Videcu kad stigne. Na ali expressu je super ocenjena od strane kupaca, ali sam je naručio sa ebaya zbog besplatnog slanja. I ja gledam magnetic kabal da nabavim. Ima na kp navodno Sony kabal za 1200 dinara, ne znam da li valja čemu.
Dobar je.imam ga.sa KP.Čak i dock kineski je odličanVidecu kad stigne. Na ali expressu je super ocenjena od strane kupaca, ali sam je naručio sa ebaya zbog besplatnog slanja. I ja gledam magnetic kabal da nabavim. Ima na kp navodno Sony kabal za 1200 dinara, ne znam da li valja čemu.
Moj covek 😀
2g ili 3g?! Kako god, odlican je malisa definitivno!!
Moj covek 😀Izgleda da je ovo jedini telefon koji bi mi izdrzao od 8 do 20h 😀
upravo tako.ne mislim gde mi je punjač...Koliko sam primetio prvi dan ekran upaljen cetiri puta,drugi dan pet i tek treci dan malo izmrcvaren i pri kraju je ekran duze bio ukljucen da bi se verovatno dobila vrednost od 5h sot-a.
Ne zameram ili nesto samo primecujem da je u takvim uslovima skoro pa ocekivano da sva Z serija drzi toliko a sa stamina modom pa i duze.
Ja sam jednom napravio preko 10h sota za nesto jace od dva dana sa svim zivim ukljucenim gledajuci par filmova nekih 5h i jos 5h normalnog koriscenja,tel mi se ugasio pre nego sto sam uzeo SS kao dokaz.On onda iskreno nisam vise ni pokusavao da testiram niti pratim uopste kako trosi,znam samo da na poslu zadnja dva meseca nisam pipnuo punjac,jednostavno se ne opterecujem vise sa baterijom sto je jako pozitivna strana ovih Z modela.
Btw Z3 je u pitanju.
gledajući sate i sate testova,oba telefona, imam utisak da je baterija na z3c 10% bolja.Znaci nema neke velike razlike Z3/z3c? Mislim na bateriju
Znaci nema neke velike razlike Z3/z3c? Mislim na bateriju
Kako vam se čine zvučnici? Meni se cini kao da ih napred guše ove membrane, kad pojacam , ceo telefon vibrira, kao da se zvuk akumulira unutar kućišta.
Logično je da je zvuk malo potisnut zbog membrana, ali sumnjam da zvuk u sebi ima dovoljno basa. Još nisam čuo telefon da to ima u sebi osim jednim delom blackberry Q10.A zamisli meni kako je sa 5.5" na 4.6". [emoji2]
Kako sam se čine zvučnici? Meni se cini kao da ih napred guše ove membrane, kad pojacam , ceo telefon vibrira, kao da se zvuk akumulira unutar kućišta.
meni baterija traje 48 sati u proseku sa wifi on stalno,i svi i svacim..lokacije,,, do sada nisam video smartphone koji ima takvu bateriju...Sad bas gledam sta sve mogu od bloata da stavim u disable da produžim bateriji život što duže. Valjda ce uskoro xda ekipa da odradi root. Tek onda će baterija da zablista 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari