Da daNema razlike u fluidnosti ili?
Iz galery otvara momentalno i s5 ali iz kamere kada otvaras treba mu 2-4s ali nebitno....juce ujutru promenio s5 za z2 i popodne vratio s5 nazad,nisam imao prilike da imam drugi z2 ili z3 u rukama ali ako svi imaju ekran kao onaj sto je bio kod mene ja neznam kako vi vidite bilo sta napolju po suncu,ili je ovaj imao neku manu pojma nemam....uglavnom pre s5 bio na lenovu s60 pa na g2 i svi telefoni su imali bolji ekranNe znam za s5, ali note 4 otvara album momentalno.
Z2 ima odlican ekran.Kako nisi mogao da vidis lepo?Sta je sa osvetljenjem ekrana?Nikog nisam cuo da se zali na ekran kod Z2 i Z3.Iz galery otvara momentalno i s5 ali iz kamere kada otvaras treba mu 2-4s ali nebitno....juce ujutru promenio s5 za z2 i popodne vratio s5 nazad,nisam imao prilike da imam drugi z2 ili z3 u rukama ali ako svi imaju ekran kao onaj sto je bio kod mene ja neznam kako vi vidite bilo sta napolju po suncu,ili je ovaj imao neku manu pojma nemam....uglavnom pre s5 bio na lenovu s60 pa na g2 i svi telefoni su imali bolji ekran
Rekao sam da nisam imao priliku da drzim drugi z2 ili z3,ovaj je garant imao neku manu jer onako los ekran da bude nema sanse,imao sam sony z i on ovakav ekran nije imao,na z2 bi trebao da bude i bolji...mada samsung je samsung
Izostali mi smajliji na kraju[emoji12] [emoji12] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Samsung je Samsung? Auuuuuu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari