Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Sve je to fino ali Style cover mi je ubedljivo najlepsi i najelegantniji. :)

Da,i meni se style cover sviđa ali nije za mene ta futrola na preklapanje, hiljadu puta na dan otključavam telefon :)

I ja isto, ali volim ove na preklop. A i samo ga preklopis pozadi kada ga koristis i milina. :)

Ja mislim da original slim armor ne postoji za Z2, verovatno su to kopije a njihov kvalitet je upitan.Meni treba uskoro da stigne cruzerlite bugdroid, uzeo sam i 64gb karticu i sad sam miran :)
45cdff00c38df225780ce3023768ba6c.jpg

Lepo izgleda telefon u toj futroli.Nema ih kod nas za Z2 definitivno.

@Hsv jel ti imas original Style Cover Stand za Z2?Mnogo gotivna stvar,ja imam neki Vogue Cover,isto je na preklapanje,crna futrola.

Verovatno je original ali nisam 100% siguran, deluje lepo i kvalitetno taj cover.

U bokte ovo izgleda kao transformers :) Mislim da će ti biti teško za baratanje telefonom.

Sreca pa imam 2 metra i saku kao lopatu :D Nego,jel stavljao neko tempered glass pozadi?Jel' zeza to blic?

Ja imam pozadi onaj mocolo i nemam problema sa blicem, ne znam kako je sa nekim drugim staklima.

Probao sam to već, radi dobro, diže se pritisak kada pritisnem ekran.

Za koliko mbara?Sad kad sam malo procistio zatvarace,ide od 1011 do 1015 pa pada na 1009 i tako u krug.

Od 1013-1020 pa onda malo podne.Valjda je to ok.

Uzeo sam i ja Style Cover sa Alija skoro i stvarno je odlican. Za 9$ bruka. :)

Odlicna stvar,naravno ako je original,jer valjda original ima senzore koji reaguju pa valjda otkljucavaju ekran kad se otvori poklopac.Valjda je oznaka tog covera nesto SCH28 tako nesto...

Ne radi to tako na soniju ako se ne varam,mislim da sam na xda procitao.
Moras sam i otkljucati i zakljucati.

SCR10 je oznaka i ne pali se sam displej. Ne znam je li original ali je odlicno uradjeno. :)

Gde bih mogao da nadjem originalnu bateriju za nas telefon?Na Aliju?

Ima na ebayu, mada sam video i kod nas na kp original, možda ima još uvek.

Nesto sumnjam da ovi kod nas imaju originale,gde si video,imas li link mozda? :)

Inace izao je update za EXistenZ 6 v je 6.3.0 i ono sto je najveca novina i sto mi se najvise svidja sto launcher dolazi sa 6 paketa razlicitih icon packova,svi lepo izgledaju.Preporucujem update.

Nemam link, to sam tražio pre par meseci pa sam naleteo.Treba se raspitati u ovlašćenom servisu koja je cena zamene, možda nije skupa.

Danas dobio update, odradio ga za 10ak min. Ne vidim nikakvu promjenu. Evo Screenshoot pa mozda neko od vas zna za sto je bio

Stagefright 2.0 zakrpa.

Hvala...kako doslo zimsko vrijeme, poceh da nosim rukavice, i konacno vise ne moram da ih skidam i da se smrzavam da bih odgovorio na poruku ili javio se na poziv. Jedina mana nece da mi otkljuca tel duplim dodirom na ekranu, ali nista strasno.

Evo kako izgledaju neki od icon packova na Existenz romu 6.3.0

uploadfromtaptalk1450134327460.pnguploadfromtaptalk1450134344912.pnguploadfromtaptalk1450134362154.pnguploadfromtaptalk1450134375566.png

^ To su izgleda preuzeli iz onog 6.0 koncepta za Z3/c.
Sve sto je iOS-oliko i glossy dalje od mene :) Ali dobro, valjda moraju svima da ispune zelje, bitno je da moze da se menja.

Sony extends Marshmallow Concept trial into New Year

Ovo moze da znaci da ce odloziti malo zvanicno 6.x apdejtovanje :)

Vidim ovi koji testiraju sve to sa Z3 kazu da je UI veoma smooth, sve je brzo i navodno bez laga. Samo da zvanicni Z softveri budu takvi uz zadrzavanje odlicnih autonomija na svim telefonima i to je to.

Poslednja izmena:
ac40be6947ffaaa6c18a02c3866a1a54.jpg

Stigle :-D iako sam ih uzeo zbog TS i generalno koriscenja na kompu, na z2 uz clear audio razvaljuju odusevljen sam, tako da ce se nosati i po kuci :p

Dobar je clear audio+ ali ne za sve zanrove, meni uglavnom stoji sve flat jer koristim ckx9 koje imaju izrazen bass mada nekada pojacam za +2dB :)

Meni uz HD 202 clear audio dodje idealna kombinacija,jer one imaju bass izrazen takodje :)

Vrh Dno