Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Ljudi ste flesovali onaj led mod od z1 za boost???
Kako se pokazalo, radi li stabilno za z2??
Ja bi onaj medium preset [emoji41]
Nisam video da je izasao taj mod.
Ja furam vec 10ak dana Pure X rom i zadovoljan sam,ne nedostaje mi neki specijalan mod.

Sent from my Sony Xperia Z5

Pa sad imaju glavne stvari oba roma,pokupljen system UI i teme i walls,aplikacije od Z5,XZ itd.
Ne znam samo dal je u Pure X ubacen neki audio mod,jer u Existenz nije.
Ono sto mi se svidja kod EX. a sto nema Pure X je color status bar koji mozes da podesavas.

Sent from my Sony Xperia Z5

Hvala, na Exz poceo svaki dan System UI da baguje :( moracu PureX da probam.

Imas li neku sliku, da vidimo kako izgleda?

To ne bi smelo da se desava..ni na najvecim minusima nisam primetio nista cudno.

Sent from my D6503
Kada skrinsotujem pojavljuje se normalna slika ekrana, tako da cu opisati 'pojavu'. Prilikom svake radnje, kada udjem u novu aplikaciju ostane mi senka prethodne na ekranu, ili zakljucanog ekrana (sat npr) i sve to traje nekoliko sekundi. Cim sam usao u stan ekran se unormalio[emoji2]

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Mislio sam da okines fotku sa nekom drugom kamerom pa da vidimo kako to izgleda.

Ali svakako ne zvuci kao normalna pojava, koristio sam ovaj fon i na planini na -15c i displej nije bagovao..

Sent from my D6503

Da li se priznaje garancija kad krene odlepljivanje zadnjeg stakla?

Da li vredi da se predje sa Z2 na Nexus N6, da menjam glava za glavu? Da li dobijam nesto bolje, prednosti i mane?

Nexus 6 jeste malo bolji ali mi je licno ruzan za medalju :-D

Ljudi ovo mi stiglo jutros, bas cudno rutovan fon, poslednji fw u pitanju...
Inace redovno dolazi i update za xperia home preko ovoga ali ovo mi je bas cudno, i ne znam sta da radim, dali ce mi poremetiti root.

d7d94f4333698f3bc9cc5e7b67f6a07f.jpg

Mozda je security patches, mada pisalo bi valjda..

Sve ok, proslo.
Nego koji su to ludaci u Sony-u da Whats New junk stave u Maintenance kategoriju :-D a jasno ima dve kategorije u Sofrware updates:

Application
Maintenance

Bedak je sto nam ne omoguce bar security zakrpe, kada su nam isporucili full 6.0.1 treba i to da nam obezbede bar na 3 meseca kako rade na z5...

Hhahahaah to je prvo sto sam ugasio u toj app :-D
Nema sanse da vracam to djubre, ne treba mi.

Nazad
Vrh Dno