Mozes da skines drugu apliksciju taststure koja ima razlicite skinove kao sto je Emoji.Fabricki ima 5 boja tastature da se promeni,a jedino u Theme Creatoru bi mogao da dizajniras po zelji njen izgled.Kad smo kod tema, meni je trenutno ova najbolja, a posebno mi se svidja skin za tastaturu...
Inace zna li neko kako i gde moze da se skine neki skin za tastaturu? Ili mozda moze u onom programu za teme da se napravi?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonymobile.themes.seasonalsummer
Sent via Xperia Z3
Koliko sam video u theme creatoru ne može da se pravi skin za tastaturu...Mozes da skines drugu apliksciju taststure koja ima razlicite skinove kao sto je Emoji.Fabricki ima 5 boja tastature da se promeni,a jedino u Theme Creatoru bi mogao da dizajniras po zelji njen izgled.
Sent from Sony Xperia Z5
23.5.A.1.291?Stigla je oficijelna OTA - 642mb i upravo je skidam, vrlo moguce da ide i za ostale regione vrlo brzo ili pak sutra vec...
E tebe sam cekao [emoji23]Ovo je dosta slabije od 5.1.1
Sent from my iPhone using Tapatalk
23.5.A.1.291?
Sent from my D6503 using Tapatalk
Opet mi je sistem posao na 2.3gb, kesirano nepunih 300mb,a opet pamti oko 10apk. Na koju foru me znam, jer koristim i fb, insta, viber, whatsapp, fb messenger, youtube i dr. Bolja je situacija nego prije ali mislim da i ovaj update nije uradjen kako treba. Vidjecu stanje za 5 dana.
Koji je to cleaner? Upravo gledam sve apps i ne mogu ga naci. Mozes li da mi objasnis ukratko kako da zakljucam odredjene app u ram? Hvala unaprijedUgasi onaj kliner fabricki i imas da stavis koje app hoces da zakljuca u ram
Koji je to cleaner? Upravo gledam sve apps i ne mogu ga naci. Mozes li da mi objasnis ukratko kako da zakljucam odredjene app u ram? Hvala unaprijed
Isti skoro kao meni, samo je razlika sto meni duplo slabije kesira
Pa kako sad to, na tvom tel. 1Gb kesirano posle 70h a kod mashonia dosta manje i to posle 40-50h?
Sent from my D6503
ExistenzJesi li odradio neki "redovan" apdejt 6.0.1 ili si upuc'o neku posebnu verziju?
Sent from my D6503
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari