Dobra je tema, lepo radi. Kako vam se ponašaju flapovi? Meni extra za sad da kucnem, bolji su nego na z2, imaju sad i neke kukice koliko vidim da bolje zabrave.
Koliko se sećam, z2 ih nije imao.Imaju i na Z2 te kukice.Pisao sam u temi o Z2 od kad sam vadio taj poklopac tj jedan flap vise mi se ne otvara sam uopste.
Sad bas gledam sta sve mogu od bloata da stavim u disable da produžim bateriji život što duže...
pogasio si i korisne stvari.socialne mreze i share je,barem meni,potrebno.Ja skoro nista nisam iskljucio.baterija 2 dana.staminu sam stavio na 16% ali do sada nisam dogurao do te napunjenosti.To su moje app u disable za sada.
![]()
Kinez je jeftiniji..a original zaista nosi oznaku dk48.ako ima na sebi onda je original..kinezima ne pišeNašao sam Sony dock dk48 za dva soma. Valjda nije neka prevara. Sutra cu da narucim.
Baterija se popravlja.
Aj probaću.Izbacujem čisto zbog ljudi koje zanima kamera.Ako neko planira da kupuje z3.u skucaju malog iso mala je detaljnost a boje su prenaglašene inačeMatori,probaj kad slikas nocu da slikas u manual modu i da ne dizes ISO vise od 400 ukoliko ima iole svetla,slike ispadnu dosta bolje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari