Šta je novo?

Sony Xperia Z3 Compact

E ***,staklo,zato se i primeti.Trebao si stalno da a drzis u nekom case-u,futroli,ja moje ne vadim iz njih iz razloga da mi se ne bi desilo sto i tebi.

E ***,staklo,zato se i primeti.Trebao si stalno da a drzis u nekom case-u,futroli,ja moje ne vadim iz njih iz razloga da mi se ne bi desilo sto i tebi.
Drzim. Ispao iz ruke... Nije bitno. Sljakace on jos dosta.. 🙂 samo san javio da je staklo malo sutra girika.. Ccccc

To je sasvim za ocekivati, dovoljno je sa 20cm da zvizne i da pukne staklo, davno dokazano. Zato ja odma silikon na tel koji god da uzmem pa nek je ruzan, al bar ne lupam glavu kad ispadne (uglavnom) 😉

Meni je z3c ispao jednom iz ormarica na poslu sa metar I po visine direktno na parket I nista mu nije bilo, izgleda da sam imao srece. Pao je bas na ledja.

Stigla lizalica 😀 sve lepo radi. Neki prvi utisci..baterija se malo brze trosi? Kamera bolja, manje suma 🙂

Ja sam se sa 5.0.2 smorio kao kuče.
Požurio sam da je stavim čim se pojavila, pa onda nema recoveryja, pa ne radi Xposed, pa mi se pojavio neki bug na dva različita builda, da mi home dugme zacrni ekran, pa samo restart pomaže, pa probam da stavim neki Turski nandroid backup, ali mi sad tu ne radi kamera, pa neki bug na u Gravity Boxu koji pojede recents ikonicu čim otključaš nav bar za promene... užas.

Moram opet da flešnem ovaj nandroid, da vidim šta je tačno uzhebalo kameru 🙁

Klasican danak zurbi u prelasku na novi sistem 😉

Mene interesuje da li u messaging sada na lp moze da se vidi broj poruka u konverzaciji sa nekom osobom (kao na primer na nexus telefonima sto pise ili slicnim asop romovima)?

Poslednja izmena:
Pa jel su oni ista radili na tom lolipopu ili ga samo ofarbali ko cirkus?

Da li ima neke razlike što se kamere tiče, da li su nešto radili - poboljšavali?

Nažalost ja sa mojim modelom D5833 još uvek čekam 5.0 ...

Ljudi imam pitanje, mozda je vec pominjano ali nemam vremena sve da citam jer hocu da uzmem tel preko oglasa, pa da ne zakasnim. Nasao sam ovaj fon za devojku u oglasima, ali nije kao ostali sa slika i sto sam vidjao uzivo, nego ima sa leve strane od zvucnika senzor pa mi je to malo sumnjivo. Jel to mozda taj D5833 model, ili mozda kopija, ili je sve ok i ako jeste zasto neki imaju taj senzor a neki ne? Nadam se da sam dobro objasnio... Hvala.

svi imaju senzor levo od gornjeg zvučnika. D5803 i D5833 su identični po svemu, osim po LTE frekvencijama.
na belom modelu je senzor jasno uočljiv, jer se ne stapa sa ramom, dok na crnom nije, pa ti se zato čini da ga neki imaju, a neki ne.

Preporuke za DevilCase za Z3c, stigao juče i oduševljen sam, jeste da je malo skuplja varijanta ali je baš dobra stvar, može i dock da se koristi sa njim, prosto savršeno ...

je l' možeš da napraviš neke slike da vidimo?
i koliko te tačno sve izašlo sa poštarinom? jesu ti naplatili ovi naši pdv ili carinu?

Cena 42.24$ + shipping 3.13$ = 45.37$, ovi naši ništa nisu naplatili.

Prilozi

• IMAG0626.jpg
    IMAG0626.jpg
    690.1 KB · Pregleda: 213
  • IMAG0627.jpg
    IMAG0627.jpg
    649.7 KB · Pregleda: 193
  • IMAG0628.jpg
    IMAG0628.jpg
    619.6 KB · Pregleda: 195
  • IMAG0629.jpg
    IMAG0629.jpg
    587.5 KB · Pregleda: 202
  • IMAG0630.jpg
    IMAG0630.jpg
    749.7 KB · Pregleda: 167
Postoji već gomila recenzija za ovaj bamper i svi ga hvale. Signal je normalan.
Slažem se da je cena prenaduvana. Naročito za nas.

Cena je sada još veća nego kada sam ja naručio (pre order), platih 3800-3900 din. (dolar bio 86-87 din), sada je cena otišla na 5k kako je skočio dolar ...
Signal je što kaže whatgives sasvim normalan, definitivno kvalitetna i super stvarčica, ne znam šta drugo da kažem ja sam baš oduševljen. Imao sam par nekih bumpera, bili su ok, ali ovo je vrh 🙂

Ako neko ima tempered glass foliju na ledjima, da li ima problem da slike sa blicom budu zadimljene od razlivanja svetlosti od blica preko stakla i kako bi se to moglo resiti?

Vi koji imate lp i google now, kada ga upalite preko home dugmeta da li vam home dugme ostane kao da drzite pritisnuto i dalje http://i.imgur.com/JwZL30v.png

I meni na par trenutaka ostane home dugme.

Je li neko instalirao Lolipop? Iskustva? Ja neću dok makar 5 forumasa ne potvrdi da je sve ok, jer je sestri na Nexusu napravio haos. Pišite early adopteri

Je li neko instalirao Lolipop? Iskustva? Ja neću dok makar 5 forumasa ne potvrdi da je sve ok, jer je sestri na Nexusu napravio haos. Pišite early adopteri

Lepši interfejs. Mnogo bolji i lepši dialer, notifikacije, sms aplikacija,... I imam utisak da mi baterija traje duže. U mom slučaju, pola sata više SOT-a. Sistem je stabilan i nema bagova. Sada ga je moguće i rutovati, ima i recovery, a i xposed radi. Oni koji se žale, verovatno im nije dobro "legao".

Za root jel mora da se ima otkljucan bootloader?

Ne mora. Imaju postupci za rutovanje objašnjeni na xda forumu, mada je malo razbacano. Ispočetka je bio problem da se uđe u recovery, pa je i to rešeno, a instalacija xposed-a je izazivala bootloop. Sada su provalili i kako to da nestane, tako da sve radi.

Nazad
Vrh Dno