Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Moze da se desi da ti zamene ekran,a mozda dobiijes nov uredjaj.
Ako je ova druga varijanta ne znam dal bese ono mora lice na koje se vodi ugovor da preuzme telefon.

Sent from my LG Nexus 5X

Moze da se desi da ti zamene ekran,a mozda dobiijes nov uredjaj.
Ako je ova druga varijanta ne znam dal bese ono mora lice na koje se vodi ugovor da preuzme telefon.

Sent from my LG Nexus 5X
Ccc, kolko god zvucalo ludo, ta druga varijanta mi ne odgovara, jer lika nisam mogo da namolim da podje sa mnom da ostavimo tel na garanciju pa sam morao da saljem u servis...
Inace, vec su mu jednom menjali tel, tako da sumnjam da ce ponovo promeniti :)
Mislis da nikako ne mogu da vrate tel makar bez promenjenog display-a?

Sent from my D6503 using Tapatalk

Display mora da se menja,a da li ces moci da ostvaris i kako garanciju to ne znam :)

Sent from my LG Nexus 5X

Display mora da se menja,a da li ces moci da ostvaris i kako garanciju to ne znam :)

Sent from my LG Nexus 5X
Ma ako menjaju ostvariva je, vec jednom su mi menjali touch+display, zute mrlje i touch su bili problem :)
A ako mi daju novi tel, to ce biti opaka situacija, sigurno nemaju novi z2, i plus ovaj lik bi morao lično da ode...

Ja imam problem sa telefonom, kad priključim na komp. Pokazuje folder sa slikama empty na internoj. A nije.

Da ih nisi sakrio nekim programom?Probaj da restartujes komp i fon.Mozda te i fon zeza(neka aplikacija).

Sent from my D6503

Snimao juce u 1080p 30fps i posle 11min se pregrejao i ugasio kameru. Inace radi na 2.9GHz [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Toliko si ga podigao sa Elite kernelom a?

Sent from my LG Nexus 5X

Ljudi sta raditi sa ovim updatom na mts-u? Stoji mi na vrh ekrana i izluđuje me :)

Ljudi sta raditi sa ovim updatom na mts-u? Stoji mi na vrh ekrana i izluđuje me :)

Procitah negde da moze da se skloni tako sto u apps obrises data iz Software update aplikacije,mada to valjda funkcionise dok ne restartujes telefon.
Ja sam to resio tako sto sam uradio update na MM.
k075.gif

I mogu ti reci da se nisam pokajao...naprotiv.Koliko sam skapirao ljudi su se zalili na bateriju,t.j. Stamina mode i cashiranje.
Cashiranje mi radi o.k. kao na LP,a baterija drzi u najmanju ruku isto kao pre,nikako slabije.
Ja sam Stamina mode uvek koristio samo da bi se iskljucivao mobile data kad zakljucam telefon.
Sada ne koristim,jer to vise nije to,ali..sam kod svih aplikacija blokirao background data,sem za mail i aplikaciju za sportske rezultate,jer mi realno za druge ni ne treba background data.
Te 2 aplikacije sam izuzeo iz Battery optimization,t.j. Doze i to je to...
Telefon sam posle updatea napunio 100% i subotu i nedelju maksimalno koristio..mail,youtube,365 scores,pozivi,kamera,Photo shop,Fantasy itd.,
u nedelju uvece mi je na 12% baterije SOT bio preko 6h,ne secam se tacno koliko,a zaboravio sam da napravim screenshotove...valjda mi verujete.
e006.gif

Poslednja izmena:
Jesi li palio enkripciju mozda?

Procitah negde da moze da se skloni tako sto u apps obrises data iz Software update aplikacije,mada to valjda funkcionise dok ne restartujes telefon.
Ja sam to resio tako sto sam uradio update na MM.
k075.gif

I mogu ti reci da se nisam pokajao...naprotiv.
e006.gif

Au brate, hvala za ovo! [emoji482]

I meni pocela da iskacu smaracka obavestenja o apdejtu (fon iz mts) i nisam znao kako da ih se otarasim bez root-a i TB.

A mrzi me da predjem na 6.0.1 samo zato sto fon radi odlicno i smara me pomisao na ponovna podesavanja i instalacije.
Ako predjem na 6.0.1 to ce biti neki ExistenZ nego stock, cisto zbog nekih Z5/XZ tripova.

Sent from my D6503

Finije radi telefon, breathe led notif. I preko magnetnog mi puni 1.5-1.8A
Jesi pratio onda,za koliko ti se za najkrace vreme napunio telefon?Cenim da je minimalno 2 h i 15 mi do 2 i po sata.

Sent from my LG Nexus 5X

Vrh Dno