Poolmaker
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2013
- Poena
- 2,245
Na nerutovanom Z3c je korisniji od ostalih file managera...Nije od kotisti jer KitKat Android OS ne dozvoljava mnogo toga.Ali prebacivanje može...
Na nerutovanom Z3c je korisniji od ostalih file managera...Nije od kotisti jer KitKat Android OS ne dozvoljava mnogo toga.Ali prebacivanje može...
E ovo čudo je stiglo i potpuno odgovara sony xperia z3 compact kao i za soni xperia Z. Telefon nema ni malo lufta. magnet odlicno hvata, obzirom da je cena za originalni 45 evra, mislim da je cena od 15 evra, za funkcionalnog kineza, sasvim dobra kupovina.imate moju preporuku.Na kupujem prodajem tip ima još komada.Odlična cena za dock DARK ajde bas javi kakav je pa da i ja porucujem
Ili umišljam ili ovo čudo mnogo brže puni preko doka.nema logike.tripujem..Nisam stigao da merim vreme.Testiraj vreme punjenja kad ti ostane 1% baterije da uporedimo ima li razlike izmedju original docka.
Nema načina da brže puni.
Sa istim punjačem može samo isto (ili eventualno sporije ako je usb kabel krš kvalitet), brže od originala nije moguće.
Tako drzi i original ali javi bas koliko vremena je potrebno da puni...
Juzer blue moon je u Z2 temi postovao da sa originalnim usb punjacem puni preko 4h a kada je uzeo dock sa istim punjacem je prepolovio vreme na dva sata.Kaze da nije do kabla,moze biti micro usb port u nekim slucajevima ili sta vec.
Čovek lepo kaže da nema uvid/ne seća se pojedinosti o prošlom punjenju preko usb-a.Priča se o tome da brže puni na dock-u nekim čudom. Kako onda vreme nema veze?
Samo sto cena nije bas kompakt :d
Na KP kosta 405e (ok to je bez garancije ili sa nekom kvazi-garancijom) ali realno pre bih tu kupio i uzeo mts paket sa 50% popusta.
ma beli je nekako ženski 😛Crni pffff 😛
Imas i na ms za 370 ili 380€ , sinoc gledao.Samo sto cena nije bas kompakt :d
Na KP kosta 405e (ok to je bez garancije ili sa nekom kvazi-garancijom) ali realno pre bih tu kupio i uzeo mts paket sa 50% popusta.
dečji odradjen test..samoreklama za udaju.. Erica Griffin radi test..ova je amater...Ima zanimljive čarape 🙂
Ne deluje loše ovaj crveni model.
Pa cekaj bre, zar ne mozes odma da napravis prolaz do sd card preko ftp?!da, ta varijanta radi sad sam probao, preko ftpa kopiram prvo na internal storage pa onda na sd card, malo smara dupli posao ali znaci, da nemoram da koristim internal za serije, filmove, muziku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari