Šta je novo?

Sony Xperia Z3 Compact

@Proday odradio sam ceo dan gledanja sa mix playerom max osvetljenje, samo gsm bez neta, par kratkih poziva i smsova, sorry sto si cekao ovako dugo
LdJf4lV

jX7EKoP

http://imgur.com/LdJf4lV
http://imgur.com/jX7EKoP
Nesto me zeza ovo kačenje slika sa moba

Poslednja izmena:
Izuzetno...posebno sto si naprzio osvetljenje na max (ja uvek oko 10 preferiram)!! Hvala sto se iscimao!

Izuzetno...posebno sto si naprzio osvetljenje na max (ja uvek oko 10 preferiram)!! Hvala sto se iscimao!
Samo se ti prži a sony xperia Z4 dolazi za par meseci ....ako budeš počeo da se pržiš i na sony xperia z4, potrajaće to do kraja 2015[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Vidi druze,ne zurim nigde...jos mi psiha preovladava da ne spucam 400€ u tel,posebno sto i dalje nisam nasao ono sto smatram savrsenim za svoj ukus! Ali mi je jako drago sto napreduju sa tom autonomijom 😉

Cekaj da izadje z4c ako mi se svidi prodacu ti moj :-D

Z4c tek na IFA 2015, moja prognoza. Mozda mesec-dva ranije, na nekom IT desavanju ali na MWC.. tesko. Na MWC ce verovatno predstaviti Z4/Z4 tablet i mozda Z4U ali to je manje verovatno.

Vidi druze,ne zurim nigde...jos mi psiha preovladava da ne spucam 400€ u tel,posebno sto i dalje nisam nasao ono sto smatram savrsenim za svoj ukus! Ali mi je jako drago sto napreduju sa tom autonomijom 😉
Pa z4c ce biti garant bolji.nema kraja tome.a idealni fon ne postoji.

Cekaj da izadje z4c ako mi se svidi prodacu ti moj :-D
Voleo bih da odolim iskusenju do tada 😉
Pa z4c ce biti garant bolji.nema kraja tome.a idealni fon ne postoji.
Znam i ja da ce biti bolji,vidis da vec pominju 4,7 inca u istom kucistu i full hd res 😉
U mojim mislima postoji idealno,pominjao sam vec...iphone 5s kuciste (mozda nesto manji bazeli i mizerno vece dimenzije da se izvuce 4.3 ekran sa 720p), notification light, pure google, sa kvalitetom kamere note 4 telefona i autonomijom tipa ovog z3c...uopste ne trazim nemoguce 😉

Voleo bih da odolim iskusenju do tada 😉

Znam i ja da ce biti bolji,vidis da vec pominju 4,7 inca u istom kucistu i full hd res 😉
U mojim mislima postoji idealno,pominjao sam vec...iphone 5s kuciste (mozda nesto manji bazeli i mizerno vece dimenzije da se izvuce 4.3 ekran sa 720p), notification light, pure google, sa kvalitetom kamere note 4 telefona i autonomijom tipa ovog z3c...uopste ne trazim nemoguce 😉
Aiiii Caramba!!! "I tata bi sine"[emoji1] [emoji6]

Ja cu se u budućnosti držati kompakta, okreni, obrni ova dimenzija je odlična. Staje u svaki džep što je bitno. Za sve što zahteva veći ekran, tu je tablet.

Ja cu se u budućnosti držati kompakta, okreni, obrni ova dimenzija je odlična. Staje u svaki džep što je bitno. Za sve što zahteva veći ekran, tu je tablet.
Slazem se sa tobom.Pre sam imao Note 3 i mali mi je bio ekran za web.Gusio sam se. (mada sam i neurotik pa mozda nekome ne bi smetala ta velicina za web browsing)Onda lepo kupim samsung note 10.1 2014 edition.Prodam ciglu od note i kipim Z3c i blackberry q10(ubica telefon).Kada mi treba pregled weba onda tablet.Mada tablet oorietim za sve kada sam doma.A telefon za ostalo samo ako sam van pa moram.

Ali bi ipak bilo do jaja da Z4c ima 4,8'' displej :d moze i 1080p, verovatno ce imati i vecu bateriju (pominje se 2800-3000 mAh) pa nece mnogo negativno uticati na autonomiju ali je mnogo bitno da ostanu u okviru dimenzija Z3c, ili ako povecaju kuciste da to bude bas minimalno.

Poslednja izmena:
Licno, sretniji bi bio da ostave 4,6 a smanje dimenzije (debljinu slobodno mogu da povecaju na racun baterije i bolje optike, a 😉

Sva sreća pa ova tema za compact nije zatrovana kao tema za Z3. Jel neko pazario quick charger možda? Interesuje me to brzo punjenje, ali nisam siguran kako bi se to odrazilo na život baterije.

Sva sreća pa ova tema za compact nije zatrovana kao tema za Z3. Jel neko pazario quick charger možda? Interesuje me to brzo punjenje, ali nisam siguran kako bi se to odrazilo na život baterije.

moj ti je savet da ne kupuješ.. Prema istraživanjima i nekim uskustvima korisnika, skraćuje vek baterije..Navodno, otprilike,posle godinu dana autonomija baterije drastično opada. Meni je to i logično, jer sporo punjenje ne opterećuje jakom amperažom ćelije. Imam Ctek punjač za akumulatore, pa čak i tu postoji brzo punjenje, ali je fabrika naglasila da skraćuje vek akumulatora. Ajd, sada, li polimer nije akumulator za auto, ali ima logike po nekoj meri...

Poslednja izmena:
Kako da isključim kada gurnem slusalice u telefon da mi ne pali vokmen ili neku drugu app?

Smart Connect

Manage events

Use Smart Connect to set what happens in your device when you connect or disconnect an accessory or another device, for example, a TV or Home Theater System. You can also use it to set a specific action or a group of actions to start on your Xperia™ device at certain times of the day.

For example, when you connect your headset or headphones, you can set an event so that the following actions are launched on your device:Between 7 am and 9 am, during your commute to work, the "WALKMAN" application starts and the web browser opens the morning paper.On the way back from work, the FM radio starts, and a notes app with your grocery list opens.

Manage devices

Use Smart Connect to view what features your Xperia™ device can use, together with accessories and devices. You must have connected an accessory or device at least once for it to appear in the device list. With Smart Connect, you can manage smart accessories like SmartWatch, Smart Wireless Headset pro, or SmartTags. Smart Connect downloads any needed applications and finds third-party applications when available.

^ pokusavao sam da se setim kako iskljucih to, bio sam ubedjen da je u settings.. zaboravio sam da je u smart conn.

Sredio sam hvala

E,, ova opcija u kameri,,,,, ulepsavanje portreta ,posle updatea radi fino
68a431d3428dae5d58286fa516df4090.jpg

Nove opcije u kameri,,,,

Prilozi

• uploadfromtaptalk1419124934262.png
    uploadfromtaptalk1419124934262.png
    956.9 KB · Pregleda: 204
Vratih se ja na galaxy s4...sacekacu malo da pojeftine ti soniji,glupo mi da nosim tel od 400€ na gradjevinske poslove 🙂

Zar je u nemačkoj pao standard? :-D

Nazad
Vrh Dno