tapatalk

A da,to je po novom zakonu..
Nego,hoce mi praviti problem sto sam flesovao firmware preko flashtoola,a nemam/nisam sacuvao njegov orginalni?

Flesovao si njihov firmware, nece praviti problem.

Prvi put cujem na nekom Z telefonu da se pojavi zuta mrlja, ona je sinonin za lg telefone

Odprilike cesta pojava za Z3.Ja sam naisao na oko 15 ak primera sto na oglasima sto ovako po komentarima na forumima.

Poslednja izmena:
Manje vise sam resio probleme sa zvukom, kad se postave adekvatne stvari za notifikacije i ringtone, to je to, sad radi korektno.

Cime punite telefon, sta je trenutno najbolja opcija? Uzeo bih ili onaj magnetni kabl ili dock, da ne bih unistio poklopce posto je sve stvarno ekstra ocuvano pa bih tako i da ostane :p

Uzmi magnetni kabl samo obavezno procitaj komentare kupaca. Ja sam porucio jedan koji je bio perfektan i da uzmem drugi za rezervu kad on katastrofa. Puni ali magnet ne hvata lepo pa spada.
Inace, sporije ide punjenje preko magneta nego preko micro usb porta.

Ja imam neki koji puni jednako brzo, osim što povremeno to ne radi. :) Izgleda da nema uvek jednako dobar kontakt, a to ne možeš odmah da primetiš. Prestao sam da ga koristim da ne bih upropastio bateriju.

Jel moze nekako da se resi ovaj problem sa slabim zvučnikom, baš se slabo čuje..?!

Ja imam neki koji puni jednako brzo, osim što povremeno to ne radi. :) Izgleda da nema uvek jednako dobar kontakt, a to ne možeš odmah da primetiš. Prestao sam da ga koristim da ne bih upropastio bateriju.
Ne moze da bude isto jer manje struje pusta kroz magnetni port.
Mozda ga ne prilepis dobro, mora lepo da uhvati.

Nexus 7

Ja sam preko alija poručio neki Wisken, radi sasvim dobro.

Sent via Xperia Z3

Meni otpao magnet posle 3 meseca ali lepo je radio. Mogao bih da dam nekom ukoliko hoće da seče magnet i da zalepi.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ne moze da bude isto jer manje struje pusta kroz magnetni port.
Mozda ga ne prilepis dobro, mora lepo da uhvati.

Nexus 7
Ja ti kažem da puni potpuno jednakom brzinom, kada je kontakt ok.

Problem je što kontakt jako često nije ok, a to se vidi posle par minuta, kad telefon izbaci procenu za koliko će se baterija napuniti. Onda odlepiš, pa ponovo zalepiš... Zato sam i batalio.

Mislim da je problem zapravo u kablu, a ne u "lepljenju".

Neka bude, ali nas nekoliko je potvrdilo da se sporije puni preko magneta. A to pokazuje i Ampere.

Ja mislim da puni istom brzinom,jer struja dolazi iz adaptera koji je zakacen kablom za dock tako da ispada fakticki da je dock samo provodnik.

Sent from Xperia Z5

Kod mene je definitivno punio sporije, a cini mi se da je jos neko u Z2 temi isto primetio.

Meni uvek isto punio preko docka tj nekih 2h od lupam 5% do 100%,original sonyjev dock plaćen 45$ kada je izašao Z3. Jedino sto se baterija skoro prepolovila po pitanju trajanja od tada.

Sent from my D6603

Ako puni strujom od 1A onda je sporo. Pokreneš Ampere pa vidiš bez mnogo mudrovanja.

Sta je sa preview sorftverom N za Z3,jel se razvija to i dalje,koristi li neko to?

Sent from Xperia Z5

Sta je sa preview sorftverom N za Z3,jel se razvija to i dalje,koristi li neko to?

Sent from Xperia Z5
Koristim ja trenutno stanje je da su zaustavili dalji razvoj, zadnja verzija DP4 ima bagove sa BT i wifi sem toga lepo radi.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Nema za sve regione.Ko zna za koji region ti je fon
Mozes da ubacis manuelno preko Flashtoola.

Sent via Xperia Z2

Fon je uzet preko mtsa, znam da moze preko flshtoola, ego mi bezveze sto je mm izasao vec tri meseca a nema ota jos.
Iz mts su Central European region, a on je jedan od retkih koji nije dobio MM nadogradnju...

Sent via Xperia Z3

^^
baš čudno, pošto je Z3C CE1 dobio MM.
isto kasnije u odnosu na neke, ali ipak je dobio.

A sto vam je tesko da skinete fajl i uflesujete? Pa ne gubite garanciju svakako.

To se i ja pitam.A prosto je da prostije ne moze biti ;)

Sent from Xperia Z5

Nazad
Vrh Dno