Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Da,obicno ekran bude najveci potrosac.Njemu je nesto radilo u pozadini u stand by inace bi mozda izvukao i vise.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

13 sati kako sam ga skinuo s punjača i ponovo stavio . Imamo već nekih nedelju dana problem sa mrežom, verovatno je do toga. Potpuno izgubimo signal s vremena na vreme.
Poslednji mm na mom telefonu jede bateriju. Nešto malo preko 5 sati maksimum. Kad koristim 3g da ne pricam koliko je jadno. Probao sam sve i svašta i nisam mogao više da izvucem, i još mi par stvari išlo na zivce što na lp radi savršeno a na mm nikako pa sam se vratio

Sent from my D6503 using Tapatalk

E-plus. Evo bas pre 15 minuta nisam imao uopste signal nekih 10 min.

Kod mene običan stock, radi ko sat

kasni? moras da ga pomeras unapred? menjas bateriju sa vremena na vreme? :D kod mene je mm na wifi oko 6+ sati, desava se da punim jednom u 2 dana, kada ga bas slabo koristim, tj. samo uvece do 1h ujutru tad je jednom u 3 dana sa 7h sot

iskreno ni ne svidja mi se mm. Pored baterije jos mi ni v4a ne radi kako treba a to mi je najbitnije

Nije MM uopste los , pogotovo Stock based xda romovi :)

Nego da li je neko sa Super usera presao na Phh SuperUser???

Konacno MM za MTS Z2.
Device: Xperia Z2 (D6503)
CDA: 1281-8385
Market: Central Europe 3
Operator: Customized CE3
Network: GLOBAL-LTE
Version: 23.5.A.1.291 / R1D
Size: 1.54 GB

Poslednja izmena:
Ako nema nekih vecih bagova,ja cu ga mozda veceras ubciti.

Sent from my Nexus 5X

Uvek se pojave neki u startu :) Existenz svaki put izbaci mali update par dana nakon sto okaci rom

Ja nisam zadovoljan sa MM sto se tice trajanja baterije, definitivno krace traje, izvlacim u proseku 5-5.5h SOT...na LP je bilo 6-6.5h bez problema.
Sve ostalo je ok.
I narucih preko AliExpress-a flap-ove za telefon, videcu kakvi su kad stignu.

Ubacio sam Pure X rom i svidja mi se,uradjen je full deoxed,ociscen lepo od bloata,ima lepih wallova i tema sa X i XZ.
Jedino ko hoce Pexocam mod za kameru mora posebno da instalira iz rekaverija.

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
i al si ko neko dete...lapsus lingua :D

Sent from my Nexus 5X

Može li se nekako skloniti obaveštenje o MM update-u? Takođe kakva je situacija sa root-om stock ROM-a?
Hvala unapred na odgovorima! :)

Moze. Ja sam bas neki dan uklonio. Odes u titanium backup I zamrznes software update aplikaciju. Moze I preko adb i komande, to sam samo i nasao na netu i skontam da bi i titanium to mogao. Isto tako i obaveštenje o zauzeću interne memorije, zamrznes memory app

TB mi je izgleda poludeo ili ja negde grešim jer ga veoma retko koristim. Reinstalirao sam ga ponovo ali opet ista situacija, jednostavno uopšte ne mogu da pristupim aplikacijama. Evo slike kako izgleda kada uđem u TB.

https://s17.postimg.org/nfhwu0o8v/Screenshot_2016_09_30_20_12_33.png

P.S. Problem je što ne može da pristupi Backup folderu na SD kartici, znam da je postojao neki problem u vezi toga ali se ne sećam kako sam ga rešio. Kada sam napravio Backup folder na samom telefonu sve je ok. Međutim problem je što treba plaćena verzija TB da bih zamrznuo određene aplikacije. :(

Poslednja izmena:
2 pitanja
Koji moze biti razlog za to sto nikad nemam lte mrezu, cak ni u beogradu , a ukljucio sam na padajucem meniju?
Baterija mi je jedva 5h sota, ne igram igrice, samo wacap, mesanger, opera i tako to. Telefon star godinu dana, prvi 6 meseci 6, 30, 7 sota lagano, a onda nekako odjednom presao na 5, 5i30. Uradio hard reset, mislio ima curenje neko, ali nista se nije promenilo. Na 5,1,1 sam.
pozdrav

Pa sta ti kažu statistike za bateriju (za pocetak)?

Pa i posle godomu dana baterija polako stari i gubi svojstva. Time i kapacitet. To za bateriju nije mnogo čudno, ovo sa odsustvom lte mreže je ozbiljniji problem.

Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока

Drugari pojavila mi se zuta mrlja sa leve strane gornje duzine nekih 2cm i sirine 0,5 cm, cemu da se nadam kad je garancija u pitanju...

Pa ako je u garanciji odnesi servis i sredicw ti to 99 posto.Bas smo pisali o tome ranije.

Pa ako je u garanciji odnesi servis i sredicw ti to 99 posto.Bas smo pisali o tome ranije.
Hm, jeste mi u garanciji, mts, ali ne vodi se na mene. Garanciju sam vec ostvarivao direktnim slanjem u servis (ct grupa). Sta se desava u ovom slucaju, menjaju ekran ili....?

Vrh Dno