Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Poslednja izmena:
Glupost ako je tačno, ali meni je stigao update za Walkman koji je promenio ikonicu u stilu Material, i za video, album još nije, ime i dalje isto. A sad će ipak da preimenuju? Da zadrže za preskupi player, i najavljenu Z4 podvarijantu pretpostavljam.

Ja koliko sam primetio na novoj M4. Koja stize sa LP je i dalje Walkman. Samo sto mislim da Xperia M4 ne dolazi sa 5.0.2
Sve u svemu videcemo kada stigne update.

Kad spominjemo movie creator, jel bre ima opcija da ja izaberem slike za taj njihov filmić?!?

Ovako, kada on bira, besmisleno je.

Ahm, da. Sada može da se promeni fotka. Ali opet je bzvz. Nema opcija da ja izaberem fotke, i kažem "kreiraj film". Sada on pravi filmić kada on hoće, i kakav on hoće. A onda ja mogu malo da ga editujem.

Kako kazu na xperia blog-u.
Svi koji imaju Xperia Z serije telefona, imaju automatski GOLD status na Xperia Lounge.
Upravo sam probao radi. :D

Poslednja izmena:
Ništa strašno, i to je 5.0 načičkan po dizajnu u odnosu na 4.4. Sony bi trebalo da ga oguli, što nema što da rade.

Realno ako ne popravi autonomiju nesto radikalno mislim da ni najmanje potrebe nema prelaziti na ovaj sarenis!

Iskreno, ja se bojim da će je čak i s****ti.

Iskreno, meni je ovo zaista katastrofalno.
Totalno su otisli izvan svog dizajnerskog okvira koji je verovatno jedan od najboljih medju smartphone-ovima i koji obozavam.
dialer i contacts aplikaciju mi muka da gledam. Pogotovo sto su ih razdvojili sto ne shvatam cemu.
Da li pokusavaju da podignu prodaju kopiranjem onoga sto je najgore na samsungu i LG-u a to je taj cirkus od dizajna software-a ne znam. Ali da valja, nikako ne valja.
Ni sa novim Album-om nisam bas zadovoljan, zato sto na thumbnails-ima menja boju originalne fotke pogotovo ako je tamna ode u zuckasto dok stari Album to nije radio pretpostavljam da su promenili nacin kompresovanja.
Kao i odluka da se izbaci ime walkman i zameni sa music.

Pa material design... Meni je ovo mnogo lepše od starog UI, u korak sa vremenom.

Walkman je i dalje Walkman kod mene. I M4 Aqua na MWC sa L ima Walkman aplikaciju, ne Music.

I kod mene je i dalje Walkman.

Ni sa novim Album-om nisam bas zadovoljan, zato sto na thumbnails-ima menja boju originalne fotke pogotovo ako je tamna ode u zuckasto dok stari Album to nije radio pretpostavljam da su promenili nacin kompresovanja.

Kud ne videh ovo pre updatea, zeznuh se i uradih isti. Ne svidja mi se ni sto su sad oni tasteri upravljacki dole transparentni. Kako god, iskljucio sam auto update i vise nista ne radim dok dobro ne vidim i ne iscitam prednosti i mane.

I meni je walkman, jos uvek walkman. Mada bi od 5.0.2 trebalo da bude music i ako se nadam da nece.

Kud ne videh ovo pre updatea, zeznuh se i uradih isti. Ne svidja mi se ni sto su sad oni tasteri upravljacki dole transparentni. Kako god, iskljucio sam auto update i vise nista ne radim dok dobro ne vidim i ne iscitam prednosti i mane.

Ja sam samo deinstalirao update i vratio stari album. :) radio mi je bolje od novog. A kopiranje slika iz foldera u folder mi nije bitno da radim preko albuma.

Е стварно су им комбинације боја циганске на Лизалици :)

Sve je bolje od sony glossy ikonica posle ICS ali svejedno daleko je ovo od uspesnog dizajna, kao i stock android/lg/samsung.. jedino htc sense iole moze da prodje. Srecom tu su launcheri i ostala sranya za budzenje izgleda. Meni se pegla cak i od nekih stock android ikonica a kamoli od ovih fabrickih.

Kako da deinstall update? Klasicno iz apps ili?

Udjes u podesavanja pa aplikacije, nadjes aplikaciju Album kliknes na nju i imas opciju deinstalacije update-a ili azuriranja zavisno na kom ti jeziku mob :)

Sve je bolje od sony glossy ikonica posle ICS ali svejedno daleko je ovo od uspesnog dizajna, kao i stock android/lg/samsung.. jedino htc sense iole moze da prodje. Srecom tu su launcheri i ostala sranya za budzenje izgleda. Meni se pegla cak i od nekih stock android ikonica a kamoli od ovih fabrickih.

Meni nisu smetale toliko te glossy ikone na ICS-u. Bile su sasvim korektne u kompletno tamnom minimalistickom okruzenju :) imao sam i ja Xperia P :D
Ali ovaj lollipop izgleda kao kuca iz male neveste.

Poslednja izmena:
Da predpostavih da je to u pitanju,samo time se vracam na osnovnu verziju aplikacije, a ne na verziju pre updatea,jel?!

Da predpostavih da je to u pitanju,samo time se vracam na osnovnu verziju aplikacije, a ne na verziju pre updatea,jel?!

Pa ja nisam ni imao drugi update za Album osim ovog sada poslednjeg. Znaci Album koji je stigao sa 4.4.4 je bio poslednji, barem meni na Z2.

Ja sam imao vec neke updateove na z3c, mada briga me,odoh da vrcem makar i osnovnu verziju. Treba javiti @DarkSide u da je moguce prebacivati fotke sad po folderima i na sd card.

Meni nisu smetale toliko te glossy ikone na ICS-u. Bile su sasvim korektne u kompletno tamnom minimalistickom okruzenju imao sam i ja Xperia P
Ali ovaj lollipop izgleda kao kuca iz male neveste.

Meni su ICS ikonice ok, prelaskom na 4.1 su uveli neke odrvatne glossy ikonice koje su stvarno dno. Mada i te ICS deluju zastarelo, prevazidjeno.

Ne znam kakva je kuca iz M.N ali kapiram da je neka indijska material seljana :d

Nazad
Vrh Dno