ma ide.ima nekoliko ulozaka i stavis širi..sa nekim maskama pasuje.Što je totalni promašaj, ne samo da treba da ga prave nego u paketu sa telefonom treba barem da bude adapter sa mikro usb na magnetni.
Bitno je da dock prave tako da ni sa jednom maskom ne može da se koristi. Posle se neko pita zašto im tako loše ide...
Neka aplikacija kao fb i mesenger ili viber su ti bili u pozadini pa to je najverovatno problemSinoc ga prije spavanja napunim 100%, ujutru, posle 6h30min baterija 83%. Wi fi off, mobile date off, 3g off. Cell standby preko 60% povukao. Jutros ga dopunim na 97% i evo vec 30min i dalje 97%. Izgleda da ima problem samo kad je stanby? Ima li lijeka ovome? GSM signal ima punu jacinu, znaci nije do loseg signala mreze.
Kad prebacim na UMTS signal je -71 do -81dBm 16-21asu
a kad prebacim na gsm signal je -63 do-85dBm 21 do 25 asu.
Jel jaci signal kad ima manje dBm ili vise?
VišeJel jaci signal kad ima manje dBm ili vise?
Jel si siguran da te aplikacije prave problem i kada je net skroz ugasen?...ovo me jako zanima pa mi treba proveren odgovorNeka aplikacija kao fb i mesenger ili viber su ti bili u pozadini pa to je najverovatno problem
Neka aplikacija kao fb i mesenger ili viber su ti bili u pozadini pa to je najverovatno problem
Rutiraj ga i instaliraj BBS i vidi sto jede baterijuKoristim samo whatsup i viber, mada mi je wi fi iskucen bio. Zar Cell standby bi trebalo da se odnosi samo na mrezu?
Vojkan - Hvala. Mada mi je signal gotovo isti bilo da koristim GSM ili 3G.
Proday - imas opciju da iskucis to, wi fi - advanced - scanning always available - pa na off
Mozda je modem problem treba da se vidi mozda je baterija pri kraju i tako jesi probao sa factor resetNa gsm only sad recimo imam signal -58dBm a na 3g -80dBm. To znaci da mi je na 3G jaci signal? Malo mi nelogicno....
Kad sam ja učio školu -58 je bilo veće od -80Na gsm only sad recimo imam signal -58dBm a na 3g -80dBm. To znaci da mi je na 3G jaci signal? Malo mi nelogicno....
Daj čoveče šta pričaš, kakva baterija pri kraju na telefonu starom par nedelja, kakvi problemi sa modemima i zašto bi radio factory reset?!Mozda je modem problem treba da se vidi mozda je baterija pri kraju i tako jesi probao sa factor reset
Nemora da znaci ako je nov i da je baterija dobra ja pred godinu dana kad sam kupio s4 baterija je crkla za 3 danaKad sam ja učio školu -58 je bilo veće od -80![]()
Daj čoveče šta pričaš, kakva baterija pri kraju na telefonu starom par nedelja, kakvi problemi sa modemima i zašto bi radio factory reset?!
Čemu uopšte ovolika drama za izolovani slučaj draina (i bilo čega uopšte), ko zna šta se desilo tad, uzmeš restartuješ telefon i ako se ne dešava opet zaboraviš na to, ako se konstantno ponavlja onda odradiš BBS jer je sve ostalo gledanje u pasulj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari