Ne moze softver da misli, imas na ploci i komponentama ( cpu) senzore toplote pa u skladu sa time sistem u slucaju pregrevanja gasi app koja greje procesor, tj tera ga na intezivne operacije. Soc je jak zaista ali problem je hladjenje. Ovaj soc moze da gura opusteno neku office masinu ko od sale.
Moze,samo prebacis zip firmver na sd ili internu,udjes u recovery i mozes odmah da ides na flash tog Pure X.Samo ako hoces da imas 2.1 verziju onda moras nakon flesa verzije 1 da uradis reboot da digne sistem pa tek onda ponovo u recovery i install 2.1 koji ide preko Arome.Aj sad da ne kopam 40 tema na XDA, jel se gubi root update-om ?
edit: blue moon, nesto cackam sad pa me zanima jel moguce instalirati na Xperie, romove na telefon koji je komplet stock ? primera radi, imam stock telefon (fabricki recovery, nema root), ocu da stavim pure X, daj mi brzi info o proceduri
Postoji već tema za gplayNa suncu nema sanse zato se ja cudim napolje u hladu sam testirao na 3min bez upozorenja ;-)
Aj da ne otvaram temu novu, jel Google vraca 1 dolar kada vezete karticu za Google play? I zasto wallet ne radi kod nas? Zar je moguce da WP ima bolju podrsku po tom putanju od droida -_-
Jel on ima isti SoC kao OPO? Sad sam probao 4K UHD da snimim, na 7:05 sam odustao jer nikakvo upozorenje nije izbacio. Vruć jeste ali snima. Doduše, unutra sam u klimatizovanom, ne znam kako bi bilo da sam napolju na suncu...
što đubre fv5?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari