Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Odlicno! Hvala puno Dex! :D Upravo instalirao umesto onog starog Alpha4.
Koga ne bude mrzelo neka da preporuke za module koje koriste :)

c30877e8d84b1e2b3e74caaa5101d79a.jpg

Al kao sto vidis trenutno samo jedan module mi je ukljucen :)
Native clipboard je odlicna stvar, mada i na storu ima kao obicna app, pre sam vise modula koristio sada nemam neke potrebe..

Poslednja izmena:
Kad ce da se Youtube seti i ubaci ovo poslednje u prokletu aplikaciju, gomila kozmetike a najiritantnija stvar nikako da se resi...

Samo OgYoutube,background+download direktno iz aplikacije [emoji4]

Sent from my D6503 using Tapatalk

Šta ovo radi?! Za par dana na mobilnoj mreži. Pri tome jezike samo preko Wi-Fi je dozvoljeno, i da šalje sve što kucam bilo bi u kilobajtima.
72f0ffe98e3f1124c92b84b53e319519.jpg

Mozda ti azurira onaj Speech recognition pack ali opet je to dosta. Kod mene na Touchpal za mesec dana 453 KB :p

Da li ima ljudi koji još uvek nisu dobili update na 6.0?

Ja sam upravo dobio neki update od 633.7mb.. Inace sam vec na 6.0.1. Samo moram da sacekam da mi se baterija napuni na 50% i da vidim o cemu se radi

A sve se nadam da će mi stići OTA, a izgleda ću morati da ga flešujem... Siguran sam da ovi iz MTS-a nešto koče taj update, jer čini mi se da telefoni iz MTS-a još nisu dobili...

Na žalost ima, ja nisam dobio ništa ni preko kabla ni OTA, MTS verzija :smash:

Untitled-1.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam se vratio na 5.1.1 koji je još uvek bolji od mm

Šta fali novom M? Osim bug sa veličinom teksta, ali nije dramatično.

Poslednja izmena:
Toliko je bolji lp. Zabluda je što vi radite. Daj samo da je novo nije važno kako radi. Instalirate sve i svašta i posle 5 minuta vicete radi super a niste ni testirali kako treba. Ni famozno kesiranje nije kao na lp. Posle 40 sati jedva kesira nesto preko 500 mb.

Poslije ovog azuriranja od 633.7mb bolje je kesiranje. Koliko je bolje vidjecu ovih dana kad malo izmucim tel.

Toliko je bolji lp. Zabluda je što vi radite. Daj samo da je novo nije važno kako radi. Instalirate sve i svašta i posle 5 minuta vicete radi super a niste ni testirali kako treba. Ni famozno kesiranje nije kao na lp. Posle 40 sati jedva kesira nesto preko 500 mb.

Na najnovijoj verziji konstantno mi je u kešu preko 700MB.

Sent via Xperia Z3

+1.. Za sada mnogoooo bolje kesira. Konacno su se sjetili da to isprave. Vidjecu stanje poslije 10ak dana

Da na najnovijoj. meni je bilo oko 530 mb. Večito radio refresh chroma i morao da se logujem konstantno pa mi iako na k. A prebacivao se samo iz Chrome na whatsapp i Tapatalk. Sveža instalacija, wipe svega
Em sto jos ni viper ne radi. Cim ugasim display krece sa prekidima na svakih nekoliko sekundi da bi posle minut muzika usporavala kao da si stavio pitch na - 30 a usput i krci. Jedino radi ako governor stavim na performance, ali tada za nekih 15 minuta skida 5% baterije. Dok ovo sve radi normalno na lp bez menjanja ičega

Poslednja izmena:
Je li oni inače puštaju update preko svog update sistema?
Za aplikacije da, npr cak i za Xperia Home ide preko system update-a, ali samo kada si prijavljen na betu, kao ja npr.
Slobodno instaliraj taj apk sa tog linka, sve ostaje nece ti nista sa HS poremetiti.

Whats New da mogu odmah bi obrisao, al to je kao neka sistemska app, mini store i te fore zaista glupost, mozda nekome zanimljivo.
U sustini fw i te app od Sonya idu preko system update-a, e sad je pitanje, nesto sony odredi da ide preko Whats New a nesto kao npr Firmware ide obavezno preko system update-a.
I naravno preko Google Stora, jedan brlog toliko kanala za azuriranje totalni haos.

Poslednja izmena:
Za aplikacije da, npr cak i za Xperia Home ide preko system update-a, ali samo kada si prijavljen na betu, kao ja npr.
Slobodno instaliraj taj apk sa tog linka, sve ostaje nece ti nista sa HS poremetiti.

Whats New da mogu odmah bi obrisao, al to je kao neka sistemska app, mini store i te fore zaista glupost, mozda nekome zanimljivo.
U sustini fw i te app od Sonya idu preko system update-a, e sad je pitanje, nesto sony odredi da ide preko Whats New a nesto kao npr Firmware ide obavezno preko system update-a.
I naravno preko Google Stora, jedan brlog toliko kanala za azuriranje totalni haos.

Ako imas root, slobodno obrisi Whats New

Si siguran, a sta biva sa app koje Sony gura updatom preko Whats new?

Poslednja izmena:
Odlicno deluje ova tema stvarno. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Smart connect, smart key, themes engine, addons for camera (camera apps) ...
Nebitno videcu sta se desava bez whats new, ja licno to ne podnosim ali ako utice na azuriranje tih app onda nebih dirao..

> - - - prelepa tema -> Nougat 7.0

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rkbd.themen&hl=sr

ima cak i ubacen prelep analogni sat za Lockscreen , probajte :)

Teme rade, a pola stvari iz kamere sam takodje obrisao. Tj onaj ar, multicam i tako neke gluposti

Odlicno deluje ova tema stvarno. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Super tema, skinuh je nedavno :)

@dex i ostali, pogledajte i ove:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thememarshmalloworiginal

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.themenougatoriginal

Ostale se placaju: https://play.google.com/store/apps/dev?id=8157089905771256452

Te dve Nougat teme su super ali trenutno koristim MM (prvi link) uz drugi wall posto je stock bezveze.

Sent from my D6503

Nazad
Vrh Dno