Probao sam u svim varijantama.Meni te mh-750 su jedne od boljih slusalica koje sam probao. Sta ti konkretno ne valja kod njih. Mozda ti silikon nije odgovarajuci pa ti lepo ne leze u uvo.
Kako nisu čiste. Jel slusas flac ili mp3. Razlika je jako velika i oseti se svaka losa kompresija. Moj ti je savet da se ne zaleces i puknes pare na nesto drugo a dobijes isti ili cak losiji zvuk.Probao sam u svim varijantama.
I jesu dobre za stock. Samo mi nisu dovoljno čiste. Pa me zanima da li ove vrede, ako ne da se ni ne bakćem. Nego da nađem telefon, i onda posle da kupim neke dobre. MH mogu da posluže privremeno.
Kako nisu čiste. Jel slusas flac ili mp3. Razlika je jako velika i oseti se svaka losa kompresija. Moj ti je savet da se ne zaleces i puknes pare na nesto drugo a dobijes isti ili cak losiji zvuk.
Kako nisu čiste. Jel slusas flac ili mp3. Razlika je jako velika i oseti se svaka losa kompresija. Moj ti je savet da se ne zaleces i puknes pare na nesto drugo a dobijes isti ili cak losiji zvuk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari