Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Ostao isti status bar... :)

double tap barem meni subjektivno radi mnogoooo bolje! :) plus ima i double tap to sleep funkcija.
Nema stamine. To je to za sada :)
Inace posto sam uradio samo update, nije bio clean install... imam osecaj da telefon leti u odnosu na LP

Javite da li je popravljeno kesiranje u odnosu na betu i kakva je baterija.

6.0.1 na z2 a na z5 6.0 [emoji2]

Sent from my E5823 using Tapatalk

Nema Stamine, a u onoj tabeli nema MR1 za Z2/3 :trust:

Jel ima neka zamena za staminu na mm?

Sent from my D6503 using Tapatalk

Doze radi delimicno posao, za sada je tako, bice i stamena polako :)

DT2U radi odlicno :) kao na lumia telefonima, nemam reci, na LP i nije bilo bas ok.

Poslednja izmena:
Lepo je sto su to resili, zna nekada bas da me iznervira. :)
Javljajte za kesiranje kakvo je stanje. :)

I sta bi na kraju, prekrstili su tu poslednju betu u finalnu verziju? :) Nesto imam utisak da bi bilo bolje da su peglali to jos 2-3 nedelje tj do kraja aprila (kako je i najavljeno), kad smo cekali do sada nije ni jos 20-ak dana problem.

Javite ima li bagova, kako kesira i uopste ima li razloga za prelazak na MM sa odlicnog 5.1.1, proverite i kakav je wifi signal, vidjao sam da se zale na to u nekim beta verzijama. I da li je izlaz za sluske kao stock 5.1.1, jaci ili slabiji?

Poslednja izmena:
Jel si flesovao sa bete na .570 pa ti je ostao root ili direkt sa 5.1.1 na 6.0.1?
Da :-D sa bete 6.0.1 na stable 6.0.1
Hsv nema tih tripova iz bete,popravili su gotovo sve ono sto su testeri prijavili u prvoj beta verziji.

Ubacili color ikonice nisu bangave kao za z5 u 6.0 :-D
ce9a8f2126b91151a023a778009d54f1.jpg

Poslednja izmena:
Zašto settings app ne boji status bar [emoji102]

Zašto settings app ne boji status bar [emoji102]

Cuti, da vidis kakvu temu koristim u poslednje vreme i kakav je propust napravio autor sa bojom status bar-a :d

Dex, jel mozes da objasnis sta je bolje u ovoj MM verziji? Ne zezam se, ozbiljno pitam :)
Ima li kakvih primetnih poboljsanja ili se sve svodi na te minimalne izmene/promene izgleda? Kapiram da nema tu sta primetno da se unapredi ako je vec 5.1.1 radio odlicno ali valjda ima bar nekoliko novih funkcija, poboljsanja.

@dejan87dex
Ok, jel isti postupak root-ovanja kao na 5.1.1 ili ima poseban za 6.0.1?

Pa sta znam cini mi se da sistemska animacija nekako lepsa, ono kad se zatvaraju app i otvaraju, itd..

App permissions - meni zaista korisna stvar do sada sam koristio xposed modul na LP a sada je u sistemu :)

Google Now on tap - iskreno meni je to nekako *****na funkcija za bas lenje, ali dobro moze da nekome koristi.

Cak i direct share nije losa funkcija, opet kao neka speed dial funkcija za share :-D

Backup integrisan u sistem nije vise app, zaista Xperia i Google resenje odlicno sve na jednom mestu, naravno Xperia backup radi odlicno, koliko sam video Google je samo neke app backupovao, tj ne app nego app data.

-------

Iskreno nedostaje Stamina, posto doze sa app stanby fazonima ne pokriva dovoljno koliko Stamina, posebno kada bi zatreba i ultra mod, a ne moze biti lose ako Sony ubaci opet svoje resenje :)

Sta znam ikonice u status baru bi mogle biti redizajnirane, Sony sve vise klizi ka Google vanili, moguce da ce na leto stici neki update de ce ubaciti iz concept roma onaj nexus status bar, opet jadno, ako iskopiraju samo, neka ih blago prerade da bude bar u Sony fazonu.
Od novih funkcija ne ocekujem da Sony nesto dodatno ubaci na z2,z3 to se i ne ocekuje :) na z5 i X, Xa to se podrazumeva ali opet imamo xda, to ce biti i na ostalim modelima ;-)

Ako bih LP dao ocenu 4

MM zaista zasluzuje jedan + :)

I ne vidim razlog zasto nebi neko presao na M, kada je eto polako dostpan ;-)

0c909971991041514e3b78e09a706153.jpg
:-D

Poslednja izmena:
Vidim na xda pominju da im laguje ulazak/skrolovanje kontakata. Imate li i vi takva iskustva? Ima li nekih bagova? Kakva je fluidnost u odnosu na 5.1.1? Jesu li konacno ukljucili drugi zvucnik prilikom poziva i ostalih obavestenja? Raspisite se, sta ste se stisli. :)

Flesuj, sta si se stiso :D

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ne bih nesto testirao. :D
Prezadovoljan sam kako radi, a imao sam grdne muke sa ostalim podverzijama. :D

Ovo je official update, ne vidim razlog zasto i koristis 5.1.1 kada ima provereni 4.4 ;-)
Ako imas onaj osakaceni Z2 6502 onda ne zuri sa MM, nije ni pušten a nebih ti savetovao da instaliras M sa onim patchom..

Poslednja izmena:
Official je bio i 0.546 i 1.232 pa su mi radili katastrofalno. ;)
6502 se razlikuje jedino po tome sto ne podrzava 4G i ni po cemu nije osakacen. :)
Svakako cu sacekati, ovo radi sjajno i nista mi ne treba bolje (osim DT2W koji zna nekada da zeza).

Zadnjih dana bio malo van zemlje i cepao 3g vecinom (slabo imao pristup wifi mrezi) i posluzio me je samo tako.
f3cf78b64849f2298624555d201cabbb.jpg

A evo danas, sve wifi.
adb65c24c3595390cb20091f0077fe9f.jpg

Ja sam flesnuo 6.0.1, izgubio root naravno :D
Radi fenomenalno, kao da imam novi telefon :)
Dajte nacin kako najlakse da root-ujem MM .570

Jedno pitanje, ortak ima Z2 i u garanciji je u telenoru, e sada pojavila mu se zuta mrlja. Zanima me da li garancija pokriva saniranje toga?

Trebalo bi da pokriva. Kod G2 i G3 su uvazavali garanciju za zute mrlje tako da bi trebalo i ovde da bude isto.

Može li neko ko ima MM reći kakva je kamera?
Ubacio i ja danas mada nisam mnogo testirao.Kamera treba da je ista.
Neko je pomenuo da sam ima dobke tap to sleep,toga nema(fail)
Mislim fon je fluidan maksimalno,ali je i bio i sa Betom tako da nista novo nisam doziveo sto se tice user experience :)
Probacu zvuk na sluskama pa cu javiti.

Послато са E6653 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno