Pa čekaš već evo četiri meseca![]()
aj boju na stranu, kako napreduje lollipop na xperiama? ne primećujem da se piše o tome igde?
Realno ako ce da se raspada kao na ovim telefonima sto su je dobili, mogu ja i da sacekam jos koji mesec bez problema!!
Pa vidis da je ovih dana fazon sto pre dobiti 5.x apdejt koji radi losije od 4.4.x :d
Zamene je to neocekivani fail androida, pa na Nexusu ne radi krsteno (problem sa baterijom i wifi pa i sitni bagovi, nestabilnosti) a sta ocekivati od softvera koji proizvodjaci ''moraju'' da obogate bloat-om pa tek onda medj' mase![]()
Sta ste svi zapeli za taj lolipop?Nabacis neki launcher,malo izmodujes fon koliko se moze i vozis.Z3 je out of the box jedan od najboljih ako ne i najbolji fon.
16гб за 90% корисника је довољна. Не видим поенту трпања песама које никад нећу слушати, слика које нећу погледати, серија/филмова чије је гледање на екрану од пет инча мучење,разноразних апликација које никад нећу употребити. Шта значи то напредни корисник? Онај који трпа све са компа на телефон? Онај који снима 4к материјал који нема поенте? Људи су алави на димензије и капацитете.
Kako za koga, svaka generalizacija je pogresna.
Meni je 16gb sasvim dovoljno,.
alav? naAko prijateljima pokazujem svoju porodicu,kuću,putovanja motorom.,necu da nosim kompjuter sa sobom,niti ga imam stalno.Takodje, instaliraj Igo navigaciju pa mi kazi koliko ti ie ostalo mesta..ehheheh.. Preko 3 giga genije.. Whatsup i viber,trpaju svaki snimak u internu memoriju..a ja dobijam mnogo toga na oba programa...sve to moras stalno da brises...jer se memorija od 16 gb lako zatrpa.Ja nemam 4k snimke,nemam mnogo slika.Imam navigaciju i dosta korisnikh programa,koji zbog lolipopa idu svi u internu..i dobijam stalno opomenu da je memorija pri kraju.. Ako ti ne upotrebljavas mnogo aplikacija,i nekoristis smartphone u fullu ne znaci da drugi to ne rade...Stvarno,ovaj16гб за 90% корисника је довољна. Не видим поенту трпања песама које никад нећу слушати, слика које нећу погледати, серија/филмова чије је гледање на екрану од пет инча мучење,разноразних апликација које никад нећу употребити. Шта значи то напредни корисник? Онај који трпа све са компа на телефон? Онај који снима 4к материјал који нема поенте? Људи су алави на димензије и капацитете.
cloud mi ne treba jer nemam internet na sim... Imam ali deru., zato koristim isključivo wifi a njega često nemam dostupnog kada sam van kuće.... iz tog razloga potrebno mi je da neke stvari imam u telefonu...Dobro pa postoje cloud servisi, gde se mogu sačuvati i slike i muzika, i klipovi.![]()
Aha, dobro, onda te razumem. Meni je sve na cloudu, i kompu i ide sync...cloud mi ne treba jer nemam internet na sim... Imam ali deru., zato koristim isključivo wifi a njega često nemam dostupnog kada sam van kuće.... iz tog razloga potrebno mi je da neke stvari imam u telefonu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari