- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Pa jasno ti pise da ti ocita dokle ti vazi garancija
ako je imas.
STAMINA mode and multitasking updates are included in the latest beta, not this official update.
Copper u realnosti najviše vuče na roze boju. Drugar je naručio da ga nije ni video. Mnogo se razočarao. Sutra ću ga baš videti pa cu namestiti koju fotkuNikako da naletim na Copper uzivo, bas me zanima da li je kao na slikama. Mada mi se dizajn Z3+ vise svidja zbog zvucnika koji su kao na Z2. Da nije S810 u Z5 bio bi pravi upgrade.
Xperia Z2
Ja sam svoj uzeo u mts, i dobio sam dve folije u kutiji...Ubacuje sony i prednje i zadnje zastitno staklo kao poklon. Verovatno samo za pojedina trzista, ne znam kako tacno ide, ali znam da ima toga za z3. Ne mora biti refurbished, a pogotovo je tesko da se prodavac bavio preciznim otvaranjem kutije.
Meni radi dobro, verzija 575. Ljudi se žale na ram menadžment, ali ja nisam neki zahtevan korisnik tako da sve radi kako treba. Inače zvanično je izašao mm, samo zavisno od regiona još se čeka, a Sony ga je baš usporio... Moguće da rade ispravke još uvek, pa ga ne puštaju svima...Jel vredi vijati update na MM ili čekati zvanično da se pojavi?
Sent from my D6603 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari