Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Razbija baterija na ovom 1.200
7a47cd00b635b64ffb1ba249fb55d90f.jpg

Ovaj mi radi sjajno, ne diram nista. Mozda i ode Z2 pa uzmem 5s. :)

Uf, mali je to ekran :)I preslaba baterija :)
Ja ili ću uzeti 6s plus ili ništa :)

I ja sam mu rekao da uzme 6s plus ili 6P Nexus, posle ove cigle ja stvarno ne bih mogao da se vratim na 4'' ekran i slabu bateriju :)
Manji 6/6s bih opusteno mogao da koristim (mislim na hardver i ekran) ali iz prve ruke znam da je baterija tj autonomija raspad, jedan ortak zamenio S6 sa ip6s i kuka :d

Poslednja izmena:
Ja sam rekao plus verziju, redovan ip ne dolazi u obzir baš zbog slabe baterije :)

Pa da, na to sam i mislio nego sam zaboravio da otkucam plus u tom postu, evo sad sam dodao :d

Eno ICE je posle Z3 i G4 presao na 6s plus i kaze da mu baterija sa slicnim koriscenjem traje kao na Z3 sto je sjajan podatak a telefon je brzi, bolji, noviji i imace daleko duzu i bolju podrsku od Z3/G4 tako da sam ubedljen da je taj iphone phablet jedan od retkih uredjaja koji vredi toliko para :) Tu bih dodao i 6P naravno.

Poslednja izmena:
Sve je to lepo, znam i ja da bi mi plus legao samo tako ali su mi finansije vrlo klimave. :D
Jedino cu moci da uzmem neki 5s polovan i to je to. Pa kasnije da uzmem plus kad se popravi stanje. :)

Mislim da bih popizdio s 5s baterijom.

Ja sam svaki telefon osim Z2 punio 2x dnevno. :D
Sve se tesim da nece mnogo da me nervira.

Ja znam koliko je mene nerviralo. Sa Z2 sam postao zen, ne nerviram se oko baterije da će da se ugasi, da treba da punim...

Slušam ljude oko mene kako im je prazan telefon, nemaju bateriju, prekinuće se razgovor.

Hehe, ne znam kako je to. :D

Isto i oko mene, samo se vuku punjaci. :D
Sad sam skroz opusten po pitanju baterije ali me ipak iOS fluidnost vuce mnogo. :)

Nisam siguran koliko je 5s fluidan na novom os.. ?
Ja primecujem kako ip6 stuca i gubi frejmove..

Petica obicna (bez S) radi sjajno, ne moze 5s da radi losije sigurno.
5f7d3636b605d1de1a9ecb4811e2cd12.jpg

Poslednja izmena:
Sad je već mrtva trka s Android-om. Pre je bila prednost iOS...

Ne znam, peticu cackam svaki dan i ne dropuju frejmovi uopste. Cak i kad nagazim sa vise aplikacija.
Brzi je Z2 svakako (otvaranje i prelaz izmedju app) ali skrol i sama fluidnost su lagano na strani petice.

I zbog toga ćeš da uzmeš 5s?
Tebi je baš dosadno u životu.

Ja znam koliko je mene nerviralo. Sa Z2 sam postao zen, ne nerviram se oko baterije da će da se ugasi, da treba da punim...

Slušam ljude oko mene kako im je prazan telefon, nemaju bateriju, prekinuće se razgovor.

Hehe, ne znam kako je to. :D
ma to ti kažu da ih ne bi gnjavio :D

Ne znam, peticu cackam svaki dan i ne dropuju frejmovi uopste. Cak i kad nagazim sa vise aplikacija.
Brzi je Z2 svakako (otvaranje i prelaz izmedju app) ali skrol i sama fluidnost su lagano na strani petice.

spotlight, app switcher...?

Ali je problem što ja ne mogu da se vadim kad mene dave. [emoji23]

Pre ces da se smoris sa iOS-om nego sto ti smeta par frejmova

Bolje Nexus da probas, nema problem sa frejmovima(mislim na sistem, UI). Postoje samo aplikacije gde scroll zeza, a zavisi koliko su dobro uradjene.

Dobijem notifikaciju software update available. Sav se oduševim, kad mi izbaci Amazon Shopping. Šta kog đavola i dalje guraju ****ni Amazon.

I meni je to jutros stiglo, nisam ocekivao MM vec neki SF fix npr kad ono apdejt za jbni amazon iz what's new :) Glupost, i taj what's new je previse.

Evo i Jozinek se smorio :d

[YOUTUBE]Q26Y8fWarOc[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Pa sta ce na kraju biti za taj update,kad ga ni Z5 nije dobio?Pa onda ide Z3 Plus pa Z3 i Z2 u isto vreme bi trebalo,ali kad? :)

Stagefright je zakrpljen, ako ne bude i verzije 3.0. :D

I dalje ništa od beta programa, prošlo već mesec dana. Samo mail da ću biti obavešten kad krene...

Jedno pitanje, kako se pristupa clipboard-u, ne poslednjoj stavci koja je kopirana nego svim stavkama koje su kopirane u clipboard....

Bolje Nexus da probas, nema problem sa frejmovima(mislim na sistem, UI). Postoje samo aplikacije gde scroll zeza, a zavisi koliko su dobro uradjene.
Koristim Nexus 7 a majka Nexus 4 i lepo to radi ali opet ne kao iP. Razmisljao sam da predjem na 5x ali ima Z2 dosta prednosti. 6P je preskup a i ima Amoled.

Vrh Dno