Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Pa jasno ti pise da ti ocita dokle ti vazi garancija :) ako je imas.

To znam, ali da li je ona ostvariva s' obzirom da je telefon uzet u Mađarskoj, nemam nikakav račun o kupovini? Vidim da za njihovo tržište ide 2 god garancije, što bi značilo da mi je telefon star 1 god

Bez pdv racuna i garancije nista - logicno. App daje samo informaciju - tacnu.

Sluzi ti da znas dokle ti traje garancija :) nije Xperijina nego distributera.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Izašao je mali update, na .575, navodno sređuje WiFi probleme sa signalom i multi tasking... Još nema stamine...

Sent via Xperia Z3

Jel ima neko changelog u kom to piše ili je to priča sa neta? [emoji3]

Poslato sa Xperia Z3 pomoću Tapatalk-a

Nikako da naletim na Copper uzivo, bas me zanima da li je kao na slikama. Mada mi se dizajn Z3+ vise svidja zbog zvucnika koji su kao na Z2. Da nije S810 u Z5 bio bi pravi upgrade. :)

Xperia Z2
Copper u realnosti najviše vuče na roze boju. Drugar je naručio da ga nije ni video. Mnogo se razočarao. Sutra ću ga baš videti pa cu namestiti koju fotku

Sent from my D6503 using Tapatalk

Upravo zato sam i napisao da sumnjam da copper verzija dobro izgleda uzivo i bio sam ubedjen da na dnevnom svetlu ta nijansa vuce na neku g*j boju.

Npr kad vidim ovu sliku deluje mi ok - crna maska napred i neka kao bakarna/braon boja rama.

Ali evo odmah sam nasao i sliku gde deluje ocajno :d

Idealno bi bilo da je to neka tamnija braon nijansa i u kombinaciji sa tom crnom maskom mislim da bi mocno izgledao fon.

Jos je više roze. Na ovim slikama deluje fantastično [emoji1]

Sent from my D6503 using Tapatalk

Cuj roze boja... pffff uživo vuce na krem/kapućino, braon i to je to, u svim vremenskim uslovima se boja ne menja ili sam ja corav.

Sent from my D6603

Kupljen danas beli Z3 kod lika sa KP sa 600+ pozitivnih ocena. Kutija deluje neotvoreno tj nalepnice nisu ostecene, ali je unutra folija za ekran plus slisalice nisu mh750 nego 410? Dolazi li z3 sa ovim slušalicama ili je covek izvadio mh750 i ubacio ove? Svaka cast za spretnost jer se na kutiji ne primecuje.

Takodje, baterija je bila na 64%, a ne na 50%, mada telefon izgleda netaknuto. E sad ono što me buni je to sto je nedelja proizvodnje 46w 2014!!?

Da nije refurbished? U service meniju bise total call time 00:00 (ne znam da li se resetuje sa factory resetom ili ne)

Imala su na oglasima dva nova iz mtsa za slicnu cenu (stvarno je dzabe 275 za ovakav tel) ali žena hoce beli pa uzesmo sa godinu dana manje i nezvanicne garancije.

O da, na Xperia Care pise garancija do 8.2.2017 i tel ne izgleda kao Madjar vec kao skandinavac neki.

Hvala na pomoci i pazljivim odgovorima unapred.

Vredi li instalirati 6.0 zbog nove camera aplkacije i da li svi imaju problema sa baterijom?

Sent from my D5803 using Tapatalk

Za ovo ostalo ne znam ali sto se slusalica tice sve zavisi od trzista pa tako na nekim uz Z3 dolaze te krs mh410 (i ja sam ih dobio uz Z2) dok na nekim u pakovanju stizu MH750 ili cak neke novije NC in ear, npr http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/high-resolution-audio-headset-mdr-nc750/

Tako da je sto se toga tice najverovatnije sve u redu :)

Ja bih sacekao da sony ''ispegla'' MM softver za Z2/Z3 jer trenutne verzije nisu bolje od 5.1.1 iako donose odredjena poboljsanja. Navodno rade na ispravkama i trebalo bi uskoro da ''zakrpe'' sve to.

U svakom slucaju za 275e odlican izbor i napredak u odnosu na Z3c (veci displej + 1Gb rama), neka vas dobro sluzi.

Poslednja izmena:
Hvala HSV :) Napredak za nju, ja ostajem na z3c dok se ne pojavi compact sa s820 :) a jeste da impresivno deluje veci z3, ali meni puno znaci veličina z3c, kako zbog sigurnog hvata, tako i zbog činjenice da mogu da ga ubacim svuda.

Inace hteli smo Nexus 5x da kupimo, sve dok ga nije videla :) posle sam nasao z5 sa mtsa, ali rekoh sto da se pravim pametan, s7 za 500 nisam hteo iz principa, za 225 mogu joj uzeti kamericu sony hx da pojede s7 za dorucak, a i mesto ne volim Samija

I ja sam dobio te drljave slusalice tako da te to ne brine. I to za bateriju nije nista cudno, ne moraju svi da budu na 50%. Uzivaj u telefonu. :)

Xperia Z2

Hvala :) Realno njoj je dosta m4 aqua, ali hajde makar da ima kvalitetan i lep telefon bez izrazenih mana jer ona to nosi godinama.

Pre neku godinu sam joj doslovce rekao da ne ZASLUZUJE aktuelni flagship, u smislu da joj ne treba, da je bacanje para i novca, ona to shvatila licno i dan danas mi prigovara zbog toga :)

Inace imam u porodici lika koji je zeni iphone 6 zamenio sa iphone 6s, a ona zna da slika, zove, vajber... Ukratko "sve" :)

Ubacuje sony i prednje i zadnje zastitno staklo kao poklon. Verovatno samo za pojedina trzista, ne znam kako tacno ide, ali znam da ima toga za z3. Ne mora biti refurbished, a pogotovo je tesko da se prodavac bavio preciznim otvaranjem kutije.

Ubacuje sony i prednje i zadnje zastitno staklo kao poklon. Verovatno samo za pojedina trzista, ne znam kako tacno ide, ali znam da ima toga za z3. Ne mora biti refurbished, a pogotovo je tesko da se prodavac bavio preciznim otvaranjem kutije.
Ja sam svoj uzeo u mts, i dobio sam dve folije u kutiji...

Sent via Xperia Z3

Nemam pojma koje su... Ali je ono slikovno uputstvo baš za Xperia telefone :)

Sent via Xperia Z3

Jeste podesavali slajder za prikaz boja,neko od vas?Z3 ima malo hladnije?
Nesto se nosim mislju da zamenim Z2 za Z3.Ako neko hoce da se menja nek se javi. :D

Sent from my E6653

Вероватно теби треба да се доплати за z2 јер има ону монструозну батерију тј резултате :)

Nisam uspio da ispoliram staklo na kameri felilterom od cigarete i pastom za zube bez granulica, nego je stvar jos gora, puno mini parnica, ne znam kako, a izgrebane CD-ove sam tako uspio da ispoliram. Kako to da rijesim, koje struke osoba bi mi mogla pomoci?

Jel vredi vijati update na MM ili čekati zvanično da se pojavi?

Sent from my D6603 using Tapatalk

Jel vredi vijati update na MM ili čekati zvanično da se pojavi?

Sent from my D6603 using Tapatalk
Meni radi dobro, verzija 575. Ljudi se žale na ram menadžment, ali ja nisam neki zahtevan korisnik tako da sve radi kako treba. Inače zvanično je izašao mm, samo zavisno od regiona još se čeka, a Sony ga je baš usporio... Moguće da rade ispravke još uvek, pa ga ne puštaju svima...

Sent via Xperia Z3

Ja čekam ovu .151 verziju što je sad u beti, pa da pređem na MM.
Tu su uglavnom sve bagove sredili.

Čitam malo o stamini što će je, šatro, vratiti.
Umesto da optimizuje kao ranije, ona će da blokira skoro sve, čak i kad telefon nije u stanju mirovanja, bez mogućnosti stavljanja aplikacija u "white list".
Klasičan "battery saving mode", ne znam zašto je uopšte i vraćaju onda.
Jedino ako nije neka greška u beti koju će da isprave do zvanične verzije, ali izgleda da nije, svi se žale na to.

Nazad
Vrh Dno