Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Gde da nadjem 23.4.A.1.232 pre-rooted sa stock kernelom, jedini koji sam nasao na xda nema kernel, odnosno, posle instalacije ostao je stari od 23.4.A.1.200?

Gde da nadjem 23.4.A.1.232 pre-rooted sa stock kernelom, jedini koji sam nasao na xda nema kernel, odnosno, posle instalacije ostao je stari od 23.4.A.1.200?
Lol ja imam za nas region preeroted ako hoces uploadovacu na megu.
Znaci sve stock, root i dual recovery i naravno stock kernel poslednji.

Poslednja izmena:
Narode, koristite li magnetic kablove za punjenje?
Uzeo bih jedan od onih sa led om koji obaveštava kada je baterija napunjena, samo me interesuje da li je i ovde u pitanju jak magnet, kao kod neoriginalnih dokova, da ne zeznem pinove?

Lol ja imam za nas region preeroted ako hoces uploadovacu na megu.
Znaci sve stock, root i dual recovery i naravno stock kernel poslednji.

Strava! Bio bih veoma zahvalan! Ja sam flesovao 232, ali je ostao kernel od 200, ovaj sa xda nije lepo napravio to :)

Narode, koristite li magnetic kablove za punjenje?
Uzeo bih jedan od onih sa led om koji obaveštava kada je baterija napunjena, samo me interesuje da li je i ovde u pitanju jak magnet, kao kod neoriginalnih dokova, da ne zeznem pinove?

Zašto bi uzeo sa LED-om. Kad telefon sam ima LED koji svetli kad je pun, kad je prazan?
Uzmi originalni kabl ako možeš.

Ne postoji originalni kabl,hiljadu puta je napisano.
Ima samo original dock,kablovi su svi kineski,neki bolji,neki losiji.

Onda mu preporuči koji su bolji ako se to zna.
Sad sam se setio da je bilo da nema original magnetnih.

Nemam pojma, ja koristim kineski dock od 4$ i radi radnju već mesec dana :)
Verovatno će i svaki kabl raditi isto, nema tu neke nauke.

Tacno, nema original kabla, ja sam uzeo samo magnetic adapter koji nakacim na originalni kabl i punim tako, mnogo je manja sansa da ce da crkne nego njihov kineski kabl :)
Nesto ovako:
http://www.xperiablog.net/2014/07/03/we-want-this-deff-micro-usb-magnet-adapter-so-bad/
Trenutno se dvoumim izmedju ova dva:

adapter

led kabl

Znam da nema originala, samo me interesuje na šta treba da obratim pažnju, na jak magnet?
I, naravno, ako neko ima neki od navedenih proizvoda, da podeli svoja iskustva...

Poslednja izmena:
^^
Ja imam ovaj prvi adapter, nije prejak magnet, sljaka sve ok. I drugar i ja smo uzeli po jedan adapter, zadovoljni smo.
Odlucio sam se za adapter, a ne kabl jer ne verujem njihovim kablovima koji bi posle nekog vremena sigurno poceli da prekidaju, ovako je samo adapter na kome nema sta tako lako da crkne i sluzi svrsi :)
Moj predlog je adapter (iako led kabl lepse izgleda) :)

^^
Ja imam ovaj prvi adapter, nije prejak magnet, sljaka sve ok. I drugar i ja smo uzeli po jedan adapter, zadovoljni smo.
Odlucio sam se za adapter, a ne kabl jer ne verujem njihovim kablovima koji bi posle nekog vremena sigurno poceli da prekidaju, ovako je samo adapter na kome nema sta tako lako da crkne i sluzi svrsi :)
Moj predlog je adapter (iako led kabl lepse izgleda) :)
Hvala na sugestiji...
A, da ja uzmem ipak kabl, da ne bi nagađali, i zaista se na mom primeru uverimo u dugotrajnost istog...toliko se mogu žrtvovati za zajednicu :D

To je zato sto ti se vise svidja led? :p
Salim se, uzimaj, ista je funkcija, samo dugotrajnost je u pitanju, za koju mozda i nismo u pravu kada je kabl u pitanju :)

Skidam! :D
Hvala dex!
Javljam sta sam uradio :)
EDIT:
download speed 9.1mb/s, skinuo za 3min :D

Poslednja izmena:
Ja stvarno ne znam zasto bi mi IKO obrisao jbni post o notifikaciji za system update ... ? ladno nema posta, ne kapiram, wtf moderatori .. ?

dakle imam notifikaciju za system update koja nece da se skloni.

Imam pre-rooted stock 23.4.A.0.546 i nesto nemam ovih dana vremena da cackam (kapiram da je izasao najnoviji stock pre-rooted) i ne bih da potrosim vreme na to pa ako moze pomoc kako da sklonim notifikaciju jer je permanent.

Pola sata posla max ti je da flashujes novi pre rooted koji sam postavio za z2 / u mts-u kupljeni / taj region. Mnogo ti je lakse nego da trazis taj post.

Poslednja izmena:
@Dex
Sljaka zip fantasticno! Novi kernel je tu, flesovao sam xposed, da obrisem neke aplikacije koje mi ne trebaju i to je to :)
Hvala puno, spasio si me trazenja najboljeg na xda! :D

Pola sata posla max ti je da flashujes novi pre rooted koji sam postavio za z2 / u mts-u kupljeni / taj region. Mnogo ti je lakse nego da trazis taj post.

Aj videcu. Imam 2 OBB igre koje nemaju klasican save vec moraju da se ponovo instaliraju ako oces save sto me opasno pegla, jer ne mogu da predjem toliko ponovo, ionako ih igram pred spavanje, a backup te dve igre iako je moguc, jos je vece cimanje od flashinga novog rom-a.

Usklicnik na wifi ikonici (part 2)
Xperia Z2 D6502
FW 23.4.A.1.232

Logicno je da wifi nema neta.
Na snimku nije tako.

Upao mi Z2 danas u reku, u plicak :) I ja onako refleksno, munjevito brzo izvadim fon, zaboravio sam u trenutku sta imam :D Naravno sve radi osim sto sam morao da ocistim od blago zaprljane vode.. da ne ostaju tragovi po displeju. I sad je opet kao nov :)

Definitivno mi Album app posle apdejta iz play store-a radi malo sporije nego pre (mislim na prvo ucitavanje, sve ostalo je ok), verovatno moram da apdejtujem sw na ovu poslednju verziju sw a nikako da se nakanim.

Poslednja izmena:
obrati paznju na jednu stvar koja skuplja i stroku i prasinu a i vodu - gornji zvucnik. Ja ga jednom nedeljno sa iglom brisem, to jes vadim djubre odatle. Mikro djubre al meni kopa oci.

Znam, prosli put kada sam namerno snimao pod vodom gornji zvucnik se vise utisao od donjeg ali se brzo osusio i proradio normalno, ovo danas je bilo slucajno upadanje u vodu i na brzinu pa nije krcao uopste :) Alergican sam kada vidim strokav i prljav fon pa sam sve lepo ocistio, sada je kao nov bukvalno.

Ali dobro, zbog ovoga sam dobrim delom i kupio Z2 :)

Samo ima jedna stvar - kada flapovi popuste posle x meseci takav pad (tj udarac o povrsinu vode) verovatno moze da dovede do otvaranja istog a onda ko zna sta moze da se desi ako potone sa otvorenim cepom..

Poslednja izmena:
meni nema ni najave toga a cujem da svi pricaju o popustanju. Ja jos nisam napravio dock iako sam kupio magnetni punjac, i svaki dan punim preko USB i evo koliko vec 2 meseca + mesec dana prethodnog vlasnika, flopovi se i dalje zatvaraju i to jako moras da pritisnes da udje. nema popustanja ni u najavi

I ja punim fon tako ali je star tek.. 2 meseca i za sada je sve ok sto ne znaci da se taj silikon nece osusiti, zaprljati.. cinjenica je da kad-tad pocnu da smaraju flapovi. Ali to se lako resi, ili se kupe novi sa ali-a za par dolara ili se namaze silikonska mast..

Sta mislite vredi li se uzimati ovaj box 1 paket, hoce ujak isto da uzme z2 ali da kombinuje sa fixnim, a ja sam uzimao preko mts z2, ali ne kroz box, tako da ako neko moze da mi objasni to, Hvala.

Isto koštaju telefoni uz svaki box. Cene su otprilike kao uz mixnet s. Kod boxa nema opcije za 50% popusta pa onda nema ni one analize da li se više isplati telefon uz paket ili paket sa popustom a telefon iz oglasa. Ako ti odgovara cena to je to. Dodaje se 3g pretplata jedino, 120 din mesečno. Može da se plati telefon na 24 rate.

Ja isto uzeo preko box paketa. Uzmes mob na 24 meseci tacnije 24x1775 bez tarife + ona glupa 3G preplata nizasta.

Nazad
Vrh Dno