Ja nisam primetio. Danas nepun sat sot i ceo dan na groblju i hladnoći. Evo screena. Pusticu ga bez punjenja do sutra pa javljam sot u fullu-..ja sam na 4.4.4.4.4.4 izgleda donosi problem sa baterijom i na Z3 ali nisam siguran. Na Z2 je 90% tako..
Ovo i mene zanima!Znate li ima li negde da se uzme onaj Game Control Mount za Dualshock 4 na koji se nakaci Z3?
+1Znate li ima li negde da se uzme onaj Game Control Mount za Dualshock 4 na koji se nakaci Z3?
Ubacio sam poslednji update preko sony flash tool. Za sada fluidno, nemam batt drain. Zadnji android koji sam imao bio je G2. Z3 mnogo bolje radi, fludniji je.
Budi bez brige, u pitanju su dva sasvim različita načina punjenja.Ono sto me zanima, dal i dock / magnetic kabal, tj taj nacin punjena Z3 skracuje vijek trajanja baterije? Uzeo bi taj kabal, jer je mozda 2-3eura samo?
Nema lagovaOk, hvala na pomoci i savjetu. *** vec sam narucio, ako ne valja, prezalicu tih 3e
Nego jel ima neko lag kad sa locksreen ulazi u fon? Wallpaper ima neki "fade" efekat, nestane pa se pojavi.
http://forum.xda-developers.com/z3-compact/help/wallpaper-lag-coming-lockscreen-t2904492
I jel moguce da jos nisam dobio zvanicni update na ovu poslednju verziju? Na kutiji ne pise nista, pretpostavljam da je global verzija?
Gde uzeti original magnetni kabl?
Juce palo maltreriranje telefona ceo dan, odlicno je izdrzao
Pricate o magnetik punjacu ili ? Punjac verovatno orginalan ima da se kupi u gigatronu. Videh pre neki dan,oko 3000din je.Mislim da tako nešto ne postoji što je šteta jer je sa kinezima kocka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari