Pre nego što skineš preko xperifirm, pokazaće ti koja je veličina fajla, ja biram customized verziju što manje veličine...Koji MM skinuti ? Koji ima najmanje bloatwarea?
Ja sam na MTS-u i radi mi sve sa ovim podešavanjima za net i MMS.
Samo obriši sve APN koje već imaš, podesi samo ova dva, i obavezno restart posle:
Kod:NAME: mts APN: gprsinternet PROXY: PORT: USERNAME: mts PASSWORD: 064 SERVER: MMSC: MMS PROXY: MMS PORT: MCC: 220 MNC: 03 AUTHENTICATION TYPE: APN TYPE: default,supl,internet,admin APN PROTOCOL: IPv4 APN ROAMING PROTOCOL: IPv4 BEARER: Unspecified MVNO TYPE: None
Kod:NAME: mts mms APN: mms PROXY: PORT: USERNAME: mts PASSWORD: 064 SERVER: MMSC: http://mms.mts064.telekom.rs/mms/wapenc MMS PROXY: 172.017.085.131 MMS PORT: 8080 MCC: 220 MNC: 03 AUTENTICATION TYPE: None APN TYPE: default,mms APN PROTOCOL: IPv4 APN ROAMING PROTOCOL: IPv4 BEARER: Unspecified MVNO TYPE: None
Trebalo mi je mnogo vremena i raznih pokušaja dok mi nije sve proradilo.
Fora je da ostaviš SAMO ova dva APN-a. Obriši wap i bilo koji drugi APN koji si pravio. Napravi ova dva nova gore, odradi restart i to je to.
Nista bez Benchmarka... Blagodarim onoliko, u MTS-u ovo ne znaju...
Jedino grejanje poledjine je kod mene za skoro dve godine korišćenja pri 4K snimanju i eventualno igranju zahtevnijih igrica. Ovako je ladan kao spricer ☺️
Sent from my D6603
Xaxxaxa [emoji41]Da,metalno kuciste bi pomoglo,ali da dobijes opekotine pprvog stepena
Sent from my Nexus 5X
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari