Šta je novo?

Sony Xperia Z3 Compact

Nije loše.
b25b80a0b7fa844696cf228282a5b52b.jpg

e35af77fd729f86f65a40449e8e5c998.jpg
699e7e11dc5e0b0a5e8c124ab8d42d17.jpg
c0633e8504f2a0bdfcdb6b12d0489242.jpg

nemoj sada Djilkos da ti napise da je to lažno.. [emoji1] [emoji1] [emoji1] Auto za osvetljenje ekrana..ja sam to dizao na 40 %... koliko mi bese bio SOT? Nešto preko 8 sati? Ma baterija je odlična.-.... Ali neki sumnjaju... I tvrde da nije..A nemaju telefon...Ali opet nenkako znaju----Ovaj forum se ne menja...cccccccccccc 😀

Videćemo kako će sad biti. Nesto je poludela baterija, sinoć mi skinuo 15%za dva sata sota... Bio sam u soku. Danas sam čuo dan na 3g,tu je veća potrošnja, baš me zanima na kraju koliko će izgurati. Mislim da ovaj telefon sa aosp sistemom gura preko 10 sati. Ima dosta bloata koji srce bateriju, mada Sony je mala beba za TW.

Ma, bitno je da ne umre do uvece i to je to. A sot zavisi od upotrebe i aplikacija koje se koriste. Naravno da ce biti veliki sot ako si npr na whatsappu, a ako radis sa nekim appom koji je zahtevan za proc i gpu manji sot. Sve je relativno. Ja sam bio zadovoljan i s baterijom na s2, drzala mi je ceo dan kad je trebalo. A npr mogu i da je ubijem za sat i po kad upalim real racing 3...

E pa drugari evo najbolje baterije ikada. Ekran na auto kao prosli put, sync on, 3g mreža, nista igrice, samo surf, tapatalk, viber i društvene mreže.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1418417395091.png
    uploadfromtaptalk1418417395091.png
    326.3 KB · Pregleda: 175
  • uploadfromtaptalk1418417687381.png
    uploadfromtaptalk1418417687381.png
    290.8 KB · Pregleda: 176
  • uploadfromtaptalk1418417696984.png
    uploadfromtaptalk1418417696984.png
    251.2 KB · Pregleda: 172
Jel jos neko dobio novi update
23.0.1.A. 5.77

@pilauda

Jesam ja, na mom Z2... Prosle nedelje (u cetvrtak) cim sam kupio/raspakovao ponudio je taj apdejt..

Ako neko koristi od vas watsap i viber (system notifications na viberu) da li je primetio da mu je jači zvuk notifikacije na whatsapp u nego na viberu, baš se primeti a ne znam do čega je

kod mene nije stigao update. ovaj moj je iz Nemacke. Stigao je update media albuma, video unlimited.... album je i dalje haotičan i ničemu mi ne sluzi jer je na mmc a tu ne daje prsvljenje foldera inace... kupus fotografija i tesko mi je da nadjem nesto.zato vise i ne koristim album.bruka.Albume koristim na mom blackberry q10 koji je killer praktičan fon i najbolji za tekst.Ovo inače koristim od uređaja.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1418481155359.jpg
    uploadfromtaptalk1418481155359.jpg
    1 MB · Pregleda: 181
izvinjavam se zbog linka..ovaj je valjda ok. ..vidi se koliko kliza kao lud
https://www.youtube.com/watch?v=HOO00dq_ahA
edit: sada vidim da je yt blokirao video jer je sa radia isla pesma koja ima zasticena autorska prava...editovao sam da se skine zvuk pa ce snimak biti vidljiv..a u pitanju je skoro
potpuno ravna površina kreveta..međutim on kliza samo tako..

Jedno pitanje da li u SA modu OIS je aktiviran automatski posto ne vidim da ima opcija da se ukljuci dok u manual modu ima opcija?

Nije to OIS (hw) vec digitalna stabilizacija.

E pa drugari evo najbolje baterije ikada. Ekran na auto kao prosli put, sync on, 3g mreža, nista igrice, samo surf, tapatalk, viber i društvene mreže.

testirao sam i ja isto, mada nisam bas dobio tako dobar rezultat, reci mi na koliko si procenata ukljucio staminu, mozda je zato razlika

Screenshot_2014-12-14-14-08-45.pngScreenshot_2014-12-14-14-08-51.pngScreenshot_2014-12-14-14-08-59.png

Zju,mnogo se lozim na ovaj screen on time sa vasih telefona...posebno sreten izdominirao sa 10+h!! Recite mi kakva je situacija sa onim otkljucavanjem butloadera sto je sam sony omogucio,jel se igrao neko sa time?

I dalje isto. Otkljucas ga i kameru mozes da bacis 🙂

Vidim ja da cu jos neko vreme morati da sacekam na savrsen tel tj po ukusu! Uhvate me bubice da menjam tel al me srecom brzo i prodju...e sad dokle cu da odoljevam tome 🙂

Google Play Edition compacta bi bio savrsen.

Nisam bas upucen,sto je problem sa kamerom posle roota?Jel to sony nemerno uradio da bi se sto manje radili rootovi i ostali modovi?

Hvala za info 😉

Nekima bi i dalje falio hardwerski home taster, ali ne sporim da bi bio perverzija sa cistim androidom. Ja mislim da su ove sony ikonice najogavnije od svih krstenih marki.
To si u pravo, dobro je pa postoje launcheri i custom ikonice [emoji1]

Hvala na odgovorima.
Mozete li mi reci posto gledam telefone na kp, da li su to telefoni iz Madjarske? Ne vidim da ima onih sa nasom garancijom i sa domacih mreza. Da li postoji neki razlog zasto je tako? Jos uvek nov model? Mala potrazanja ili?

Postoji li neka univerzalna dobra futrola za ovaj telefon? Maska ili sta vec? Da se spreci klizanje i sitne ogrebotine?

Da, uglavnom su svi iz Mađarske. Tako kupac prođe najjeftinije. Kod nas su skupi jer se plaća porez. U mts-u se pojavio nedavno,cena baš i nije pristupačna, pa se verovatno ne isplati preprodavati ga.

Što se tiče futrola, najbolje naći nešto na ebay-u. Preporuka za Nillkin, ili neku silikonsku.

Rock flip case je najbolje rešenje. Na ebay-u je 10ak dolara.
Edit: upravo je stigao case, dobar je. Jedino što nema magnet u sebi...
9413e48b2730cf28c8ad5f0d286c50e5.jpg

Poslednja izmena:
Meni stigla Nillkin pre neki dan. Čekam magnetni kabal. Ja prvo kupim propratnu opremu, a telefon na kraju. 🙂

Nazad
Vrh Dno