Na ovom modelu ne vredi, nisam mislio generalno. Rizikujes gubljenje kljuceva a stock rom daleko najstabilnije radi. I dobici eventualnim undervoltom, pretpostavljam da je zato pitao, su mizerni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tacno je da nisam bas mnogo u toku od kada sam ga prodao. Ne bih radio OC grafike jer se i ovako greje poprilicno. A i stock dovoljno dobro radi i baterija je sjajna pa i ne vidim neku poentu. A i izbor romova nije bas neki. Uvek je podrska bila slabija, sreca pa je stock odlican.
Ako ce nesto da ti uspori i usere fon, to je exposedZbog?
Sent from my D6503 using Tapatalk
Sad ga opet instaliraj i flesuj xposed sa barem 10 proverenih module, sa raznim sound i system flashable modovima... E kao takva celina, radice 10x bolje od stock-a... jer, jelte, xposed uz Greenify/Amplify i razne korisne module ne narusava Android MM lanac optimizacija i doprinosi ubrzanju svakog novijeg uredjaja.jel nekome ekran mnogo slab u vezi brightnessa, kupio drugar nov z2 i kada uporedjujem max brightness vidi se velika razlika, na svetlu svoj ekran ne vidim dok na novom telefonu bez problema
edit: lux mi je radio, izbrisan lux - sve okej
Sent from my D6503 using Tapatalk
Sad ga opet instaliraj i flesuj xposed sa barem 10 proverenih module, sa raznim sound i system flashable modovima... E kao takva celina, radice 10x bolje od stock-a... jer, jelte, xposed uz Greenify/Amplify i razne korisne module ne narusava Android MM lanac optimizacija i doprinosi ubrzanju svakog novijeg uredjaja.Must have, nema sta
Kad to uradis, uporedi ga opet sa ortakovim Z2. Mazda bude bolji![]()
Kakvo je stanje sada sto se tice kesiranja, posle nekoliko dana? Da li je dovedeno na nivo LL-a.
Da li se tu nalaze zderaci (fb, messenger, viber, instagram)? Ako jesu onda je to bolje nego na 5.1.1
To je odlicno onda mada fb vuce gomilu rama. Posle kog uptime-a je to?
Ja sam pricao da je zvuk bolji jos od prvog MM builda.Sad ako je jos bolji(nisam probao jos)onda je extra,ne treba nam nikakav sound mod za pojacavanje.Ne znam za vas al bas testirao sluske (mdr ex50lp) na ovom poslednjem buildu, zvuk je oflican [emoji41]
Neverovatno i na 50% snage kida [emoji346]
http://cloud.tapatalk.com/s/57b03643b96d3/XposedInstaller_by_dvdandroid.apkUdario sam xposedJedino ona 3.0 Alpha4 verzija apk-a sljaka. Ne znam da li postoji noviji. SDK je 23 zbog MM-a.
Dajte sad lepo listu must have modula![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari