Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Do kraja meseca je Sony rekao da će biti pušten.
To da pa vidi i sam Sony Xperia Z i dalje dobija update-e a kada je izasao?! Krajem 2012god :-DSad još moramo da čekamo Stagefright security fix do kraja meseca.
Android je stvarno đubre što se tiče zakrpa i update-a...
Mada je Sony respektabilan što se toga tiče za Z seriju.
Ima toga svugde samo se o tome cuti http://www.nbcnews.com/tech/gadgets/hackers-stealing-data-ios-major-security-flaw-n405061To da pa vidi i sam Sony Xperia Z i dalje dobija update-e a kada je izasao?! Krajem 2012god :-D
A sto se tice rupa u sistemu, to je vec duga i tuzna strana Droida... -_-
Žile,znaš nešto više?
Sale svaka čast al ja koliko god ga stedeo nema šanse dva dana da izdrži... Jedan ipo uvrh glave, već oko 13, 14h mora na punjač 🙂
Ja ni ne koristim mms tako da 🙂 hvala dark
O njima tek ne treba trositi reci, em sakat sistem em malo pa malo neka viruscina trese bezbednost sistema.Ima toga svugde samo se o tome cuti http://www.nbcnews.com/tech/gadgets/hackers-stealing-data-ios-major-security-flaw-n405061
Zato državnici koriste Blackberry, i zabranjen im je iOS/Android.Ima toga svugde samo se o tome cuti http://www.nbcnews.com/tech/gadgets/hackers-stealing-data-ios-major-security-flaw-n405061
Merkelova koristi bb pa je prisluškivali. Obama koristi iphone, vučić samsung. A Putin ne koristi mobilni. 🙂Zato državnici koriste Blackberry, i zabranjen im je iOS/Android.
I Šmit ne koristi Android, nego Blackberry. Toliko imaju poverenja u sopstveni proizvod.
Sta pricas bre, jesi li lud? 😀 Pa da l' je ovo tacno forumasi?Nema vise 🙂 Vise pomaze Governor/scheduler kombinacija i Linaro/UBER optimizacije. Sa undervoltom ces imati sitna poboljsanja(mozda se manje greje, ali za bateriju je tesko)
Naravno da je tacno, ne vidim prednost undervolt-a, nece drasticno poboljsati bateriju(mucenje cpu-a). Vidi detaljnije na xda 😉Sta pricas bre, jesi li lud? 😀 Pa da l' je ovo tacno forumasi?
Instaliraj ampere i vidi koliko mA daje kad puni.Aukey punjač stigao. Za sat vremena 44 % napunio uz konstantno korišćenje telefona... Fb chat i whatsapp. Ne greje se nista spektakularno ali da puni brzo... Puni
Prisluškivali su joj pozive, što nema nikakve veze sa samim BB. A BB firma SecureSmart je onda obezbedila sa enkripcijom poziva i svega ostalog. Što je neverovatno da nije bilo od početka.Merkelova koristi bb pa je prisluškivali. Obama koristi iphone, vučić samsung. A Putin ne koristi mobilni. 🙂
Imaš slike po netu, on i cela porodica koriste iphone.Prisluškivali su joj pozive, što nema nikakve veze sa samim BB. A BB firma SecureSmart je onda obezbedila sa enkripcijom poziva i svega ostalog. Što je neverovatno da nije bilo od početka.
A za Obamu sam ja samo čuo da se žali što mora da koristi BB...
Ne treba 🙂Jel za PureX 5.1.1 ne treba otkljucavanje BL?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari