Ccc, kolko god zvucalo ludo, ta druga varijanta mi ne odgovara, jer lika nisam mogo da namolim da podje sa mnom da ostavimo tel na garanciju pa sam morao da saljem u servis...Moze da se desi da ti zamene ekran,a mozda dobiijes nov uredjaj.
Ako je ova druga varijanta ne znam dal bese ono mora lice na koje se vodi ugovor da preuzme telefon.
Sent from my LG Nexus 5X
Ma ako menjaju ostvariva je, vec jednom su mi menjali touch+display, zute mrlje i touch su bili problemDisplay mora da se menja,a da li ces moci da ostvaris i kako garanciju to ne znam
Sent from my LG Nexus 5X
Ma loooool 2.9ghz :-DSnimao juce u 1080p 30fps i posle 11min se pregrejao i ugasio kameru. Inace radi na 2.9GHz [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Procitah negde da moze da se skloni tako sto u apps obrises data iz Software update aplikacije,mada to valjda funkcionise dok ne restartujes telefon.Ljudi sta raditi sa ovim updatom na mts-u? Stoji mi na vrh ekrana i izluđuje me![]()
Sent from my D6503 using Tapatalk
Nisam ništa sakrio. To sam sve već probao, nešto je do telefona.Da ih nisi sakrio nekim programom?Probaj da restartujes komp i fon.Mozda te i fon zeza(neka aplikacija).
Sent from my D6503
Procitah negde da moze da se skloni tako sto u apps obrises data iz Software update aplikacije,mada to valjda funkcionise dok ne restartujes telefon.
Ja sam to resio tako sto sam uradio update na MM.![]()
I mogu ti reci da se nisam pokajao...naprotiv.![]()
Odavno, još od prvog 5.1. Nije ona problem, radio je u MTP modu bez problema. I sad radi osim što je odlučio da folder sa slikama izgleda prazno od kamere. Svi ostali rade.Jesi li palio enkripciju mozda?
AbricotToliko si ga podigao sa Elite kernelom a?
Sent from my LG Nexus 5X
Dap, i 5-6h sota. U obicnom koriscenju, chat i surf je hladniji od stocka na 2.2Ma loooool 2.9ghz :-D
Sta jos dobijas od funkcija poboljsanih sem podizanja clocka?Abricot
Finije radi telefon, breathe led notif. I preko magnetnog mi puni 1.5-1.8ASta jos dobinas od funkcija poboljsanih sem podizanja clocka?
Sent from my LG Nexus 5X
Jesi pratio onda,za koliko ti se za najkrace vreme napunio telefon?Cenim da je minimalno 2 h i 15 mi do 2 i po sata.Finije radi telefon, breathe led notif. I preko magnetnog mi puni 1.5-1.8A
U neko skorije vreme nema sta, pasce unlock bl ;-)Finije radi telefon, breathe led notif. I preko magnetnog mi puni 1.5-1.8A
Nisam pratio preterano(uglavnom nocu punim).. Mnogo mi znaci sto se u normalnom koriscenju ne pregrevaJesi pratio onda,za koliko ti se za najkrace vreme napunio telefon?Cenim da je minimalno 2 h i 15 mi do 2 i po sata.
Sent from my LG Nexus 5X
Pls idi u twrp i vidi kakve su temperature dali su ispod 55c dok nista ne radi, znaci cisto dok si u twrp..Nisam pratio preterano(uglavnom nocu punim).. Mnogo mi znaci sto se u normalnom koriscenju ne pregreva
Pa vrv je hladniji u recovery?Da, ali mislim na recovery i koje su temperature kod je u recovery.
Taj kernel je perverzija ako ga drzi na 50c , to je extra.
Ovo je temperatura cim sam usao u recovery, da kazem stanby u recovery.Pa vrv je hladniji u recovery?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari