Šta je novo?

Sony Xperia Z3 Compact

Super je ponuda samo je jos bolje da uzmes 50% popust na racune (ako jos uvek postoji ta opcija) a Mate 7 za 360e od ugarskih dilera ili bas mts primerak iz oglasa 🙂

I dok si bio pod ugovorom za telefon?

Napomena:Kupovinom postpaid paketa sa 3G telefonom, korisnik je u obavezi da za vreme trajanja ugovorne obaveze plaća pretplatu za3G servis

Poslednja izmena:
E to ne znam, cale se s njima *****ava posto je na njegovo ime 😀 Samo znam da je ugasio tu glupost i da nema promene u netu, samo nemam 3gvideo poziv koji ne znam dal iko koristi.

Super je ponuda samo je jos bolje da uzmes 50% popust na racune (ako jos uvek postoji ta opcija) a Mate 7 za 360e od ugarskih dilera ili bas mts primerak iz oglasa 🙂
Mislim da nema više te akcije. A ta keš varijanta bi mi odgovarala samo ako prodam z3c nekome. Ovako na paket mi se isplati, jer ga sestra obnavlja za sebe, a ne treba joj telefon, tako da bi me izašao 32000 što je dodatna ušteda od skoro 100 evra u odnosu na te sa oglasa. Jedino me smara što ne nude 32GB verziju sa dual sim opcijom i 3GB rama.

Jedino me smara što ne nude 32GB verziju sa dual sim opcijom i 3GB rama.

Pa da nude tu verziju cena ne bi bila 32k din vec negde oko 40k 🙂

Ako ti se ne razbacuje kes zadrzi taj z3c za dzep i nadji neki dobar (nov-polovan) tablet do 200e..

Bedak sto ne vazi vise taj popust, bese to najbolje resenje godinama.

Cale potpisao ugovor nesto pred istek te promocije i promenu paketa, tako da imam jos oko 1.5god mixnet m za 600rsd. Nema jace ponude. Sad su se iskvarili skroz. Da ne bude off, ja uvek biram laptop pre tableta tako da bih verovatno isao na telefon sa vecim ekranom 🙂

Gde da kupim telefon preko mtsa a da je sim free? Ja sam u Telenoru pa da ne cimam sestru bezveze ako je to neizvodljivo.

Tesko ces naci telefon u mts da je sim free od kako su poceli i oni da zakljucavaju.Ja mislim da samo moze biti slucaj da je kao kod Telenora da se desi da im poneki model ostane otkljucan,a nema pravila kad se to desi,mada ja mislim da su svi skuplji modeli zakljucani.

nalozoio sam drugara da ide da kupi, pa sam hteo da probam telenor karticu unutra, medjutim nemaju ga ni u jednoj poslovnici, neverovatno. ***, ******i uzeli osecam po jedan, eventualno dva telefona za par poslovnica u gradu i sad ko zna kad ce nove kolicine da stignu. Juce kad smo pitali da rezervise drugar i da dodje da uzme, kazu to je nemoguce, ne radimo rezervacije. Odemo mi u poslovnicu u uscu, kazu nemaju ga na stanju. A na pitanje kako da znamo kad ce stici nove kolicine i jel imaju neki telefon ili mejl da ih kontaktiramo, rekli su da dolazimo u poslovnice svakih par dana da proverimo i da nema drugog nacina. Krajnji *****izam.

Neverovvatno kakvi su to skotovi...
Mada i sto se tice Telenora,evo kod mene u Lazarevcu koji ima samo jednu poslovnicu desava se isto da top modela nema ili ih ima par komada na stanju.Ja kad sam uzeo Z3 bila su samo 2 primerka na stanju,a jedna jedina poslovnica u gradu ***.

Ajde da razumem da nece da gomilaju telefone. Ali da nemaju kontakt telefon, niti mogucnost da ti jave na mejl da je telefon ponovo dostupan, to mi je neshvatljivo. Kaze imaju ga u web shopu. Ja pitao, pa sto jedan iz web shopa ne posalju u poslovnicu, prodavac odgovara da to tako ne funcionise, i da je nemoguce da se ispuni takav zahtev. ***, kao da je to neka odvojena firma od njih. Ne vidim zasto je to problem.

Juce sam uzeo Z3C i danas sam primetio jednu stvar koja mi se nikako ne svidja. Telefon se bas vidno zagreva prilikom gledanja videa ili cak i prilikom surfovanja. Da li je to i kod ostalih i ako da, kako da vama to ne smeta ? Ja se razmisljam da zbog toga vratim telefon ( imam dve nedelje rok da odstupim od pogodbe ). Izvinjavam se ako sam upao kao padobranac u temu, i ako je o tome vec pricano, ali ovo me bas iznerviralo i hocu do sutra da odlucim sta da radim.

Poslednja izmena:
Meni se tel apsolutno ne greje u tim slucajevima,a arcim ga poprilicno svakodnevno bas u tu namenu.

Hvala na odogovoru, mozda je onda do primerka

^ @ Proday
Mozda si navikao na novije telefone koji se prakticno svi greju a Nemanja na matoru Xperiu S..

@ Nemanja, svaki noviji telefon se greje, neki manje a neki vise ali nisu velike razlike. Z serija se greje u delu oko kamere jer su tu sve bitne komponente i to je normalno samo je pitanje koliko se greje taj tvoj primerak, da li u skladu sa tim ''normalnim'' na sta nisi navikao ili vise od toga. Probaj da pratis temperature komponenti, postoje app za to.

Meni se ponekad greje, zavisi sta smatraš pod "vidno zagreva".
Dok se greje jer imaš naglo pražnjenje baterije?

Ne, baterija je ok koliko sam dosada mogao ispratiti. Sta smatram pod vidno zagreva... da osetim u ruci da je toplo staklo na poledjini. Sada ne mogu oceniti koliko, ali nisam tako nesto sretao do sada i zato mi je prilicno neprijatan osecaj.

Mislim da to ne treba da te brine. Normalno je da se malo greje u radu. Skini gsam battery monitor i prati dok se greje telefon koja je temperatura baterije. Po tome ćemo znati koliko ti se ustvari greje telefon.

Ne, baterija je ok koliko sam dosada mogao ispratiti. Sta smatram pod vidno zagreva... da osetim u ruci da je toplo staklo na poledjini. Sada ne mogu oceniti koliko, ali nisam tako nesto sretao do sada i zato mi je prilicno neprijatan osecaj.

Rekao bih da je to normalno za taj telefon 🙂 Napisao sam vec da je normalno da se svi noviji telefoni greju, kod nekih se to oseti malo vise, kod nekih manje, zavisi od resenja unutar kucista ali i od materijala kucista jer ne provode svi materijali isto toplotu. I ja sam na Z1 primetio zagrevanje u delu oko kamere i malo ispod (nije moj telefon nego kad sam ''cackao''). A u tom delu se greju svi, Z1/Z2/Z3 i kompakt verzije..

E sad ne bi bilo lose da proveris preko neke app, cisto da se uveris da je sve ok. Pogledaj i ovaj video, jeste da nemas neke koristi od toga ali videces da se slicno greju svi noviji telefoni 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=VLr1ffi9ras

Kad bude izasao ovaj update za lollipop, treba li raditi factory reset ili ne?

Ja mislim da nije nuzno,jel je to nadogradnja sistema,nije ponovo upisivanje istog ili drugog.

Kolika bi trebala biti temperatura baterije prilikom surfovanja?

Juce sam uzeo Z3C i danas sam primetio jednu stvar koja mi se nikako ne svidja. Telefon se bas vidno zagreva prilikom gledanja videa ili cak i prilikom surfovanja. Da li je to i kod ostalih i ako da, kako da vama to ne smeta ? Ja se razmisljam da zbog toga vratim telefon ( imam dve nedelje rok da odstupim od pogodbe ). Izvinjavam se ako sam upao kao padobranac u temu, i ako je o tome vec pricano, ali ovo me bas iznerviralo i hocu do sutra da odlucim sta da radim.
Obzirom da si tek uzeo fon.,grejace se. Skida dosta. Update i sl. Meni se grejao prvi dan kao lud dok sve nije srrucio u sebe od aplikacija, update xperia programa jer su outdated... Jedino u proces monitoru priveri cpu load... U slucaju da neka app baguje

Poslednja izmena:
Oko izdrzljivosti :jedan manji pad I pukotina.nije hrapava tj pod prstom se ne oseca.ali pukao je.nije bitno toliko.samo da upozorim ostale.ona prica I snimak na yt je fake.provereno kod mene 😉

,
bb6618accef1636df1b35e0e507ba6a4.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno