Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Bolje i to nego po teretani ko gomila krelaca na zapadu!!

Jel zna neko jel Nillkin Scrub ima sve otvore sa strane,za ulaze i taster za kameru,nameravam da ga uzmem.

Narucih originalni dock DK-48 nov za 1800 din,original pakovanje.To je najniza cena za original dock pa jos nov od kako sam pratio oglase.

Da. Videh na kp da neko od zemljaka prodavao. Mada i ja sam moj prodao,vise mi odgovara mobilnost koju imam sa magnetnim kabelom.

Ugh, meni su te realistic ikonice najodvratnije u settingsu.

Ja sam dodatno odusevljen sa Z3, jer sam ga nosio dva dana dok je bio kod mene na popravci. Ovo je svemirski telefon. Zaista steta sto Sony nema marketing da parira najjacima. Nikad nijedan telefon do sada nije davao ovakav osecaj premium build-a, pa cak ni svojevremeno HTC, kakav ima Z3

Sad sam mu malo ispolirao ekran pastom za zube i oprao ga posle toga pod mlazom vode lepo,medjutim upalim ga ja,kad ono donji zvucnik koji sluzi za notifikacije i dolazne pozive gotovo da se ne cuje....probam da pozovem sa drugog broja i gotovo se ne cuje da zvoni.I reko sta cu,aj da ga ugasim i ostavim malo da se osusi i nakon nekog vremena kad sam ga upalio sve sljaka kako treba :)
Uf,oladio sam se bio...

Sad sam mu malo ispolirao ekran pastom za zube i oprao ga posle toga pod mlazom vode lepo,medjutim upalim ga ja,kad ono donji zvucnik koji sluzi za notifikacije i dolazne pozive gotovo da se ne cuje....probam da pozovem sa drugog broja i gotovo se ne cuje da zvoni.I reko sta cu,aj da ga ugasim i ostavim malo da se osusi i nakon nekog vremena kad sam ga upalio sve sljaka kako treba :)
Uf,oladio sam se bio...

Nisi jedini kome se to desilo.cak I prilikom testiranja telefona su to pominjali.ali posle sušenja sve je radilo ok.

Stigao dock za Z3 i Z3 c original pakovanje za 1800 din,sve kako treba

Cisto da javim da mi stigao back cover za Z2 sa amazona.
Pisao sam vec u Z2 temi. U principu sa njim telefon staje u dock onaj siri modul. Ako nema tempered glass telefon staje bez problema.
Ako ima i tempered glass staje i dalje, mada je malo tesno. Bitno da moze da se puni.
Inace u pitanju je YESOO Sony Xperia Z2 Case Sexy Ultra Slim Fit Translucent Anti-Scratch Premium Hard Cover (White)

Cisto da javim da mi stigao back cover za Z2 sa amazona.
Pisao sam vec u Z2 temi. U principu sa njim telefon staje u dock onaj siri modul. Ako nema tempered glass telefon staje bez problema.
Ako ima i tempered glass staje i dalje, mada je malo tesno. Bitno da moze da se puni.
Inace u pitanju je YESOO Sony Xperia Z2 Case Sexy Ultra Slim Fit Translucent Anti-Scratch Premium Hard Cover (White)
hvala za info[emoji106]

Uf,oladio sam se bio...
Kako ga poliraš, kad je pasta za zube abrazivna? Pre će da s**** staklo.

Koja je razlika izmedju tog original docka i onog kineskog? Sem sto je ovo original, a kinez kopija:D
Ja imam kineza, puni normalno sve pa me zanima koja je razlika?

Nema razlike. Ako te sluzi uzivaj.

P.s. U haosu, nikako da se javim

vezano za Xperia Z2/Z3 slusalice model - MDR-NC31EM

ukoliko izvadite safety sundjere iz kanala koji idu pre gumica, i koji sluze da u slusalice ne udje stroka i ostalo, dobija se oko 25% jaci zvuk, sto je preterivanje, ali ko voli glasno i jako ...

morao sam da eksperimentisem :) Proizvodjaci kao, brinu za nase usi i to, od kako sam mod-ovao Galaxy S3 i prepravio speaker, pa onda jos uz softverski tweak za zvuk (Vanilla for android), od jedva cujnog zvucnika dobio sam koncert u areni, mozda je i glasnije od iPhone 6. morao sam da probam i sa slusalicama, jer su mi predobre, ali falio im je taj "boost" koji mi je po osecaju bio 90% onog sto zelim. MDR su vrhunske slusalice, sada sa izvadjenim sundjerima su kompletan uzitak.

Valjda, da stigne i meni za dvojku.

A za MDR slušalice ne znam šta ima da se skida, dovoljno su glasne i ovako...nisam ih nikad stavio na maksimum jer bih oštetio sluh i preglasno je.

Ne mogu da verujem da su Walkman ikonicu zamenili sa ovom odvratnom ''music''. Mada i walkman su unakazili sa onim zenskim bojama posle ICS Androida.

Opet nisu smanjili ikonice.. Inace sve ostalo je ok

Mene samo zanima, kakva ce kamerica biti na LP :) i da li ce imati app 2 SD.

Inace kada smo kod kamerica, i S6 ima SONY-jev senzor. IMX240

gsmarena_001.jpg

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s6_has_a_sony_imx240_camera_sensor-news-11392.php

Prilozi

• gsmarena_001.jpg
    gsmarena_001.jpg
    50.1 KB · Pregleda: 161
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno