Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Izašao neki apdejt za N, ako nekog zanima primetio sam par bagova dešava se da poblesavi i ne radi mu youtube a nekad se desi da uopšte ne radi mobilni net obe stvari reši restart.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Developer Preview 4, sad mi je prvi put žao što nisam uzeo Z3. Jedini pored Nexus-a je u direktnom programu. Ne znam da li to treba da znači da će Sony u nekom trenutku da radi Nexus.

То би било феноменално.
А ваљда је сад ред на Сони. Једини који од великих нису правили нексуса. То је у суштини једино што може да их извуче, јер с овом Х серијом пуцају себи у ногу.

Wateproof Nexus sa velikom baterijom. Milina. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sad i meni zao sto nemam opet Z3.?Mada ko zna mozda zamenim Z2 za Z3. :trust:

Jedno pitanje, odjednom mi je jedna aplikacija prestala da izbacuje notifikacije za nove poruke. Da li to može da ima veze sa lošim keširanjem na mm, ili je do same aplikacije. Probao sam da obrišem keš aplikacije i data, ali isti problem ostaje... Do juče je sve radilo kako treba...

Sent via Xperia Z3

Jesi li probao da obrises app i instaliras neku drugu verziju mozda? Ne bi trebalo da ima veze sa kesiranjem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Probao, isto je...

Sent via Xperia Z3

Nego gledam na xpericheck.com za novi update, i vidim neki "dummy". zna li neko šta to znači, čisto radoznalosti radi?

Sent via Xperia Z3

Oni sto pise uz njih Customized su cini mi se sa najmanje bloata

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Nista bez Benchmarka... Blagodarim onoliko, u MTS-u ovo ne znaju...

Ja sam na MTS-u i radi mi sve sa ovim podešavanjima za net i MMS.
Samo obriši sve APN koje već imaš, podesi samo ova dva, i obavezno restart posle:

Kod:
NAME:
mts
APN:
gprsinternet
PROXY:
PORT:
USERNAME:
mts
PASSWORD:
064
SERVER:
MMSC:
MMS PROXY:
MMS PORT:
MCC:
220
MNC:
03
AUTHENTICATION TYPE:
APN TYPE:
default,supl,internet,admin
APN PROTOCOL:
IPv4
APN ROAMING PROTOCOL:
IPv4
BEARER:
Unspecified
MVNO TYPE:
None

Kod:
NAME:
mts mms
APN:
mms
PROXY:
PORT:
USERNAME:
mts
PASSWORD:
064
SERVER:
MMSC:
http://mms.mts064.telekom.rs/mms/wapenc
MMS PROXY:
172.017.085.131
MMS PORT:
8080
MCC:
220
MNC:
03
AUTENTICATION TYPE:
None
APN TYPE:
default,mms
APN PROTOCOL:
IPv4
APN ROAMING PROTOCOL:
IPv4
BEARER:
Unspecified
MVNO TYPE:
None

Trebalo mi je mnogo vremena i raznih pokušaja dok mi nije sve proradilo.
Fora je da ostaviš SAMO ova dva APN-a. Obriši wap i bilo koji drugi APN koji si pravio. Napravi ova dva nova gore, odradi restart i to je to.

Posle zadnjeg apdejta preview N ne radi kako treba random restarti, pucanje mreže i sistemskih aplikacija itd. više nije za preporuku

Uzela sam xperiu Z3 pre dva dana i imam veliki problem sa pregrejavanjem.
Da li neko zna kako bih mogla da resim to, ili eventualno smanjim? :)
Verzija softvera 5.1.1

Jedino grejanje poledjine je kod mene za skoro dve godine korišćenja pri 4K snimanju i eventualno igranju zahtevnijih igrica. Ovako je ladan kao spricer ☺️

Sent from my D6603

Jedino grejanje poledjine je kod mene za skoro dve godine korišćenja pri 4K snimanju i eventualno igranju zahtevnijih igrica. Ovako je ladan kao spricer ☺️

Sent from my D6603

Na strani 211 u postu 3157 napisao sam koje sam temperature dobio nakon testiranja.
Ako nije problem sprovedi isto testiranje da bi mogli da uporedimo rezultate.

Već na 50 stepeni procesora prilično je neprijatno držati Z3 ako se koristi bez silikonske navlake, a pokretanjem bilo koje igre vrlo lako se dođe do te temperature. Moj primerak se grejao čak i pri igranju jedne verzije Sudoku - verovatno zbog loše optimizacije jer sa drugom verzijom/programom nemam taj problem.

Pozdrav

Evo ovako na brzinu... mereno cpu z aplikacijom,
telefon u leru mada je prilično toplo i ovde kod mene temp napolju je trenutno 25C gde sam i testirao fon.
ler: baterija 33C
termal 42C
Subway surfers 20min:
baterija 36C
termal 56C
snimanje 4K 5min:
baterija 41C
termal 62C

Sent from my D6603

Do pregrevanja dolazi prilikom najobicnijeg surfovanja, ako surfujem duze od 1h,ali to nije strasno, mogu da podnesem.
Medjutim, kad upalim kameru da slikam, pksle 5min se toliko pregreje, bas se oseti toplota pod rukama...staklo iza uzas blagi koliko je vrelo. I uvek me izbaci iz aplikaxije. Ne znam, razmisljam da vratim ovaj telefon, uzet je preko mtsa. Bas mi je veliki problem ovo sa grejanjem. Da li ce uopste da bude neki update softverski da se to popravi, ili ne? I kako bih mogla da smanjim to, ako neko zna? :) Meni bas

Verovatno bi pomoglo neko metalno kućište što se tiče toplote, meni se nijednom nije ugasio zbog temp ali nekad upozorava kad se koristi kamera...

Sent from my D6603 using Tapatalk

Da,metalno kuciste bi pomoglo,ali da dobijes opekotine prvog stepena :)

Sent from my Nexus 5X

Da,metalno kuciste bi pomoglo,ali da dobijes opekotine pprvog stepena :)

Sent from my Nexus 5X
Xaxxaxa [emoji41]
Ako neko hoce da spusti temperaturu svog mobitela, neka otvori flapove [emoji23] eto stepen ili dva manje.

Poslednja izmena:
Kontam ona aluminijumska kućišta ponašala bi se kao hladnjak. Ali pošto je u pitanju z3 hladite ga vodom

I onda kazu da se 810 greje :D a 800 je u stv haos, secam se jos kada sam imao nexus 5 grejao se dosta vise od 810.

Nazad
Vrh Dno