Šta je novo?

Sony Xperia Z3 Compact

I dalje mi niko nije rekao jel sa 5.0 moze da se aktivira Mass storage ili samo MTP protokol?!

NSHappy: koliko znam kitkat onemogucava i mass storage mod, pa me zanima kako si poterao isti (osim ako naravno nisi rutovao tel itd)?!

Ma jok! Imam Z1c sa 4.4.4 i u opcijama ima da biram da li će USB veza biti MTP ili MSC.

Evo kakva je situacija kod mene, DARK kako ti se cini ovo, znaci koristio sam ga kao sto inace koristim telefon, wifi ili 3g (70% wifi, 30% 3g) ukljuceni non stop kad telefon nije u airplane modu (nocu dok spavam), uobicajena prica, sms, viber, whats, igre, po neka slika
pAc80ty.pngb7iZgOR.pngovlscpt.png2fto5WC.png

Obzirom da si koristio airplane ne znam koliko podaci mogu biti releventni; probaj isto da napravis ali koristi silent dok spavas nocu

Evo kakva je situacija kod mene, DARK kako ti se cini ovo, znaci koristio sam ga kao sto inace koristim telefon, wifi ili 3g (70% wifi, 30% 3g) ukljuceni non stop kad telefon nije u airplane modu (nocu dok spavam), uobicajena prica, sms, viber, whats, igre, po neka slika
Pogledajte prilog 155276Pogledajte prilog 155277Pogledajte prilog 155278Pogledajte prilog 155279
Imaš u ovoj temi negde moja screenshot gde sam izbacio varijantu od 2 dana nešto oko 6 sati screen on time.. Ali ja nisam koristio 3 g. Tako da mislim da ti je baterija kao i moja sasvim jaka.

Obzirom da si koristio airplane ne znam koliko podaci mogu biti releventni; probaj isto da napravis ali koristi silent dok spavas nocu
Troši 2%. Sony je rekorder u tome. Pisao sam o tome da u standby modu jako malo troši... Tako da dodaj samo 2 % na ovo negovo

Poslednja izmena:
Cek bre Dark,airplane nije isto sto i standby! Mislim i meni je s4 mini radio 10 dana u nemackoj u romingu kad sam bio ali to je nesto sasvim drugo!!
Inace i ja mislim da je baterija od pilaude sasvim ok,obzirom da je bio na 3g koji prilicno vise vuce bateriju od klasicnog 2g (gsm).

Pilauda i dalje cekam na sot sa filmovima prekomernim filmovima 😉

Cek bre Dark,airplane nije isto sto i standby! Mislim i meni je s4 mini radio 10 dana u nemackoj u romingu kad sam bio ali to je nesto sasvim drugo!!
Inace i ja mislim da je baterija od pilaude sasvim ok,obzirom da je bio na 3g koji prilicno vise vuce bateriju od klasicnog 2g (gsm).

Pilauda i dalje cekam na sot sa filmovima prekomernim filmovima 😉

Meni je za 10 sati mirovanja na GSMu, bez wifi, potrošio 2%

Pa to je skoro isto kao airplane mod. Meni tako na Nexus 5 skine 1% na 8h deep sleepa

Meni je za 10 sati mirovanja na GSMu, bez wifi, potrošio 2%

Time sam se sad iznenadio na Z1, izgleda da je to zasluga SD80x čipa uz normalan android.
Pre neku noć 1% izgubim u istim uslovima kao i ti za nekih 8h.

Toliko trosi i meni XP za oko 8h nocu, na gsm (data off, ne treba mi dok spavam) i wifi off, u proseku oko 2% i to sa alarmom. Ne vidim sta je tu cudno, ako je 2G signal stabilan, sve konekcije iskljucene pa i ne vidim sta to moze da trosi bateriju 🙂

Zapravo bi trebalo da je normalno, alarm se podrazumeva.

Vokmen je jako lepo koncipirana aplikacija za puštanje muzike i koristim je, ali je neoprostivo što su zaboravili da stave opciju premeštanja redosleda pesama, već pesme redja onim redom, kako si ih downloadovao u telefon

Od danas sam u posedu ove zverke od telefona. Svidja mi se extra, sad mi teško pada da ga prosledim devojci.

Pa naravno da ti se sviđa kada si ga uzeo posle OPO cigle 🙂

Koja boja je u pitanju? Bela?

Da li moze negde u Beogradu da se pogleda crni i beli model?

crni kapiram da mozes da pogledas u nekoj poslovnici mtsa, dobili su ga u ponudi, za beli ne znam, ja sam ga uzeo u radnji ali su porucivali, nemaju ga na stanju, nije nesto trazen telefon

Ovaj compact je bas droga, tako mali a tako moćan. Bas fluidno radi, kamera je odlična, malo bolja u odnosu na Z2. Baterija za sad fenomenalna, u rangu sa OPO. Posle par ciklusa punjenja i praznjenja, mislim da će biti još bolja.

Ovaj compact je bas droga, tako mali a tako moćan. Bas fluidno radi, kamera je odlična, malo bolja u odnosu na Z2. Baterija za sad fenomenalna, u rangu sa OPO. Posle par ciklusa punjenja i praznjenja, mislim da će biti još bolja.
Meni se najviše sony xperia z3 compact sviđa baš zbog te brzine i nepostojanja lagova.

Gledam sad ovaj Z3 compact na stolu, deluje kao igracka neka 🙂
Sad tek kapiram da sam se totalno odvikao od normalnih dimenzija telefona. Na poslu sam sa kolegom uporedio dimenzije sa Iphone 5s. Sony je par mm siri, ali je 1cm kraci, ali japance nije sprecilo da u takve dimenzije ulgavi veci ekran nego sto poseduje 5s i vecu bateriju.

Gledam sad ovaj Z3 compact na stolu, deluje kao igracka neka 🙂
Sad tek kapiram da sam se totalno odvikao od normalnih dimenzija telefona. Na poslu sam sa kolegom uporedio dimenzije sa Iphone 5s. Sony je par mm siri, ali je 1cm kraci, ali japance nije sprecilo da u takve dimenzije ulgavi veci ekran nego sto poseduje 5s i vecu bateriju.

Jel taj iphone 5s od kolege neka kopija posto je z3c tacno 3,5mm duzi i 6,3mm siri od iphoneta 5s?!...mislim i dalje je impresivno sta su nabudzili sve u to z3c kuciste od hardvera, posebno baterija, ali ne znam gde vide 1cm ip da je kraci 😉

E onda sam se ja prešao u proceni, ali da toliko omasim ne liči na mene... Ili on ima kopiju koja izgleda jako uverljivo [emoji2]

jeste malo veci z3c...moja supruga ima peticu..

meni deluje lepo.Ne znam samo da li ima otvor za magnetno punjenje.

Nazad
Vrh Dno