Z3 Cooper i to je to, ne brini, mada možeš da uzmeš i onaj Silver Green, a kamera ne bi trebalo da te razočara, ipak se ne radi od HTC-u, mada bi auto mod mogao da bude puno bolji...Uzeo bih ga i ne bih trepnuo, fantastičan je to telefon...
da li se još uvek isplati kupovati Z3.......s obzirom da su izašla dva modela posle a drži cenu solidno..........koliko vidim za nov sa dve godine garancije traže 380-400e.Šta mene brine je koliko je kamera realno upotrebljiva.Imam Z3 tablet kompakt i kod njega je sve super osim kamere.Kao telefon momentalno koristim iPhone 6 koji ima briljantnu kameru za svakodnevnu upotrebu pa se bojim da ću se baš razočarati...............sve ostalo mi se svidja na Z3 ?!?!?
Kamera je ok za drustvene mreze, plus na manual mod mozes da izvuces dobru sliku. Ali traziti neko cudo od kamere nemoj.
Dosta bolja autonomija na IP6+? u odnosu na koji telefon? Ili tablet?Pa sta ce ti onda Z3, imas taj Z3 tablet compact kao odlican android uredjaj a kao fon IP6 koji je brz kao munja i to je to, e jedino ako ti treba dosta bolja autonomija na telefonu pa zbog toga da predjes na Z3 ili IP6+. Vidjao sam par meseci stare Z3 za oko 300e.. to je ok cena, 400e ne bih dao za taj telefon.
Inace svaki Z flagship (posebno Z1/2/3/5) ima dosta bolju kameru od svih Z tableta koji imaju primetno manje 1/4'' senzore (standard iz 2010. godine) samo malo ''osvezene'' + noviji softver.
Sto se mene tice i na osnovu svega sto sam video svi ti novi ajfoni 6 imaju odlicne kamere ali bih za tu namenu pre uzeo svaki noviji android flagship jer imaju slican softver ali bolji hardver tj vece, malo novije i naprednije senzore. Ne znam dokle vise Apple planira da koristi 1/3'' kada su cak i kinezi masovno presli na novije, vece i bolje senzore.
Tipicna kamera za drustvene mreze je ona sa M7/M8 mada mogu da posluze i za vise od toga. Imam Z2, ''drustvene mreze'' ne koristim, ispucao sam preko 1200 fotki sa tom kamerom za 4 i po meseca, snimio brdo snimaka i ta kamera moze dosta vise od tih ''drustvenomreznih'' potreba ali nije neko cudo od kamere (to ''cudo'' ni ne postoji na androidu ako pricamo realno).
Imaš i g4 dual sim gde ti je kamera bolja nego na pomenutim telefonima a autonomija je solidna - kreću se oko 390 novi - kolega sa foruma je kupio preko mene od mog drugara koji donosi iz EUTakodje jurim izmedju ostalog Z3, (jurim ustvari malo bolji dual sim), i ne bih dao više od 350, i to samo copper, da uzimam single sim, složio bih se sa HSV-om, 300 bi bila gornja granica...
Dosta bolja autonomija na IP6+? u odnosu na koji telefon? Ili tablet?
Kako možeš da stavljas z3 pored ovog i uporedjujes autonomiju?
Gledam manji ekran, do 5.2, a i kamera mi nije preterano bitna...Hvala u svakom slučajuImaš i g4 dual sim gde ti je kamera bolja nego na pomenutim telefonima a autonomija je solidna - kreću se oko 390 novi - kolega sa foruma je kupio preko mene od mog drugara koji donosi iz EU
I ne cimam se previše, kad naleti, naleti, koristim meizu m2 note do tadaI kako ti ide nalaženje dual sim copper verzije za 350e?
Here we go again !
Some people still think that, if a device doesn't have the power to drive big cans, it means that it doesn't sounds good ! That statement is very far from reality my friend, I use to think this way too but once you get your ears on the Z3 with a decent 8-32 Ohms headphones, you'll hear heaven for the first time of your life smily_headphones1.gif
You still have the option to pair it with some portable headphone amplifier or simply root it, follow some tutorials to unlock the internal amplifier to it's maximum capacity, I did it and right now it's way louder than my iphone 6.
I asked here how z3 works with hd600 and replys were wired!
Now i bought dt880 250ohm (an even harder headphone to drive than hd600) and with the mod that i mentioned here before now my z3 amp unlocked and it can drive my dt880 easily
Even without mod it was ok but not too loud...
Just trust your brain and ears
I agree with you
Im on 5.0.2
5.1.1 and 5.0.2 audio drivers are the same rename original file and add .bak to its extension then copy my file if you had any problem with external speakers (no sound) just revert it
Okay.
I tried it on my device. But the sound was very distorted on max volume. I don't know if that's due to different Android version.
i never go over than 70% because thats painfull and ear deafening level,The distorted sound you mentioned is because of internal amp softclip at higher volumes or maybe your headphone cant handle it, i had same issue with my yamaha and earbuds they sound distorted even in first mark of volume but this distortion didnt appear in HD201 and Dt880 at all (fyi driving HD201 is as hard as dt880)
Here we go again !
Some people still think that, if a device doesn't have the power to drive big cans, it means that it doesn't sounds good ! That statement is very far from reality my friend, I use to think this way too but once you get your ears on the Z3 with a decent 8-32 Ohms headphones, you'll hear heaven for the first time of your life smily_headphones1.gif
You still have the option to pair it with some portable headphone amplifier or simply root it, follow some tutorials to unlock the internal amplifier to it's maximum capacity, I did it and right now it's way louder than my iphone 6.
Ima li neko od aktivnih sa foruma jos Z3?Zanima me da li je popravljen kvalitet kamere na 5.1.1?Ako ima neko neku dnevnu sliku,neki landscape ili slicno ako moze nek okaci link ovde.
Ja kad sam ga imao u 8 mpx su detalji bili preostri,a uglovi mutni,a u full rezoluciji bas lose.
Ok hvala ti.
Interesantno ako Sony nije sredio kameru na Z3 a na Z1 i Z2 jeste i to znacajno.
Ok hvala ti.
Interesantno ako Sony nije sredio kameru na Z3 a na Z1 i Z2 jeste i to znacajno.
Meni je najjace to sto je Z3 najpopularnija sony kamera na flickru, od 349 registrovanih modela i to sa rastom broja korisnika :d https://www.flickr.com/cameras/sony/xperia_z3/
Al' tu verovatno racunaju i Z3c..
Imas ovu Z3 grupu pa prelistaj, mozda naletis na neki sempl koji nije instafiltriranhttps://www.flickr.com/groups/2746341@N24/pool/
Zanimljivo je to sto sony i dalje forsira hladniji WB na Z3/Z3c dok Z3+ ima odlican (topliji) i prilicno realan WB kao i Z1/2 a svi ti telefoni dele isti senzor i nesto drugacija sociva :d
Meni nije jasna kuknjava na jacinu izlaza...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari