Šta je novo?

Sony Xperia Z3 Compact

Odlična cena za dock DARK ajde bas javi kakav je pa da i ja porucujem
E ovo čudo je stiglo i potpuno odgovara sony xperia z3 compact kao i za soni xperia Z. Telefon nema ni malo lufta. magnet odlicno hvata, obzirom da je cena za originalni 45 evra, mislim da je cena od 15 evra, za funkcionalnog kineza, sasvim dobra kupovina.imate moju preporuku.Na kupujem prodajem tip ima još komada.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1416392323086.jpg
    uploadfromtaptalk1416392323086.jpg
    747.3 KB · Pregleda: 196
  • uploadfromtaptalk1416392359473.jpg
    uploadfromtaptalk1416392359473.jpg
    613.3 KB · Pregleda: 189
  • uploadfromtaptalk1416392402799.jpg
    uploadfromtaptalk1416392402799.jpg
    608.9 KB · Pregleda: 191
Testiraj vreme punjenja kad ti ostane 1% baterije da uporedimo ima li razlike izmedju original docka.

Sa istim punjacem?Onda je ekstra...

Nema načina da brže puni.
Sa istim punjačem može samo isto (ili eventualno sporije ako je usb kabel krš kvalitet), brže od originala nije moguće.

Naravno da to znam.Nema ni logike.Ali je jako brzo napunio.E sada, percepcija kod čoveka je relativna kategorija, pa sam napisao da tripujem..
Sviđa mi se što jako čvrsto drži.Nemaš osećaj da je neki kinez...I telefon upada jako precizno.Nema klackanja.
c946aca5364fc68241f3348a52e2bb1b.jpg

Tako drzi i original ali javi bas koliko vremena je potrebno da puni...
Juzer blue moon je u Z2 temi postovao da sa originalnim usb punjacem puni preko 4h a kada je uzeo dock sa istim punjacem je prepolovio vreme na dva sata.Kaze da nije do kabla,moze biti micro usb port u nekim slucajevima ili sta vec.

Tako drzi i original ali javi bas koliko vremena je potrebno da puni...
Juzer blue moon je u Z2 temi postovao da sa originalnim usb punjacem puni preko 4h a kada je uzeo dock sa istim punjacem je prepolovio vreme na dva sata.Kaze da nije do kabla,moze biti micro usb port u nekim slucajevima ili sta vec.

kada mi se namesti da je prazan pa da krenem da punim..evo sada, sam došao doma...Komppleksno živim pa je teško sve namestiti...
Na konektoru na telu telefona je klasičan plus i minus za punjenje baterije.I tu ide direktno struja do baterije. Microusb podrazumeva i DATA konekciju pa najverovatnije signal prvo prolazi kroz kolo,preko ploče do baterije. Mislim, tj. pretpostavljam da je ovaj magnetni konektor direktno navezan za bateriju jer nema data konekciju. Možda zato brže puni... Ili ja tripujem..ali stvarno se brzo napunio... ili ..ma nemam pojma nagađam... Logika oko data i direktnog punjenja je neka moja do sada sA uređajima...slabljenje struje možda postoji kada ide sa microusb jer ide preko kola pa preko ploče.Ili je takvo kontrolersko kolo..tj. radi na nekoj nižo V nego sa direktnim punjenjem....a da ide direktno sa magnetnog, pretpostavljam....ali samo to objašnjava...

Poslednja izmena:
Uradi test pod istim početnim uslovima pa ćeš znati kako stoje stvari.
Nema logike da se puni brže na doku ako su originalni usb kablovi i ako se koristi isti punjač.
Direktno je punjenje i ista brzina punjenja i preko doka i usb-a.
Tako je bar na Z1c, sumnjam da je ostatak Z serije drugačije konstruisan.

Ima u statistici za bateriju tačno vreme punjenja. Tako da nema potrebe za nagađanjima.

Priča se o tome da brže puni na dock-u nekim čudom. Kako onda vreme nema veze?

ajde provericu da ne lupam...samo da spadne baterija...traje mi po 2 dana sa svim lokacijama i life log aktivnim..wifi, soc mreze...sada 10 accounta...ludilo..

Priča se o tome da brže puni na dock-u nekim čudom. Kako onda vreme nema veze?
Čovek lepo kaže da nema uvid/ne seća se pojedinosti o prošlom punjenju preko usb-a.
Ako sada pogleda u vreme punjenja preko docka to ne znači ništa ako se ne seća vremena punjenja sa usb-a.
Takođe šta mu znači sadašnje vreme punjenja ako je ovo punjenje obavljeno sa 20 do 80% a prošlo sa usb-om sa recimo 10 do 100%?
Samo primer, ne kažem da je tako bilo, već da pouzdane podatke o brzini punjenja sa dokom i usb-om može imati samo ako ima sve podatke i ako su punjenja obavljena u istim uslovima.

To sam podrazumevao, sa iste ispražnjenosti do napunjenog, na oba načina. I onda imati konkretne podatke, a ne osećaj.

Crni pffff 😛

Samo sto cena nije bas kompakt :d

Na KP kosta 405e (ok to je bez garancije ili sa nekom kvazi-garancijom) ali realno pre bih tu kupio i uzeo mts paket sa 50% popusta.

Uz Miks XL na 24 meseca je ista cena kao u oglasima. Povoljnost je jedino kupovina na rate i naša garancija. Svakako je bolje rešenje 50% i KP.

Samo sto cena nije bas kompakt :d

Na KP kosta 405e (ok to je bez garancije ili sa nekom kvazi-garancijom) ali realno pre bih tu kupio i uzeo mts paket sa 50% popusta.

Klasika kod nas sa provajderima-..delju samo tako..Sećam se kad je jedan budak tvrdio kako će n4 da bude 650 eu kod nas kao i u inostranstvu.Čak je i redom napušavao svakog ko je tvdio suprotno.A kada se pojavio odmah 800 jura na KP a kod provajdera tek cena da se smrzneš. Budak je ućutao. Ne znam dokle će večito Srbija da bude mesto gde se narod delje samo tako..Nebitno da li je cena i kvalitet goriva ili cena telefona...Kao da imamo standard Kanade... Strašno...
z3c je 370 preko grane.Imam cenovnik. Pa neka je i 380 jura.i to je to..

Poslednja izmena:
Sirotinju deru, paradoksalno, što je siromašnija zemalja, to je skuplje, što efektno čini stanovnike siromašnijim, i tako lepo u začaranom krugu živimo godinama, ali biće bolje. Kao što će i "Delboj" da bude milioner sledeće godine u ovo vreme.

[YOUTUBE]tPTsN-yKE2Q[/YOUTUBE]

😀

Jos umeju da ubodu i muziku 🙂

Poslednja izmena:
Ima zanimljive čarape 🙂

Ne deluje loše ovaj crveni model.

Pa najjace da je sustina tih klipova u ''kvalitetu testiranja uredjaja'', ljudi su se setili kako da na lak nacin obezbede 100x vise pregleda 🙂

da, ta varijanta radi sad sam probao, preko ftpa kopiram prvo na internal storage pa onda na sd card, malo smara dupli posao ali znaci, da nemoram da koristim internal za serije, filmove, muziku
Pa cekaj bre, zar ne mozes odma da napravis prolaz do sd card preko ftp?!

hint: znam da moze, al pitam da pomognem coveku ako nije to radio 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno