Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Evo zasto ponekad treba koristiti ove predefinisane modove :)

fireworks, navodno iz ruke uz dig. foto stabilizaciju, cisti exifi.. ss do 0.8s.

DSC_0185.jpg

DSC_0191.jpg

DSC_0185.jpg

DSC_0184.jpg

DSC_0186.jpg

DSC_0188.jpg

DSC_0190.jpg

DSC_0191.jpg

Sve je to lepo ali ko je navikao na ss na 4s sa lumie ovo mu dodje smesno, na koliko su xperie x limitirane? Na 1s?
Ljudi kako da iskljucim da mi ne ubacuje nase reci sa š č đ itd?? Me noob :)

Poslednja izmena:
Udjes u jezik pa xperia tastatura i za default tastaturu izaberes English US ili UK.

Sve je to lepo ali ko je navikao na ss na 4s sa lumie ovo mu dodje smesno, na koliko su xperie x limitirane? Na 1s?
Ljudi kako da iskljucim da mi ne ubacuje nase reci sa š č đ itd?? Me noob :)

Pa da, 1.1s i to kako automatika odluci, smesno posle Nokie ali Note 4 npr ima limit 1/8s SS pa ti vidi :) Mada ce izgleda od ove jeseni svi imaju kompletniji manual mod, evo Note 5 i S6E+ vec imaju takva podesavanja + dobar OIS..

b4aeb24a95bdac439709e8b2370a31c7.jpg

Stigao dokic :-D

fa393c2524575e1daf1431c0cda14d8e.jpg

Slabo nesto ovo puni, preko docka, el ima neka elektronika u njemu neki power regulator, pa mu ga daje ovako slabo :p

Kolko je bolja kamera na Sony xperia z2 u odnosu na xperia z1 ?

da li posle odredjenog vremena korištenja,popuštaju (otvaraju se sami) poklopci konektora ?!??!

Meni posle mesec nisu popustili, ali sam uzeo dock pa ih neću više ni otvarati.

glupo pitanje, to jes 2 komada -

zasto je dock connector jedini otvoren i kako on ne spada pod water resistant .. ? kako su napravili da struja ide one-way ?

postoji li konverter sa micro USB-a na dock connector, odnosno moze li da se kupi samo mali dock connector pa da sam sebi pravim dock ?

Odlično šljaka 5.1.1 na z2, stvarno sam prijatno iznenađen.
uploadfromtaptalk1440271789910.png

Jel vi ljudi stavljate pre-rooted ili oficijelni ?

Ja furam purex i zadovoljan sam, nikad ispod 7h sot, memorija sređena, nikad nijedan problem.Probaj, nećeš se pokajati.

Dex,nema regulator u docku,on je samo provodnik,adapter puni.
@havla kamera je slicna kod oba modela osim sto Z2 ima nesto cistije slike u full rezoluciji i hladniji w.balance od Z1 koji ima topliji.
@komsa meni je oslabio kao sa svima flap ali samo se trudis da punis preko magneta,sta ces,resenje je takvo...
@Dzekson,to da pravis je dzabe,puni ga preko docka.Meni se jednom iscupao flap,oladio se bio,ali mi je bio u torbici pa sam ga zakacio, :) ali preporuka za sve da koriste usb samo za sihnronizaciju i flesovanje preko ftoola.
Chobby meni je radio lepo 5.1.1 nego nemam mira stalno bi da nesto cackam pa sam ga vratio na Existenz 2.6 5.0.2 :)

Na v3.

Ja sam još na dvojci,fino radi,mada imam par bt wl, večeras ću da flesnem v3... Može dirty flash( cashe, dalvik)?

V3 je ista ko i v2 nisam primetio neka poboljsanja osim ako su neke aplikacije sad full black.
Dobat je Dolby na tom romu,zvuk je preglasan tako da komotno moze da se slusa na 40 %.

Možeš dirty slobodno.Ja imam onaj wlan rx wakelock ali ne utiče nešto na bateriju.

@Dzekson,to da pravis je dzabe,puni ga preko docka.Meni se jednom iscupao flap,oladio se bio,ali mi je bio u torbici pa sam ga zakacio, :) ali preporuka za sve da koriste usb samo za sihnronizaciju i flesovanje preko ftoola.

Nemam Dock, hteo bih da ga napravim onako kako meni odgovara :) mislio sam konkretno na ovo:

Black-Micro-USB-to-Magnetic-Charger-Dock-Adapter-for-Sony-Xperia-Z1-L39h-Z-Ultra-Z2.jpg

sa ovim bih mogao i da napravim dock koji bi sluzio da se metne telefon, a po potrebi da ga ukljucim na kabl bez da skidam hinge, odnosno vratanca

Pa ako si vican tome nije losa ideja ipak :)

Taj adapter sam i ja hteo da kupim pa da koristim svoj kabel.

Nije gotovo nikakva razlika, ima dark ui,i par sitnih podešavanja, više kozmetičkih.
Meni je fast dormancy ubijao bateriju, možda je i kod tebe to problem, ali bez ruta nema rešenja.

A npr Sony pusti fw patch el ti mozes isti normalno da instaliras preko ota? Deluje taj purex kao dobra stvar :)

Ne mogu, ota ne prolazi na custom recovery, ali uvek možeš flešovati ftf kada izađe noviji.

Vrh Dno