- Učlanjen(a)
- 12.01.2002
- Poena
- 1,180
Zar tebi nije omiljen launcher GEL zato što ima ogromne ikonice? 🙂Opet nisu smanjili ikonice.. Inace sve ostalo je ok
Zar tebi nije omiljen launcher GEL zato što ima ogromne ikonice? 🙂Opet nisu smanjili ikonice.. Inace sve ostalo je ok
Mozes sam da editujes filmic i da stavis slike koje ti zelis.Kad spominjemo movie creator, jel bre ima opcija da ja izaberem slike za taj njihov filmić?!?
Ovako, kada on bira, besmisleno je.
Ni sa novim Album-om nisam bas zadovoljan, zato sto na thumbnails-ima menja boju originalne fotke pogotovo ako je tamna ode u zuckasto dok stari Album to nije radio pretpostavljam da su promenili nacin kompresovanja.
Kud ne videh ovo pre updatea, zeznuh se i uradih isti. Ne svidja mi se ni sto su sad oni tasteri upravljacki dole transparentni. Kako god, iskljucio sam auto update i vise nista ne radim dok dobro ne vidim i ne iscitam prednosti i mane.
Kako da deinstall update? Klasicno iz apps ili?
Sve je bolje od sony glossy ikonica posle ICS ali svejedno daleko je ovo od uspesnog dizajna, kao i stock android/lg/samsung.. jedino htc sense iole moze da prodje. Srecom tu su launcheri i ostala sranya za budzenje izgleda. Meni se pegla cak i od nekih stock android ikonica a kamoli od ovih fabrickih.
Da predpostavih da je to u pitanju,samo time se vracam na osnovnu verziju aplikacije, a ne na verziju pre updatea,jel?!
Meni nisu smetale toliko te glossy ikone na ICS-u. Bile su sasvim korektne u kompletno tamnom minimalistickom okruzenju imao sam i ja Xperia P
Ali ovaj lollipop izgleda kao kuca iz male neveste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari