NeNakon flešovanja novog androida (6.0.1), da li je potrebno da se uradi factory reset?
Ma kakvi iovako ocajno sporo puni, Aukey ne upotrebljiv na Z2 :-(Da li koristite opciju Charging optimisation? Vidim da je po defaultu namešteno da je uključeno, a ako sam dobro skontao smanjuje dužinu trajanja baterije između dva punjenja, a kao produžuje vek baterije. Kakva su vaša iskustva?
Zamagljenje će da ti nestane za par sati,skini poklopce,ni u kojem slučaju ne pali telefon,stavi ga u pirinač i sačekaj jedno 48 sati.Posle toga,stavi ga na punjač i pokušaj da ga upališ.Iako je sada crn ekran tada bi trebalo da proradi.(Ako već sad nije nastala šteta na ploči jer si uključivao 'mokar'telefon.)
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Od mtsa nista me ne cudi [emoji23]Nisam nista dirao, i sada me svi normalno cuju... Bas mi nije jasno, jedino mreza onda...
Sent from my D6503 using Tapatalk
Mozda da iskljucis >
![]()
Sto bi rekao Batak, da vidimo kako kesira :-DNe rade wifi i kamera, sto bi ga neko probao?![]()
Juce sam poludeo s fonomSto bi rekao Batak, da vidimo kako kesira :-D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari