Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Bedak sto nismo svi iz BG, da probate Z2 sa ckx9, ne bi verovali koliko sve to dobro zvuci :d Ozbiljan sam, neverovatna kombinacija.

Samo da se docepam onih drugih AT koje su verovatno za 2 klase bolje..

Јесам ли ја добро видео цену на овом линку???

Jesi :D

Al' pazi sta kazu za te AT tj za zvuk : In fact, I'd say that their sound signature is actually closer to higher-end earphones such as the £800 Shure SE846 and £1,000 AKG K3003.

:d

Bedak sto nismo svi iz BG, da probate Z2 sa ckx9, ne bi verovali koliko sve to dobro zvuci :d Ozbiljan sam, neverovatna kombinacija.

Samo da se docepam onih drugih AT koje su verovatno za 2 klase bolje..

Ja sam corav,ne vidim gde pise cena :D

Inace + sto su Audio Tehnica(mozda i najjaci brend za slusalice nekog srednjeg cenovnog ranga)ali same specifikacije govore dosta:eek:dlican frekventni odziv,sound output db,jacina 20 mW-to mora da zvuci dobro jos kad znas da ih AT pravi :)
Ali ladno ih porede sa Shure :)
I kakvo je sad iskustvo tebi @hsv a kako je meni koji imam Sonijev koji je malo jaci od legendarnih Mh750 :( :whip: :d

Kakve bre ''specs''..

Trebao si da kliknes na AT za cenu.. ili bolje nemoj :d

Sto ce CKX9 tice, imaju solidnu osetljivost (104dB/mW) ali sam razmisljao da li ce dovoljno glasno zvucati na Z2 jer je impedansa 32 oma.. dzabe sam se cimao, sve zvuci super i vise nego dovoljno glasno.

Cak i nekako idu uz crni Z2 posto su i same u crno/silver kombinaciji, jedini problem je sto nemam vremena da ih cesto i dugo koristim.

Poslednja izmena:
Evo ako nekome treba prerooted poslednji fw za nase MTS modele :D

D6503_Customized CE5_23.4.A.1.264
https://mega.nz/#!XE5hBLRZ!2SMz_-dfaNBgJUYIPeQQx9W2wLF1IWIKOqhwjcNSdjs

Sadrzi:

SuperSU 2.46 stable
XZdualRecovery 2.8.23
xposed-v78-sdk22-arm framework (pa ko hoce samo neka instalira XposedInstaller.apk)

To je to cist rom nista pipano samo dodato to sa liste.

Poslednja izmena:
@Dejan87dex
Hvala, evo ja skidam rom :) Jel ima noviji kernel od .232?

Nema, tu je samo ispeglan stagefright 2.0, imas bar noviju verziju dual recovery :D

Ja sam na Pure X 11 romu.Izasao pre neki dan. :) Odlican je i smooth kao i uvek,uz razne modove + sto je baterija izgleda perverzija.
Trenutno 1d i 20 h na bateriji+ 2h i 35 min Sot i jos je ostalo 58 % :)
A slusao i Tuenin internet radio 1h ,neverovatno. :)

Sale, ti šta mu radiš, to je nevidjeno :)

El mora drugi kernel za taj purex?

@Nidzo,*** mnogo jaka baaterija,3200 mAh :d
Deki ,ne mora,kernel je stock.:)

Konacan rezultat sa Pure X 11 roma

Prilozi

• Screenshot_2015-12-20-17-05-21.png
    Screenshot_2015-12-20-17-05-21.png
    181.1 KB · Pregleda: 97
  • Screenshot_2015-12-20-17-05-32.png
    Screenshot_2015-12-20-17-05-32.png
    167.8 KB · Pregleda: 97
  • Screenshot_2015-12-20-17-06-21.png
    Screenshot_2015-12-20-17-06-21.png
    113 KB · Pregleda: 102
  • Screenshot_2015-12-20-17-06-12.png
    Screenshot_2015-12-20-17-06-12.png
    91.4 KB · Pregleda: 100
  • Screenshot_2015-12-20-17-06-32.png
    Screenshot_2015-12-20-17-06-32.png
    111 KB · Pregleda: 101
Poslednja izmena:
Da potvrdim da je fon otporan i na c.colu. Dete od 5 godina prosulo, morao sam 10 min da cistim style cover i telefon od tog djubreta, na srecu vise je ulepljen s.cover ali uspeo sam da ocistim

Auto vs manual.. Vidi se razlika, ali opet kad se zumira detalji su na istom nivou, tj da se bolje izrazim i jedna i druga slika ima isto suma. Na manual sam stavio iso na 50 i valjda se zove ekspozicija na -1.

Da potvrdim da je fon otporan i na c.colu. Dete od 5 godina prosulo, morao sam 10 min da cistim style cover i telefon od tog djubreta, na srecu vise je ulepljen s.cover ali uspeo sam da ocistim

Pa onaj lik sa YT Adriansen je potapao Z2,Z3 i sve ostale i Coca Colu,Fantu itd.Gledao sam njegov klip gde je Z3 Plus stavio u posudu sa nekim gaziranim sokom i stavio to u zamarzivac i posle 6 sati izvadio,razbio led ,ocistio telefon i on je posle toga radio sasvim normalno. :)

A kad se pojavila tek Xperia Z gledao sam kako ga ubace u posudu i preliju topljenom vrelom cokoladom i stave u zamarzivac i nakon nekoliko sati izvade,ociste i telefon sljaka bez problemaa.

Gledao sam i ja to sa cokoladom. :D
A ima i onaj klip gde ga ubacuju u lonac sa vrelom vodom. :D

Gadosti :-D ljudi ste roknuli novi Sony home launcher iz M builda?
Dobar je, nemam zamerke iako je to neka beta, sve sljaka lepo.
Mislim da nema potrebe menjati launcher, ovaj ce imati sve pptrebno za ptosecnog korisnika. :-D

Poslednja izmena:
Gadosti :-D ljudi ste roknuli novi Sony home launcher iz M builda?
Dobar je, nemam zamerke iako je to neka beta, sve sljaka lepo.
Mislim da nema potrebe menjati launcher, ovaj ce imati sve pptrebno za ptosecnog korisnika. :-D
Ma kakvi, pored Nova launchera ni ne pomisljam na nesto drugo. :)

+1
Nova launcher je zakon.

Onaj fabricki sam koristio cela 2 minuta, dok nisam skinuo Novu. :D

Ja sam menjao svašta na predhodnom telefonu, ovde sam stalno stock.

Takodje non stop stock.. Samo mijenjam teme, trenutno sam na neku Theme 6.0 M stock.

Dobar je ovaj novi launcher Sony,inace i ja volim Sony Stock,mada je dobra Nova,nema sta,ubedljivo najbolji launcher.

Vrh Dno