Ti ides na ovo,jer ti nije bitna kamera koja na ovom Romu ne radi.
Ne znam sta da radim,malo mi dosadio Z2,al ne znam sta bih uzeo,dal 5X ili neki Samsung vise ne znam ni sam.
Nemam sad vremena, za 4h krecem na put... Uvek mi se tako nesto s**** na fonuMoras da reinstaliras ceo rom.
Sve to ne pomaze nista u realnom boljitku fotki,testirao sam vise puta,zadnji put sinoc,opalio dosta fotki.Jedino kad se stavi ISO priority mogu se dobiti ciste nocne slike,a to je fakticki kao da nije ubacen nikakav mod nego stock mogucnost kamere.Uvek se vracam na to da fabricka kamera daje najbolje i najrealnije detalje.ili pexo ili cyberian, koriste slicne libs, ne mozes obe u isto vreme
Sent from my D6503 using Tapatalk
Nemam komentar, samo opet procitaj njegov postJa sam Hsv-u odgovorio a ne tebi. Ali ti si naravno morao da se napravis pametan, kao i obicno. Inace, koristio sam ovaj telefon.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel te ne mrzi da postavis apk za tu Gugl kameru koja nudi hdr+?
Pa zato sto sd801 nije 64bita, zato radi samo armProbao ja sad,lose slike.Bolje se dobiju kad se sve stavi na auto.I nema 8 mpx wide nego 4:3 ,ima samo 15,5 mpx wide.
Radi samo Arm verzija.
Sad odjednom niko ne koristi?Da li moze neko ko koristi Existenz rom da postuje podesavanja za cpu. Znaci governor i governor tunables. Najbolje Screenshots iz Kernel adiutora
Sent from my D6503 using Tapatalk
Kako crkla gumica? [emoji23]Gde mogu kod nas da nabavim poklopac za sim karticu i usb? Na ovom mom crkla ona zastitna gumica![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari