Mislim da nema više te akcije. A ta keš varijanta bi mi odgovarala samo ako prodam z3c nekome. Ovako na paket mi se isplati, jer ga sestra obnavlja za sebe, a ne treba joj telefon, tako da bi me izašao 32000 što je dodatna ušteda od skoro 100 evra u odnosu na te sa oglasa. Jedino me smara što ne nude 32GB verziju sa dual sim opcijom i 3GB rama.Super je ponuda samo je jos bolje da uzmes 50% popust na racune (ako jos uvek postoji ta opcija) a Mate 7 za 360e od ugarskih dilera ili bas mts primerak iz oglasa 🙂
Jedino me smara što ne nude 32GB verziju sa dual sim opcijom i 3GB rama.
Ni jedan osim tog sto neces imati ekran od 4.7 😀Postoji li neki razlog zasto ne bih kupio ovaj telefon ako hocu ekran od 4.7 ?
Ne, baterija je ok koliko sam dosada mogao ispratiti. Sta smatram pod vidno zagreva... da osetim u ruci da je toplo staklo na poledjini. Sada ne mogu oceniti koliko, ali nisam tako nesto sretao do sada i zato mi je prilicno neprijatan osecaj.
Ne treba,ali uvek dobro dodje ;-)Kad bude izasao ovaj update za lollipop, treba li raditi factory reset ili ne?
Obzirom da si tek uzeo fon.,grejace se. Skida dosta. Update i sl. Meni se grejao prvi dan kao lud dok sve nije srrucio u sebe od aplikacija, update xperia programa jer su outdated... Jedino u proces monitoru priveri cpu load... U slucaju da neka app bagujeJuce sam uzeo Z3C i danas sam primetio jednu stvar koja mi se nikako ne svidja. Telefon se bas vidno zagreva prilikom gledanja videa ili cak i prilikom surfovanja. Da li je to i kod ostalih i ako da, kako da vama to ne smeta ? Ja se razmisljam da zbog toga vratim telefon ( imam dve nedelje rok da odstupim od pogodbe ). Izvinjavam se ako sam upao kao padobranac u temu, i ako je o tome vec pricano, ali ovo me bas iznerviralo i hocu do sutra da odlucim sta da radim.
Ne treba,ali uvek dobro dodje ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari