Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Mit o fluidnosti se nastavlja...

Nemam pojma za te starije iP ali ovi novi dropuju frejmove i levo i desno.

Uostalom ako mislite da bi vam iPhone bolje odgovarao zašto ne probate, nemate šta da izgubite. Ja lično ne bi mogao da se naviknem na iOS, jer bi moje navike morale otprilike 100% da se promene, možda bi uspeo uz JB da sredim kako ja hoću, ali iOS sa JB i bez njega su dva potpuno različita sveta.

Poslednja izmena:
Mit o fluidnosti se nastavlja...
Koji mit? Jesi li koristio iP uopste?
Nemam pojma za te starije iP ali ovi novi dropuju frejmove i levo i desno.

Uostalom ako mislite da bi vam iPhone bolje odgovarao zašto ne probate, nemate šta da izgubite. Ja lično ne bi mogao da se naviknem na iOS, jer bi moje navike morale otprilike 100% da se promene, možda bi uspeo uz JB da sredim kako ja hoću, ali iOS sa JB i bez njega su dva potpuno različita sveta.
Nisam skorije cackao novije ali dok sam koristio 6-icu radila je skroz fluidno.

Ne razumem zasto bi onda posle setice prelazio na 5s? Potpuno mi je nejasno

Zato sto trenutno nemam novca da doplatim za 6 a 5s vec mogu da uzmem.

5s je downgrade sa Z2. Nema proširivanja memorije, tako da sa 16GB možeš da se slikaš.

Sve znam, zato jos uvek nisam prelomio. Ili jednostavno da sacekam MM i onda da odlucim. Taman mozda i uleti neka para sa strane.

Ja cu svakako sacekati mm.
Ako rese ovo sa kesiranjem ostacu jos neko vreme na z2,ako ne rese trazim 6p ili ip6s+,to cu jos da vidim :)

Izgleda da cu tako i ja da odradim. Samo me muka 'vata kad pomislim na brljavljenje ekrana na vrucinama i znojavim rukama.

Ja nisam imao tih problema, doduše ne znoje mi se ruke :)

Meni ekran brljavi samo kada telefon pokisne, posebno na trcanju kad se pomesaju kisa i znojave ruke :) I naravno kada se telefon potopi ekran uopte ne reaguje ali mislim da je tako na 99.9% telefona, na nekima se za fotografisanje pod vodom koriste volume, home, power.. tasteri a ovde klasicno kamera dugme.

Izgleda da cu tako i ja da odradim. Samo me muka 'vata kad pomislim na brljavljenje ekrana na vrucinama i znojavim rukama.

Pa stici ce valjda taj MM pre vrucina majku mu :D

Kako su krenuli daj Boze i do naredne zime da dodje. :D
Tek pre nekoliko dana izvalih da u opcijama kamere ima da se blokira touch dok se slika. Odlicno za slikanje po kisi/snegu.

Evo upravo se pojavila se informacija kad ce MM za Z2! :)

Tek pre nekoliko dana izvalih da u opcijama kamere ima da se blokira touch dok se slika. Odlicno za slikanje po kisi/snegu.

Jeste dobra opcija, posebno sto mozes bez problema da se javis u slucaju poziva, tako je podesen taj mod. Ali po snegu nije veci problem, po jakoj kisi ta opcija je neophodna ali se postavlja pitanje ko jos fotka bilo sta po jakoj kisi osim nas nekoliko ludaka :d

Zasto nece telefon da se puni preko kablica za racunar kad je racunar ugasen? Na S4 telefon se uvek punio i kad je racunar ugasen.

To je do tog kompa ne do z2, ja punim z2 preko neke krsine na poslu od kompa a daje mu jedva 100mah preko usba...

Da li moze neko da mi potvrdi da se zastitnim staklom umanjuje taj bug sa ekranom osetljivim na vlagu i bljavljenje. Pošto opasno me iritira a cekam da mi stigne mocolo staklo i napred i nazad.

Imam neko kaljeno staklo preko displeja od pocetka, voda (najvise kisa) stvara probleme i sa njim ali ovako u normalnoj upotrebi nemam probleme, inace ekran brisem cim se malo ''zamrlja''.

Mozda je najbolje da probas ovaj mod - Change screen sensitivity on Xperia Z2

Koliko vidim neki su lako nasli vrednost za tu osetljivost displeja koja im odgovara pa mozes da probas.

Nemam root. Cekam update pa cu ga rootovati. Imao sam bas nezgodni situacija sa tim bugom.

cekaj, nervira te sto ekran brljavi kad je mokar ali ti ne smeta sto je mokar i brljav od vode? ces o majcu ne resi sve to? ali te zato dropovan frame koji ustvari tripujes da si video tera na drugu platformu?

malo ste brod ludaka da vam ja kazem :D bukvalno dva coveka postuju koristan info ostali sta bi i kako kupili... da je shopping/lifestyle forum razumeo bih

Poslednja izmena:
Koga pitas? Verovatno bataka?

Mene nervira sto je odziv mokrog ekrana pogorsan ali dok trcim ekran mi je 99% vremena ugasen, jedino kad krecem/zavrsavam trening ili ako moram da se javim/odgovorim na poruku e tad bas smara koriscenje pokislog ekrana :) Tada mora da padne brisanje displeja..

bataka, ocigledno, ti si jedan od korisnih :D i normalno da ces obrisati mokar display pre upotrebe... s3 nije imao nikalvih problema sa ekranompa sam ga opet brisao na svakig 2 min kad se oznojim jer je ekran musav, logicno...

Poslednja izmena:
Pa ne mogu da hvalim nesto sto nije za pohvalu. Naravno da treba obrisati prljav ekran ali sta kada su mi malo mokre ili znojave ruke? To je samo problem kod Sonija, ni jedan drugi proizvodjac nema taj problem.
Nije nista katastrofalno, ali meni se ruke cesto znoje i cesce imam problem od vas.
P. S. Ugasih onaj smrdljivi X Reality i danas nije trepnulo osvetljenje ni jednom. Juce mozda jednom. Izgleda da ga je to zezalo.

Poslednja izmena:
again, tripujes, ja sam uzeo ip58 zato sto mi je s3 korodirao na usb i slusalicama od znojenja pa sam posle morqo da vodim racuna, znojim se ko blesav

sto se tice ekrana kad je mokar, da ok, jeste da baguje opasno ali kad dodjes do nivoa vlage da pocne da baguje odavno si presao granicu kad si trebao da obrises ekran jer je sav musav i kao da gledas kroz kaleidoskop: D dakle koji god telefon da imas, kad se toliko oznojis, obrisaces ga, one way or the other, non issue

P. S. Ugasih onaj smrdljivi X Reality i danas nije trepnulo osvetljenje ni jednom. Juce mozda jednom. Izgleda da ga je to zezalo.

E vidis moguce da je to u pitanju, posto ja x-reality palim samo po potrebi tj kad mi dune da gledam malo napucane slike i video, verovatno se zato nije desavao taj bag mada i dalje mislim da je vezan za prelazak na .264 ali Nikola1994 rece da je odavno primetio to.

again, tripujes, ja sam uzeo ip58 zato sto mi je s3 korodirao na usb i slusalicama od znojenja pa sam posle morqo da vodim racuna, znojim se ko blesav

sto se tice ekrana kad je mokar, da ok, jeste da baguje opasno ali kad dodjes do nivoa vlage da pocne da baguje odavno si presao granicu kad si trebao da obrises ekran jer je sav musav i kao da gledas kroz kaleidoskop: D dakle koji god telefon da imas, kad se toliko oznojis, obrisaces ga, one way or the other, non issue
Izgleda da se ne razumemo. Cist ekran, meni znojave ruke. Toliko nekada zabaguje da bih ga razbio (pritiska sam sta hoce). To je iskljucivo na ovom telefonu, ni sa jednim drugim uredjajem nemam taj problem.
E vidis moguce da je to u pitanju, posto ja x-reality palim samo po potrebi tj kad mi dune da gledam malo napucane slike i video, verovatno se zato nije desavao taj bag mada i dalje mislim da je vezan za prelazak na .264 ali Nikola1994 rece da je odavno primetio to.
Izgleda da je to problem. Ali svakako bo trebalo to da rese.

tebin su onda vodene ruke, upao si u 1% eventuality, pazi kad ja nemam problem prosto mi je tesko da poverujem da ga neko ima, basket mi ne daju da igram u dresu :D dotle ide moja perspiracija... anyway ako su ti zaista toliko mokre ruke definitivno promeni telefon ili obrisi ruku umesto telefona :D odradi troubleshoting, point of failiure :D

ima ovaj telefon 101 problem kao i vecina drugih ali ja nisam nasao da je touch jedan od vecih... sem kad nije jaca kisa i razmrljam vodu po celom ekranu sve je cool

Poslednja izmena:
Vrh Dno