nemoj sada Djilkos da ti napise da je to lažno.. [emoji1] [emoji1] [emoji1] Auto za osvetljenje ekrana..ja sam to dizao na 40 %... koliko mi bese bio SOT? Nešto preko 8 sati? Ma baterija je odlična.-.... Ali neki sumnjaju... I tvrde da nije..A nemaju telefon...Ali opet nenkako znaju----Ovaj forum se ne menja...cccccccccccc 😀Divota!
Kliza ko blesav, jednom sam ga ostavio na stocicu i zavrsio je na podu, sva sreća na tepihu
Kad ti stigne ako te ne bude mrzelo baci koju sliku da vidimo kako izgleda u futroli
http://www.androidpolice.com/2014/1...r-low-light-camera-performance-thanks-to-drm/Nisam bas upucen,sto je problem sa kamerom posle roota?Jel to sony nemerno uradio da bi se sto manje radili rootovi i ostali modovi?
Google Play Edition compacta bi bio savrsen.
To si u pravo, dobro je pa postoje launcheri i custom ikonice [emoji1]Nekima bi i dalje falio hardwerski home taster, ali ne sporim da bi bio perverzija sa cistim androidom. Ja mislim da su ove sony ikonice najogavnije od svih krstenih marki.
Uključen je stamina mode, i ubacio sam nekoliko aplikacija da stoje uvek awake u to je to. Nisam čekirao opciju da smanji performanse telefona, verovatno bi tu dobio još dosta sota, ali bi se nervirao što sporije radi.testirao sam i ja isto, mada nisam bas dobio tako dobar rezultat, reci mi na koliko si procenata ukljucio staminu, mozda je zato razlika
Pogledajte prilog 157116Pogledajte prilog 157117Pogledajte prilog 157118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari