Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Pa na mom Z3 je vec bio 4.4.4...koje su vase verzije?

4.4.4 izgleda donosi problem sa baterijom i na Z3 ali nisam siguran. Na Z2 je 90% tako..
Ja nisam primetio. Danas nepun sat sot i ceo dan na groblju i hladnoći. Evo screena. Pusticu ga bez punjenja do sutra pa javljam sot u fullu-..ja sam na 4.4.4.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1420051243019.png
    uploadfromtaptalk1420051243019.png
    316 KB · Pregleda: 159
Poslednja izmena:
Ubacio sam poslednji update preko sony flash tool. Za sada fluidno, nemam batt drain. Zadnji android koji sam imao bio je G2. Z3 mnogo bolje radi, fludniji je.

Znate li ima li negde da se uzme onaj Game Control Mount za Dualshock 4 na koji se nakaci Z3?

Ubacio sam poslednji update preko sony flash tool. Za sada fluidno, nemam batt drain. Zadnji android koji sam imao bio je G2. Z3 mnogo bolje radi, fludniji je.

Na koju si mrežu? Meni ne izbaca nijedan update,i dalje mi je 23.0.A.2.93 na Telenor mrezi sam i u Telenor je kupljen.
Što se tiče G2 vs Z3 definitivno Z3 je fluidniji,al se G2 mora pohvaliti,extra je to telefon,da ga nisu osakatili sa nekim glupostima,mnogi ga jos ne bi promijenili.

Nije kupljen preko mreze, nego u radnji. Ja sam skinuo taj najnoviji i ubacio preko flash tool-a.

Aha..ja ne znam sad smijem li ja tako? Da ne zeznem garanciju ili sta? Mada sam na isti nacin odradio update G2 isto kupljen u Telenor i bio zakljucan na mrezu i sve bilo ok. Mislim,znao bih ja šta ću da se ne gube DRM kljucevi rutovanjem :)

Smeš, bootloader se ne otključava prilikom flashtool fleša i može se sa istim ubaciti bilo koja starija ili novija verzija firmwarea.
Samo pre toga napravi bekap postojećeg za svaki slučaj.

forum.xda-developers.com/xperia-l/general/how-to-backup-official-rom-to-flash-t2806804

Ma da,znam da se ne dira bootloader,nego me interesuje da ne zeznem verziju,da ne bude posle flesa da nema mreze i sl zezalica..

Pa rekoh ti da si siguran što se tiče garancije (ako radiš kao što sam ti preporučio, to jest imaš bekap).
Xperije su posle Nexusa najzahvalniji/najsigurniji telefoni za flešovanje.

P.S. za svaki slučaj nemoj TA particiju flešovati, izostavi je tokom flešovanja.

Poslednja izmena:
Kupio sam preko ebay-a Nillkin thin clear case i kontao sam i neki dock, ali dok je u toj futroli tesko da moze na dock. E sad, ima magnetic kabal za Z3, skopcam ga na punjac, a s druge strane je magnetic konektor za Z3.
Dok sam imao 1520, imao sam wirelles charger i na nekoliko mjesta sam procitao da se njima skracuje vijek baterije, jer se grije mnogo, sto je ustvari i tacno. Cijela ledja fona bila bi bas topla.
Ono sto me zanima, dal i dock / magnetic kabal, tj taj nacin punjena Z3 skracuje vijek trajanja baterije? Uzeo bi taj kabal, jer je mozda 2-3eura samo?

Ono sto me zanima, dal i dock / magnetic kabal, tj taj nacin punjena Z3 skracuje vijek trajanja baterije? Uzeo bi taj kabal, jer je mozda 2-3eura samo?
Budi bez brige, u pitanju su dva sasvim različita načina punjenja.
Preko konektora za charging dock-a je punjenje u potpunosti isto kao i preko usb porta.
Na sve načine isto, uključujući i vreme punjenja.

Taj od 2-3€ bolje da ne uzmes, ne valja nista. Probao i bacio posle. Ne puni bateriju do kraja i onaj magnet je jaako slab. Kontam da je isti kvalitet punjenja baterije usb/magnetic.

Poslednja izmena:
Nije bas lag,vise je kao neki fade wallpapera...ne znam kako da se izrazim.... Al cim recimo pozadinu stavim vise je izrazeno. Na xda je neko objasnilo sta je

Wallpaper lags because Sony's power management kills wallpaper apps when the screen is off.
Bring up the wallpaper app (mine is 500 firepaper) in running processes then turn off the screen, wait a minute, turn back on and unlock. The wallpaper app will show not active for several seconds after the unlock. only solution for now is using sony s own livewallpaper or other lockscreen apps until they fix it

Poslednja izmena:
Kupujemprodajem...mada i one kopije od 1200-1500din rade posao...ili su to originali

ok je taj sa KP.sluzi me dobro.isto je i kopija doka dobra

Drži li dobro taj magnet na kopiju? Može li držati telefon kad se digne sa kablom?

Juce palo maltreriranje telefona ceo dan, odlicno je izdrzao

Prilozi

• uploadfromtaptalk1420279939776.png
    uploadfromtaptalk1420279939776.png
    852.5 KB · Pregleda: 123
  • uploadfromtaptalk1420279962033.png
    uploadfromtaptalk1420279962033.png
    779.5 KB · Pregleda: 125
Juce palo maltreriranje telefona ceo dan, odlicno je izdrzao

Ne mislim na trajanje baterije,to ne bi smjelo da se razlikuje sem ako je nesto sony drugačije napravio. Mislim kako drzi magnet,fizički,jeli koliko jak,mozeš li ga normalno odići držeći ga samo za kabal a da se ne otrgne i ako ga malo tresneš?

Može li link? Na Sony sajtu ne vidim magnetni kabel, samo dock.

Pa pitao sam da li misle na dock ili ne.. :)
Edit: tek sada vidim da nisam lepo napisao prethodni post :)

Nazad
Vrh Dno