NSHappy: koliko znam kitkat onemogucava i mass storage mod, pa me zanima kako si poterao isti (osim ako naravno nisi rutovao tel itd)?!
Imaš u ovoj temi negde moja screenshot gde sam izbacio varijantu od 2 dana nešto oko 6 sati screen on time.. Ali ja nisam koristio 3 g. Tako da mislim da ti je baterija kao i moja sasvim jaka.Evo kakva je situacija kod mene, DARK kako ti se cini ovo, znaci koristio sam ga kao sto inace koristim telefon, wifi ili 3g (70% wifi, 30% 3g) ukljuceni non stop kad telefon nije u airplane modu (nocu dok spavam), uobicajena prica, sms, viber, whats, igre, po neka slika
Pogledajte prilog 155276Pogledajte prilog 155277Pogledajte prilog 155278Pogledajte prilog 155279
Troši 2%. Sony je rekorder u tome. Pisao sam o tome da u standby modu jako malo troši... Tako da dodaj samo 2 % na ovo negovoObzirom da si koristio airplane ne znam koliko podaci mogu biti releventni; probaj isto da napravis ali koristi silent dok spavas nocu
Cek bre Dark,airplane nije isto sto i standby! Mislim i meni je s4 mini radio 10 dana u nemackoj u romingu kad sam bio ali to je nesto sasvim drugo!!
Inace i ja mislim da je baterija od pilaude sasvim ok,obzirom da je bio na 3g koji prilicno vise vuce bateriju od klasicnog 2g (gsm).
Pilauda i dalje cekam na sot sa filmovima prekomernim filmovima 😉
Zavisi od devojke. Ima onih koje bi crni, i koje bi te ubile da im daš beli ili crveni.Za devojku Z3c u svim bojama osim crne, bar je tako logicno. Video si kako izgleda u beloj/crvenoj boji, evo i ova http://unleashthephones.com/2014/11/05/sony-xperia-z3-compact-review/
E sad da li ces moci da nadjes kod nas.. nemam pojma, belih ima po oglasima, to je sigurno.
Meni je za 10 sati mirovanja na GSMu, bez wifi, potrošio 2%
Meni se najviše sony xperia z3 compact sviđa baš zbog te brzine i nepostojanja lagova.Ovaj compact je bas droga, tako mali a tako moćan. Bas fluidno radi, kamera je odlična, malo bolja u odnosu na Z2. Baterija za sad fenomenalna, u rangu sa OPO. Posle par ciklusa punjenja i praznjenja, mislim da će biti još bolja.
Gledam sad ovaj Z3 compact na stolu, deluje kao igracka neka 🙂
Sad tek kapiram da sam se totalno odvikao od normalnih dimenzija telefona. Na poslu sam sa kolegom uporedio dimenzije sa Iphone 5s. Sony je par mm siri, ali je 1cm kraci, ali japance nije sprecilo da u takve dimenzije ulgavi veci ekran nego sto poseduje 5s i vecu bateriju.
ne otvra case vec ceo asortiman..sta si porucio?malopre sam narucio ovaj case, deluje mi ok za tu lovu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari