Jel zna neko jel Nillkin Scrub ima sve otvore sa strane,za ulaze i taster za kameru,nameravam da ga uzmem.
Jel zna neko jel Nillkin Scrub ima sve otvore sa strane,za ulaze i taster za kameru,nameravam da ga uzmem.
Sad sam mu malo ispolirao ekran pastom za zube i oprao ga posle toga pod mlazom vode lepo,medjutim upalim ga ja,kad ono donji zvucnik koji sluzi za notifikacije i dolazne pozive gotovo da se ne cuje....probam da pozovem sa drugog broja i gotovo se ne cuje da zvoni.I reko sta cu,aj da ga ugasim i ostavim malo da se osusi i nakon nekog vremena kad sam ga upalio sve sljaka kako treba
Uf,oladio sam se bio...
Microsoft's shipments meanwhile climbed 31 percent from 7.6 million to 10 million for the year; however, that still left it with a 6.9 percent share of the market, behind Sony's 10.4 percent with 15.2 million units sold, but ahead of LG, which shipped 8.6 million units, accounting for 5.9 percent of total shipments.
hvala za info[emoji106]Cisto da javim da mi stigao back cover za Z2 sa amazona.
Pisao sam vec u Z2 temi. U principu sa njim telefon staje u dock onaj siri modul. Ako nema tempered glass telefon staje bez problema.
Ako ima i tempered glass staje i dalje, mada je malo tesno. Bitno da moze da se puni.
Inace u pitanju je YESOO Sony Xperia Z2 Case Sexy Ultra Slim Fit Translucent Anti-Scratch Premium Hard Cover (White)
Kako ga poliraš, kad je pasta za zube abrazivna? Pre će da s**** staklo.Sad sam mu malo ispolirao ekran pastom za zube i oprao ga posle toga pod mlazom vode lepo,medjutim upalim ga ja,kad ono donji zvucnik koji sluzi za notifikacije i dolazne pozive gotovo da se ne cuje....probam da pozovem sa drugog broja i gotovo se ne cuje da zvoni.I reko sta cu,aj da ga ugasim i ostavim malo da se osusi i nakon nekog vremena kad sam ga upalio sve sljaka kako treba
Uf,oladio sam se bio...
hvala za info[emoji106]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari