Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Ja sam jos na 5.0.2.
Juce napunio telefon na 99%, koristio dosta Tapatalk, surf, viber i skoro dva sata telefoniranja.
Malopre ga stavih na punjac kad je bio na 1%... Izdrzao oko 6:45h SOTa. Da sam napunio skroz na 100% mozda bi dogurao i do 7h.
Ja sam prezadovoljan. Ne znam dal moze bolje. :)

Poslednja izmena:
Danas sam dobio 5.1.1, pokusavam da shvatim šta je promenjeno xD
Sat sa debelim minutima možeš da promeniš,zadrzis prst na njemu,ja koristim taj horizontalan.
Nisam primetio za sad da se greje više.

Znam da mogu da promenim ali nie poenta u tome..aj nema veze, sta koj moj i pisem ovde svi pucaju od zadovoljstva..

U čemu je poenta, ako je izmenjiv isto kao i na 5.0.2?

Jeste na homescreen-u ali ne i na lockscreen-u.

A gde ti je ovaj sa tankom linijom na minutima?
uploadfromtaptalk1439985369007.png

Nisam razumeo u cemu je bio problem uopste.. Mislio da se misli na to da ne moze da se promeni lockscreen widget...
Da su boldovali minute, to jesu, sto ne znam, iovako ne koristim sony clock

Gde je nfc ikonica u status baru kada se ukljuci?.... I to su sitnice koje nerviraju..
Kapiram da se to desi na wp, ali ovi..
Sad ce neko po defaultu: a ko jos koristi nfc? -_-

Poslednja izmena:
A Sony ne sme da tweakuje system ui i tu ikonicu da omoguci za nfc on?
Nisam siguran do koje mere Sony moze da pravi izmene a koliko sam video radi bukvalno minimalne u odnosu na ostale... Samo eto ima par stvari koje "slucajno" zaborave... pa tako dodje do updatea koji donosi i lose stvari pored nekih dobrih.

Poslednja izmena:
A Sony ne sme da tweakuje system ui i tu ikonicu da omoguci za nfc on?
Nisam siguran do koje mere Sony moze da pravi izmene a koliko sam video radi bukvalno minimalne u odnosu na ostale... Samo eto ima par stvari koje "slucajno" zaborave... pa tako dodje do updatea koji donosi i lose stvari pored nekih dobrih.
Bolje da sony puno ne čačka. Ako ti se ne sviđa, uzmeš sams pa ćeš videti kako je kad neko mnogo čačka i izmišlja toplu vodu..

A da pogodim furas neki rom sa xda....
Ne.
4ba4eae5b43ac8c1428875ed3bbf40cb.jpg

4941c675523db06f02d746f7bef4fe4d.jpg

Onda je sam update sklepao neki kinez.

I kod mene ima nfc ikonice. Stavi taj nemački firmware i miran si. Bloata skoro da nema

Jasno, kazu na xda da neke verzije fw ne pokazuju nfc u statusu, eto sada mi je jasno. Ovi sa mts su izgleda bez nfc ikonice :p mada na 5.0.2 je bila prisutna. Opet Sony je zaebo.

Looool a ja imao na 5.0.2 a sada nemam, odradi update imas preko kabla, a mozda i ota.

Dejane i ja sam Mts i nemam ikonu kada je upaljen.
Pod kojem uslovima ste ih uzeli u Mts?

Ta misterija je resena :p ostalo je da se vidi sta je sa debelim minutima.

Jel probao neko google kameru na Z2? I zasto ta app u marketu ima onoliko keceva sunce ti? :)

Koliko vidim postoji mogucnost da ta app. snima bolje panorame od stock sony kamere, rezolucija je visa (20MP) a deluje da ih uopste bolje ''spaja'' - https://www.flickr.com/photos/67801427@N05/14608306891/

Poslednja izmena:
Da da dobra je za panorame i one sphere kako vec :-D ui je blago retardiran ko stvoren za nexuse, mada i ova Sony camera nije nesto bolja.

Vrh Dno