Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Do kraja meseca je Sony rekao da će biti pušten.

Sad još moramo da čekamo Stagefright security fix do kraja meseca.
Android je stvarno đubre što se tiče zakrpa i update-a...
Mada je Sony respektabilan što se toga tiče za Z seriju.
To da pa vidi i sam Sony Xperia Z i dalje dobija update-e a kada je izasao?! Krajem 2012god :-D

A sto se tice rupa u sistemu, to je vec duga i tuzna strana Droida... -_-

uploadfromtaptalk1439208850354.png nisam nesto čitao o tom bugu,je l to zahvata stock sms app, pošto vidim da se textra obezbedila? Žile,znaš nešto više?
Sale svaka čast al ja koliko god ga stedeo nema šanse dva dana da izdrži... Jedan ipo uvrh glave, već oko 13, 14h mora na punjač :)
Ja ni ne koristim mms tako da :) hvala dark

Poslednja izmena:
MMS eksploatacija na 95% Android uređaja po proceni.
Mislim da se rešava i onemogućavanjem MMS, koji ionako niko ne koristi.

Žile,znaš nešto više?
Sale svaka čast al ja koliko god ga stedeo nema šanse dva dana da izdrži... Jedan ipo uvrh glave, već oko 13, 14h mora na punjač :)
Ja ni ne koristim mms tako da :) hvala dark

Nema vise :) Vise pomaze Governor/scheduler kombinacija i Linaro/UBER optimizacije. Sa undervoltom ces imati sitna poboljsanja(mozda se manje greje, ali za bateriju je tesko)

O njima tek ne treba trositi reci, em sakat sistem em malo pa malo neka viruscina trese bezbednost sistema.
Nego jel koristite ovu protekciju, to je valjda featureviz Lizalice??

3d3ce1455a8b3c35eae7ca91adb8f4b3.jpg

Poslednja izmena:
android device manager, ima ga i pre lizalice.

Svi su jednako šuplji.

Aukey punjač stigao. Za sat vremena 44 % napunio uz konstantno korišćenje telefona... Fb chat i whatsapp. Ne greje se nista spektakularno ali da puni brzo... Puni

Nema screenshot-a... Napunio pa opada vrednost [emoji1]

Poslednja izmena:
Koja je ovo brzina?
d2b251fd00376d98a01b8cfc1c48e3e6.jpg

Nijedna.
Moraš malo sačekati da počne da računa.

a i pri kraju uspori punjenje. bolje da se meri na oko 30% baterije

Dajte ljudi na kraju da neko kaze,pisali smo o tome,ali nista nije zakljuceno,dakle ja punim Z2 sa Samsungovim punjacem od S5 koji je od 2A i realitivno brzo se napuni telefon(oko 2h i 10ak min)Pitanje je da li to steti bateriji,jer su Sonijevi punjaci daleko slabiji tj sporije pune telefon?
Punim vec preko mesec dana sa tim punjacem,ali ne bih da zeznem bateriju,jer nameravam jos da koristim Z2.

Nema sta da zeznes ako je 5v / 2A output, i nije to nista preterano jace od Sony punjaca kako mislis. Regulator napona u z2 je sposoban i za 9v / 2A u okviru QC2 ali Sony je namerno to disableovo na 6503 i ostalim modelima sem japanske docomo verzije z2... Zasto e to je pitanje :p da se uzme verovatno z3..

Pa to je skoro isto kao s fabričkim, mala je razlika.

Merkelova koristi bb pa je prisluškivali. Obama koristi iphone, vučić samsung. A Putin ne koristi mobilni. :)
Prisluškivali su joj pozive, što nema nikakve veze sa samim BB. A BB firma SecureSmart je onda obezbedila sa enkripcijom poziva i svega ostalog. Što je neverovatno da nije bilo od početka.
A za Obamu sam ja samo čuo da se žali što mora da koristi BB...

Prisluškivali su joj pozive, što nema nikakve veze sa samim BB. A BB firma SecureSmart je onda obezbedila sa enkripcijom poziva i svega ostalog. Što je neverovatno da nije bilo od početka.
A za Obamu sam ja samo čuo da se žali što mora da koristi BB...
Imaš slike po netu, on i cela porodica koriste iphone.

Jel za PureX 5.1.1 ne treba otkljucavanje BL?

Ok, ne moze trenutno da se skine 2.1 verzija, rece lik da sacekamo v3.
Jel bolja baterija nego na stock 5.1.1?

Vrh Dno