Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Takodje predlog za stock. Samo root, pobijes sto te nervira sa titaniumom recimo, instaliras ad blocker i bog da te vidi...to sve leti ko podmazano! Za root ne znam sad sta je aktuelno, davno sam se bavio tom problematikom i bila je bas komplikovana koliko se secam.

Nova launcher, misliš? Znači, predlažeš da ne menjam rom nego samo da ga rutujem?

Prvo probaj tako, nema tu previse bloat-a za brisanje i eliminisanje, stock 5.1.1 i nova launcher ako ti se ne svidja fabricki i to je to :) Naravno uvek mozes da eksperimentises sa romovima itd ali meni je to gubljenje vremena.. subjektivno misljenje naravno.

Sto se root-a tice mislim da se pojavio neki jednostavniji nacin, ranije je bio neki ''od 40 koraka'' kao sto Proday rece..

Poslednja izmena:
Ne deluje meni ni giefroot kao prekomplikovan, osim što telefon mora da se flešuje na relativno staru verziju FW. U svakom slučaju, poslušaću vas. Ide prvo samo root, a titaniumom ću brisati nepotrebne aplikacije, kako ih već budem uočavao.

Proveriću na XDA kakve su opcije za root. Ako ima nešto jednostavnije od giefroot, a da ne podrazumeva otključavanje bootloadera, nemam ništa protiv. :)

http://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaji.3606.html#tariffs

Z3 i smartband = 29k din u vipu, Nova 4 paket (2190 din mesecno) i to moze da bude dobra ponuda ako uz sve to moze da se iskoristi i 25% popust na racune (kada Nova 4 kosta prihvatljivih 1645 din).

Ako ne moze onda je i dalje bolja opcija iskoristiti popuste na racune i promocije kod sva 3 operatera a fon traziti po oglasima.

Poslednja izmena:

Z3 i smartband = 29k din u vipu, Nova 4 paket (2190 din mesecno) i to moze da bude dobra ponuda ako uz sve to moze da se iskoristi i 25% popust na racune (kada Nova 4 kosta prihvatljivih 1645 din).

Ako ne moze onda je i dalje bolja opcija iskoristiti popuste na racune i promocije kod sva 3 operatera a fon traziti po oglasima.
Odakle ti da bi mogla za akcija zajedno?
Inače, imam baš taj smartband, odličan je, i jako precizan...

Ne znam, treba proveriti pa ako moze i popust na racune i ovo snizenje cene telefona.. e onda je to dobra ponuda..

Ovo nije losa ponuda za Z3.Samo steta,koliko sam video u Vipu ima samo crni Z3,steta sto nema Copper.

Da se upišem, stigao Z3 black. Kupljen u Zagrebu od čoveka koji ga je uzeo uz paket na T-Mobile. Telefon nije zaključan, a plaćen je 290€ što je fenomenalna cena u odnosu na telefone od provajdera u našim oglasima. Došao je sa 5.1.1 romom, trenutno ga punim, a sutra radim fleš na 4.4.4, giefroot i posle toga neki prerooted 5.1.1. Nisam još odlučio da li PureX, ili stock.

Za kraj jedno pitanje - da li neko koristi original sony dock za punjenje i kakva su iskustva? Najviše me zanima kakvo je vreme punjenja u odnosu na kabl i da li se dešava da kontakt bude problematičan, bilo na početku, ili u toku punjenja.

Cestitam.Sto se brzine punjenja preko docka tice,ne zavisi od njega,jer je on samo provodnik,od adaptera zavisi.U principu ista je brzina punjenja.Sto se tice konektora kad se koristi original dock tu je sve ok,nemas brige.

Од пре пар дана имам овај телефон, и први утисци су феноменални.
Пре тога сам имао Ip6 и ip5s, а пре тога Note 1,2,3.
Другог дана сам га рутовао и ставио неки кувани ROM, базиран на фабричком.
Први резултати батерије су фантастични (готово 48h без пуњења, 8,5 сати SOT).
Једино ми је камера још увек мала енигма, чим будем имао мало више времена, поиграћу се с тим па ћемо да видимо.
Што се мене тиче, ја ово чудо немам намеру да мењам док не цркне. Једина ствар која ми фали је IR, али мислим да ћу и то да средим ускоро.

5771fcda1dbda3d67a22ae9fd152a2e6.jpg

d6a0d7153df4c2cf235f4f2f458a6c84.jpg

Poslednja izmena:
Zar ti nisi kupio onu Motorolu jer nisi nasao Z3 koji ti odgovara? :)

Jeсам, али је моторола имала онај неки проблем са звучником, па сам ишао да заменим, али пошто је и друга имала исти проблем, вратили ми паре. И онда сам тако јурио нешто по нету, и нашао овај Z3 на акцији :)

@Hunder,где има за 20е??

***a, koja je verovatnoca da se pogode 2 nova telefona sa istim problemom..?

Jel copper Z3 ili black?

Jeсам, али је моторола имала онај неки проблем са звучником, па сам ишао да заменим, али пошто је и друга имала исти проблем, вратили ми паре. И онда сам тако јурио нешто по нету, и нашао овај Z3 на акцији :)

@Hunder,где има за 20е??
Ima kod mene ;) javi se na pp

Црни! Није ми се свидео тај copper. Имали су све три боје један поред другог, нисам се ни секунде двоумио, тј да сам узео бели, или не дај Боже овај трећи, девојка би ме моментално напеналила :)

^ moguce ali koliko vidim i taj copper ima pretezno crnu prednju masku i bezele - http://blog.clove.co.uk/wp-content/uploads/2014/09/Sony_Xperia_Z3_Copper-5.jpg
Jedino sto je po ivicama bezela u toj bakarnoj boji - https://www.phonevillage.be/wp-content/uploads/2015/01/sony_xperia_z3_dual_d6603_16gb_7.jpg

E sad, problem moze da bude ako ta nijansa na odredjenom svetlu ''povuce'' u neku roze :d

U tom slucaju bih zalepio crnu dbrand foliju na zadnji panel kucista - http://i.imgur.com/ieAYXuW.jpg

Poslednja izmena:
Леле шта си запенио за ту боју :) Мене неодољиво подсећа на златну јабуку. Кад сам ишао да узмем црни, баш сам загледао овај јер си ми написао како је ова бакарна боја до ј.ја :)
Мени чак ни на сликама не делује ништа специјално, ал’ то сам опет само ја.

U mračnom okruženju je ok dok je na svetlu u duhu "tople braće", pogotovo ako zamisliš kako izgleda dok telefoniraš.

I uživo Z3 Cooper kida...samo da ga gledaš i gledaš...ostale boje su slabije, lako prolaze nezapaženo, pogotovo crni...

Свако има право на своју заблуду :D

Meni crni fenomenalan, uopšte nemam potrebu da bude zapažen.

Inače, baterija je na 59% trenutno, drugi dan upotrebe, oko 3h sot za sada. Fenomenalno!

Nezapaženo ne treba da se odnosi samo na blejanje u kafiću i poziranje, uopšte i nisam mislio na to, već na direktno poredjenje crnog i zlatnog, crni je neatraktivan, ajde tako da srocim. Pogledajte novi Audi Q7, neatraktivna kutija na točkovima, isto mislim i na crni Z3, skroz neutralan telefon.
Dok je na primer novi Z5 u tamnoj boji skroz druga priča...

Ima i onaj izraz "little black dress", a i "ciganka iz zvezda granda u zlatnoj haljini sa šljokicama", pa... :d

Vrh Dno