ma to ti kažu da ih ne bi gnjavioJa znam koliko je mene nerviralo. Sa Z2 sam postao zen, ne nerviram se oko baterije da će da se ugasi, da treba da punim...
Slušam ljude oko mene kako im je prazan telefon, nemaju bateriju, prekinuće se razgovor.
Hehe, ne znam kako je to.![]()
Ne znam, peticu cackam svaki dan i ne dropuju frejmovi uopste. Cak i kad nagazim sa vise aplikacija.
Brzi je Z2 svakako (otvaranje i prelaz izmedju app) ali skrol i sama fluidnost su lagano na strani petice.
Ne znam, peticu cackam svaki dan i ne dropuju frejmovi uopste. Cak i kad nagazim sa vise aplikacija.
Brzi je Z2 svakako (otvaranje i prelaz izmedju app) ali skrol i sama fluidnost su lagano na strani petice.
Nije mi dosadno nego mi je softver i fluidnost na prvom mestu.I zbog toga ćeš da uzmeš 5s?
Tebi je baš dosadno u životu.
Smanjeno je to odmah naravno, ali nije to to.smanji animacije na 0.5x u developer options i eto ti instant fluidnost
Koristim Nexus 7 a majka Nexus 4 i lepo to radi ali opet ne kao iP. Razmisljao sam da predjem na 5x ali ima Z2 dosta prednosti. 6P je preskup a i ima Amoled.Bolje Nexus da probas, nema problem sa frejmovima(mislim na sistem, UI). Postoje samo aplikacije gde scroll zeza, a zavisi koliko su dobro uradjene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari