- Učlanjen(a)
- 12.01.2002
- Poena
- 1,180
Zar tebi nije omiljen launcher GEL zato što ima ogromne ikonice?Opet nisu smanjili ikonice.. Inace sve ostalo je ok
Zar tebi nije omiljen launcher GEL zato što ima ogromne ikonice?Opet nisu smanjili ikonice.. Inace sve ostalo je ok
Mozes sam da editujes filmic i da stavis slike koje ti zelis.Kad spominjemo movie creator, jel bre ima opcija da ja izaberem slike za taj njihov filmić?!?
Ovako, kada on bira, besmisleno je.
Ni sa novim Album-om nisam bas zadovoljan, zato sto na thumbnails-ima menja boju originalne fotke pogotovo ako je tamna ode u zuckasto dok stari Album to nije radio pretpostavljam da su promenili nacin kompresovanja.
Kud ne videh ovo pre updatea, zeznuh se i uradih isti. Ne svidja mi se ni sto su sad oni tasteri upravljacki dole transparentni. Kako god, iskljucio sam auto update i vise nista ne radim dok dobro ne vidim i ne iscitam prednosti i mane.
Kako da deinstall update? Klasicno iz apps ili?
Sve je bolje od sony glossy ikonica posle ICS ali svejedno daleko je ovo od uspesnog dizajna, kao i stock android/lg/samsung.. jedino htc sense iole moze da prodje. Srecom tu su launcheri i ostala sranya za budzenje izgleda. Meni se pegla cak i od nekih stock android ikonica a kamoli od ovih fabrickih.
Da predpostavih da je to u pitanju,samo time se vracam na osnovnu verziju aplikacije, a ne na verziju pre updatea,jel?!
Meni nisu smetale toliko te glossy ikone na ICS-u. Bile su sasvim korektne u kompletno tamnom minimalistickom okruzenju imao sam i ja Xperia P
Ali ovaj lollipop izgleda kao kuca iz male neveste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari