Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Do kraja meseca je Sony rekao da će biti pušten.
To da pa vidi i sam Sony Xperia Z i dalje dobija update-e a kada je izasao?! Krajem 2012god :-DSad još moramo da čekamo Stagefright security fix do kraja meseca.
Android je stvarno đubre što se tiče zakrpa i update-a...
Mada je Sony respektabilan što se toga tiče za Z seriju.
Ima toga svugde samo se o tome cuti http://www.nbcnews.com/tech/gadgets/hackers-stealing-data-ios-major-security-flaw-n405061To da pa vidi i sam Sony Xperia Z i dalje dobija update-e a kada je izasao?! Krajem 2012god :-D
A sto se tice rupa u sistemu, to je vec duga i tuzna strana Droida... -_-
Žile,znaš nešto više?
Sale svaka čast al ja koliko god ga stedeo nema šanse dva dana da izdrži... Jedan ipo uvrh glave, već oko 13, 14h mora na punjač
Ja ni ne koristim mms tako dahvala dark
O njima tek ne treba trositi reci, em sakat sistem em malo pa malo neka viruscina trese bezbednost sistema.Ima toga svugde samo se o tome cuti http://www.nbcnews.com/tech/gadgets/hackers-stealing-data-ios-major-security-flaw-n405061
Zato državnici koriste Blackberry, i zabranjen im je iOS/Android.Ima toga svugde samo se o tome cuti http://www.nbcnews.com/tech/gadgets/hackers-stealing-data-ios-major-security-flaw-n405061
Merkelova koristi bb pa je prisluškivali. Obama koristi iphone, vučić samsung. A Putin ne koristi mobilni.Zato državnici koriste Blackberry, i zabranjen im je iOS/Android.
I Šmit ne koristi Android, nego Blackberry. Toliko imaju poverenja u sopstveni proizvod.
Sta pricas bre, jesi li lud?Nema viseVise pomaze Governor/scheduler kombinacija i Linaro/UBER optimizacije. Sa undervoltom ces imati sitna poboljsanja(mozda se manje greje, ali za bateriju je tesko)
Naravno da je tacno, ne vidim prednost undervolt-a, nece drasticno poboljsati bateriju(mucenje cpu-a). Vidi detaljnije na xdaSta pricas bre, jesi li lud?Pa da l' je ovo tacno forumasi?
Instaliraj ampere i vidi koliko mA daje kad puni.Aukey punjač stigao. Za sat vremena 44 % napunio uz konstantno korišćenje telefona... Fb chat i whatsapp. Ne greje se nista spektakularno ali da puni brzo... Puni
Prisluškivali su joj pozive, što nema nikakve veze sa samim BB. A BB firma SecureSmart je onda obezbedila sa enkripcijom poziva i svega ostalog. Što je neverovatno da nije bilo od početka.Merkelova koristi bb pa je prisluškivali. Obama koristi iphone, vučić samsung. A Putin ne koristi mobilni.![]()
Imaš slike po netu, on i cela porodica koriste iphone.Prisluškivali su joj pozive, što nema nikakve veze sa samim BB. A BB firma SecureSmart je onda obezbedila sa enkripcijom poziva i svega ostalog. Što je neverovatno da nije bilo od početka.
A za Obamu sam ja samo čuo da se žali što mora da koristi BB...
Ne trebaJel za PureX 5.1.1 ne treba otkljucavanje BL?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari