Bas tako, zato sam i izabrao ovaj fon i UI (dobrim delom zbog toga) jer u nedostatku Nexusa predstavljaju najbolju sledecu opciju + 3Gb rama, koji ce mi fon sa tolikom kolicinom rama ako ce da se raspada sa stalnim, dosadnim ucitavanjem aplikacija ali slazem se da smo postali malo dosadni, ***a za to je kriv sony jer je tek skoro izbacio krsten MM za Z5 seriju a Z2 ce izgleda jos malo da pricekaPa ako ne kešira onda i ne radi dobro.
Ako će svaku aplikaciju da mi stalno učitava ponovo ne vidim kako to može biti dobro?
Pričaš o rutovanju kao da je kvantna fizika
Odradi to za pola sata i uživaj u čarima na primer telefona bez reklama
Hsv a onaj ekran pre toga, running?
slazem se da smo postali malo dosadni, ***a za to je kriv Batak...
Pa to sam bas hteo da pitam, ako enkriptujem sd karticu sta se desava u TWRP ako želim da koristim neke od fajlova sa kartice... Jel moguca enkripcija na rutovanom telefonu, tj da li je to pametno uopste?Google device manager? Trebalo bi da jeste. Mada rutovan je potencijalno manje bezbedan i lakše da se zaobiđe verovatno. Ako hoćeš da koristiš da ga nađeš kad ga ukradu ili ga izgubiš.
Doduše ja nikad ne razumem pin ili šifru ako nije i enkriptovan.
Jer je to tipa zatvorim vrata, ali nema zidova.
Yeah definitivno se Stamena vraca
http://www.xperiablog.net/2016/04/14/stamina-battery-mode-is-returning-on-marshmallow-confirmed/
Sent from my Xperia
To i meni treba,ali nema jos uvek,a cini mi se da ovaj zip fajl za LP ne radi posao na MM.Da li postoji zip za vracanje DRM kljuceva na MM?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari