- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
WTF
El bi mogao nekibredizajn funkcija i ui kamere da padne sa Androud M-om? ili je ovo zavrsena prica tako ostaje do kraja?
Ko kontrolise ovaj update 5.1.1 jel mts npr mora da odobri pustanje istog ili to Sony direktno gura preko ota?
Za ekran je svima različito. Nisu isti ekrani, i svako ima različit ukus. Nema "najboljeg" podešavanjaInace zaboravih par mojih utisaka nakon par dana 5.1.1.
Prvo sto mi se svidelo je opcija launchera je MALE ikonice napokoni mogucnost okretanja na landscape.
Sledece, promenjen je izgleda diler-a drugaciji su brojevi (manji su) .
I dalje je bag da su npr. imena koja pocinju na slovo (LJ) poslednja u nizu kontakata kao na svim LP ROM-ovima do sad. Za raliku od KK.
Tastatura je sredjena pa napokon radi normalan QUWERTY umesto QUWERTZ kome je to bitno.
Imam osecaj da su zvucnici malo glasniji.
Kamera malo bolja u auto modu (subjektivan osecaj).
U porukama kada se posalje, balon porukice je svetliji dok se ista ne uruci. Kada se poruka uruci pojavi se na kratko zeleni krug da je stiklirano i uruceno i nakon toga isti nestaje. Dakle nema vise kao pre da se pojavi malo stiklirano ispod poruke da je urucena. Sada je balon pune boje ako je urucena ako je svetliji nije jos uvek.
Nema vise onog zvuka pokretanja kamere cak i ako su iskljuceni zvuci na telefonu ( prilikom pokretanja kamere pomocu hardware dugmeta ili shortcut-a na lockscreen-u).
Da ima dodatnih opcija za bluetooth i wireless u notification baru.
Na lockscreen-u je onaj sat koji je u dva reda sat gore minuti dole sada identicne debljine cifre. Nisu cifre za sat deblje od minuta.
To je to ako se setim jos necega napisacu.
E da koje vrednosti drzite za white balance u podesavanjima ekrana?
Kako vam daje najbolji prikaz. Meni je trenutno R:40 G:80 B:160
Ne ždere bat, ali samo radi kad gledaš video itd. Biće biće, uskoro. A možeš i preko kabla, nije teškoPa kada ce ota na 5.1? Sto toliko kasni, ko da je ne znam sta... Na kablu vec postoji update?
Onaj x reality jel taj color boost zdere bateriju?
Pa kada ce ota na 5.1? Sto toliko kasni, ko da je ne znam sta... Na kablu vec postoji update?
Onaj x reality jel taj color boost zdere bateriju?
Pa, vidiš da je nov preko 1000 [emoji14]jeste, 1000€
Samsung
Galaxy S6 64GB
525 € (NOV: 1040*)
Samsung na njima su samo ekrani dobri, sve ostalo je isto ili gore od konkurencije (da ne pominjem bateriju) ko nema za Ip obavezno skoci na Crapsung ;-)jeste, 1000€
Samsung
Galaxy S6 64GB
jeste, 1000€
Samsung
Galaxy S6 64GB
Ta logika uopšte ne drži jer nisu jeftiniji.Samsung na njima su samo ekrani dobri, sve ostalo je isto ili gore od konkurencije (da ne pominjem bateriju) ko nema za Ip obavezno skoci na Crapsung ;-)
Ne drži ni to da je sve isto ili lošije.. S6 je i dalje najbolji fon na tržištu.Znam da ne drzi ali pre ces naci jeftinij samsung od IP.
Apple i kao polovan drzi super cenu cak i posle godinu/dve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari