Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Našao na eBay za 45$,nikad cuo za tu marku. Ovde ih ima u par radnji ali su 60€ sto mi je puno. U cemu je razlika izmedju SoundMagic E10 i E10S? Ove prve su znatno jeftinije...
Ako misliš da valjaju naručujem sa ebayja.

Nije Hsv video šta si ti napisao :D

Dobro da nije neke od 100e preporučio za slušanje radia :D

Hehe kad je bal nek je bal, ne kupujem svaki dan mada priznajem da mi se ne daju neke velike pare za povremeno slusanje radija, Spotify i Frank Sinatre [emoji3]

@ djilkos

Pa nece slusati valjda samo radio, to moze i sa kineskim bubicama od 5$ :)

SoundMagic je vec dovoljno priznata i poznata kompanija http://www.soundmagic.com.cn/en/about/Default.html

Te E10 se vec godinama vode kao najbolja kupovina u klasi (prema whathifi za te pare namaju vecu manu), ima ih nekoliko ljudi sa foruma i svi kazu da su odlicne. Ta ''S'' verzija je sa mikrofonom i tasterima, obicna desetka ih nema.

Čuo sam za te soundmagic e10 da su baš dobre, ali ono rekoh čoveku možda to ne treba, a ove Mi dual drivers će mu sigurno zadovoljiti sve što hoće, pa možda i više :)

Neka ide život, naručio te E10S.
Hvala obojici za preporuku.Nadam se samo da su udobne za nošenje.

Poslednja izmena:
Ovo prvi put čujem za taj burn-in... 24h da ih ostavim da rade non stop? Da ih ne sprzim *** [emoji3] [emoji3]

A pojačanje na medijum pretpostavljam?
Javljam obavezno kad stignu.

Poslednja izmena:
Headphone 'Burn In' FAQ

Naravno uvek tu moze da odradi i placebo ili je razlika mizerna ali postoje slusalice kod kojih je efekat primetan u sta sam se i sam uverio.. a i jos neki clanovi foruma..

Ako budes hteo mogu da ti zapakujem nekoliko fajlova koji su u sustini dovoljni za to usviravanje.

Poslednja izmena:
Svaka čast, danas sam eto naučio novu stvar. Zanimljive činjenice u linku gore. Sve je jasno u vezi tog burna.Cujemo se u vezi tih fajlova za burn kad mi stignu.
thanks again.

Aj pitacu ovde posto ste se bas raspricali, stavio sam kaljeno staklo na z5c i sad nema bas neki odziv na tachu, jel ja to nisam lepo stavio ili je to normalno? Sve sam lepo odradio, nema onog vazduha izmedju stakla i ekrana.

Pa ako si sve lepo nalepio a opet je odziv slabiji onda mora da je do stakla,dal tog ili bi bila drugim staklima ista prica,nek ti potvrdi neko drugi,ali logicno je zakljuciti ako se smanjio odziv nakon lepljenja.

Pa ako je nakon lepljenja stakla odziv smanjen onda mora da je zbog njega to.E sad da li je to bas do tog tvog stakla ili je inace tako potvrdice ti neko vec,ja ne koristim to.

Jel neko kvalitetno staklo ili jeftinjara? Mozda je do toga? Ja imam na svoj Z3 od prvog dana nillkin-ovo kaljeno i jednostavno savrseno lezi, odziv ekrana perfektan. Koliko me sećanje služi koštao je oko 30$ ili nešto slično.

Nisi, ali si se više puta pozvao na Bench test i citirao da je kvalitet zvuka na M8 bolji. Ali - nije. U tome je problem.
To je tvoj problem što se ne slazes sa benč testom, kao i sa članovima koji su izneli svoje iskustvo. I zvuk je meni lično bolji.

Ovde sve pogubljeni majko mila. Kvalitet vs Jacina? Neko se ne kapira ovde. Od korisne informacije za otkljucavanje izlaza na Z3, pa objasnjavanja jacine izlaza za vecinu in-ear sluski(koji je vecem % korisnika i vise nego dovoljan) dolazimo do Z3 vs M8 prepirke na kraju(koga to uopste briga/zanima).

Jel neko kvalitetno staklo ili jeftinjara? Mozda je do toga? Ja imam na svoj Z3 od prvog dana nillkin-ovo kaljeno i jednostavno savrseno lezi, odziv ekrana perfektan. Koliko me sećanje služi koštao je oko 30$ ili nešto slično.
Jeftnija je varijanta, aj videcu da poručim taj nillkin, mozda je do toga a možda se i ja tipujem, zavisi pod kojim uglom stiskam ekran, nekad radi savrseno a nekad malo teze, sta znam.

Gde su bre ovi sa MMom na Z3 nista se nehvalite, nema SS, sta bi su pauzirali sa buildovima, Sony priprema final build :-D??

Ovde sve pogubljeni majko mila. Kvalitet vs Jacina? Neko se ne kapira ovde. Od korisne informacije za otkljucavanje izlaza na Z3, pa objasnjavanja jacine izlaza za vecinu in-ear sluski(koji je vecem % korisnika i vise nego dovoljan) dolazimo do Z3 vs M8 prepirke na kraju(koga to uopste briga/zanima).
Mene zanima Z3 sa otkljucanim izlazom, voleo bih da čujem.

Ivane jesi ti cuo uopste kako zvuci iole kvalitetan snimak na tvojim CX300 II na Z3?Ako jesi,i a ako sa posebno tim tvojim slusalicama ti jacina nije dovoljna na max. volume vrlo je moguce da si ostetio sluh.

Mene zanima Z3 sa otkljucanim izlazom, voleo bih da čujem.
Iskreno ti preporucujem pregled, nije sramota mozda ti je sluh zaista ostecen.
Ja sistematski pregled zbog posla radim svake godine, nije to lose, znas na cemu si, zdravlje je na prvom mestu.

Zaista iskrena preporuka. Ivane ne zezaj se.

Takođe radim sistematski svake godine zbog posla. Loš vidi i sluh na mom poslu ne ide.
Ništa, htc, ma šta htc, on je sitan, svi audio brendovi muzički sa jačim izlazom da stave katanac. I za slušalice takođe.

To je tvoj problem što se ne slazes sa benč testom, kao i sa članovima koji su izneli svoje iskustvo. I zvuk je meni lično bolji.
Problem? Veruj mi, nije problem uopšte. Naprotiv.
Ja imam nillkin na z3 (plaćen oko 8$ na eBay) i radi odlično. Odziv je nepromenjen - odličan.

I još sam se zeznuo kad sam ga lepio, pa odlepio kako ne treba i sad mi malo ne stoji dobro kod mikrofona. Al dobro, sitnica je, ni ne primećuje se puno.

ZAmolio bih clanove da ubuduce licne rasprave vode preko privatnih poruka/maila/ telefona licno kako god zele samo ne ovde na forumu.

Hvala

Posle zadnjeg updatea 23.4.A.1.264 Z3 mi se resetuje 3x dnevno, ima li neko slicne probleme ili ce morati factory reset da padne...

Poslednja izmena:
Posle zadnjeg updatea 23.4.A.1.264 Z3 mi se resetuje 3x dnevno, ima li neko slicne probleme ili ce morati factory reset da padne...

Resetuje ili restartuje? Kod mene sve radi savršeno. Uradi hard reset, trebalo bi da reši problem. U načelu, dešava se da neka od instaliranih aplikacija napravi problem prilikom update-a, pa posle nešto zeza. Ja uvek kada je neki veći update u pitanju uradim i hard reset, ali ovog puta nisam, jer je reč o zaista malom update-u.

Pozz,kakva su vam iskustva sa reklamacijama u MTS.............ponudjen mi je Z3 sa MTS-ovom garancijom pa ne znam da li je upotrebljiva,posebno kada ne glasi na ime donosioca uredjaja ?!? 345e je cena,šta mislite da li ga vredi pazariti ?!?

Poslednja izmena:
Vrh Dno