To je do tog kompa ne do z2, ja punim z2 preko neke krsine na poslu od kompa a daje mu jedva 100mah preko usba...
Ne sto bih ga stavljao na hladno kada se nije nesto preterano hitovao ;-) jedini slucaj kada se bas zagreje i to je oko 60c je kada radim full backup u twrp.Jesi ga drzao jedno 10 minuta na terasi,priznaj? :d I meni je rekord od prosle nedelje 49 k,malo ga oladio pre toga u otvorenoj sobi
Btw,Z2 stvarno ima taj problem kad mu displej postane mokar,ali ne skroz,dovoljno je da ima nekoliko kapljica rastrkanih po displeju i on pocne da ludi i klikce ko blesav![]()
![]()
![]()
Blagi boost :-D kapiram da ce na 6.0.1 kada izadje da predje i 50 000 :-D
Ima antutu benchmark na z2 na YT rezultati su oko 40 000, *** koliko oni tu app optimizuju, to je cudo.
Batak e pa sretno ti bilo na Jabuci, brzo ces se vratiti na robota.
Koji je to telefon? A izgurao bih i ja 7h lagano do kraja, plus je picio PV Star u pozadini.
Po ikonicama bih rekao da nije m4, on ima fabrički lollipop, ovo su ikonice za kitkat... Mozda m2?Da nije ovo rezultata sa Sony M4 Aqua?
Blagi boost je na novijoj verziji app a slabiji score je na 6.0.1 ali nisam, znaci stari score je stojao u app iako sam istu updateovao na 6.0.4.a odakle taj "blagi boost"?
solidan je u svemu posle brdo modovanja, damada je kamera i dalje bruka, s3 kamera jede ovaj telefon uzduz i popreko sto je realno sramota za sony, svoje senzore ne znaju da iskoriste, stvarno blam... jos kao ova kamera ima taj bionz procesor, znaci posle custom procesora za kameru, proprietary senzora, in house developmenta mi dobijemo ovo sto smo dobili...
i to je kostalo 700$ kad je izaslo, zamislite da ste dali 700$
jel zna neko da mi kaze zasto adreno 330 uvek pokusava da radi na 330Mhz, 578 je maksimum ali taj maksimum telefon jako retko koristi, upalim benchmark i ode na max i tu drzi ali real world use (recimo igrica dead trigger 2) ne daje ni blizu 60fps vec negde oko 30ak a gpu stoji na 330Mhz, mozda rampuje malo ponekad... jel to kao "feature" da se ustedi baterija a da se outputuje "acceptable user experience" ili tako nesto? :/
Ima i na 95% upozorenje.Imam negde oko 1.9Gb slobodne interne memorije i smara ovo upozorenje, aj da su stavili taj ''alarm'' za 95% popunjenosti pa da razumem ali ovo zesce smara + izgleda ne moze da se ugasi, ret.ardi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari